emre ilhan Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

Kızlar revizyon için bugün Emre Beyle görüştüm çok güven verdi. Zaten randevuları çok dolu olunca ameliyat tarihiyle bir almıştım ayın 3.de tekrar bi görüşme yapıcaz ayın 5. de bi aksilik çıkmazsa Allah rasgetirirse ameliyatım var. İçim rahat Emre Bey'in çok güzel bi sonuç çıkaracağını düşünüyorum sizler de dua edin kızlar ameliyatımdan sonra kısa sürede rahatlayayım çünkü biliyosunuz revizyonlarda kaburgadan kıkırdak alınma ihtimali oluyor. inşallah çabuk toparlanırım

merhaba arkadaşlar 24 yaşındayım uzun zamandır estetik olmayı düşünüyorum ama hangi doktora olsam diye kararsızlık içindeyim bi kaç doktor var aklımda ama Dr.Emre bey hakkında iyi yorumları görünce kafam allak bullak oldu :44: Emre beye ameliyat olan arkadaşlar beni eklerse çok sevincem :))Bu arada bi kaç resim gördüm çok doğal çok hoş tasarımlar yapmış bu arada Emre bey açık mı kapalı ameliyat mı yapıyor ?

açık yapıyor diye biliyorum ben

Merhaba kizlar,bende 18 yasimda oldum.ancak burun ucum gulerken asagi dogru geliyo sanirim ucunda due var.birdaha yaptirmak istiyorm ve ucundan memnun degililm.emre ilhani dusunuyorm ne dersini,reha yavuzerle ikisinin arasinda kaldim.reha bey inde profesor olmasi aklimi çeliyo.2.ameliyatm olucak fikirlerinize ihtiyacim var

Ben de bir hafta önce Dr. Emre Bey'e ameliyat oldum ve an itibariyle ziyadesiyle mesudum.
Sorusu olan varsa yanıtlayabilirim.

Merhaba ben 18 yasimda burun estetigi oldm fakat memnun degilim,yandan uzun duruyor ve gulerken ucu buyuyor sanki asagi dogru kayma oluyor,burun ucumdan sikayetciyim.emre ilhan icin cok iyi seler yazmislar fakat reha yavuzerinde profesor olmasi aklimi celiyo.yardm edin lutfen 2.ameliyatim olucak.resimde gormek istiyorm fakat yeni uye oldum nasl foto gorebilirim ve onerir misiniz,fikirlerinİze ihtiyacim var smdiden teskkrler

Biraz önce Emre Beyin ofisindeydim. Pozitif bir görüşme ve harika bir tasarımla güle oynaya çıktım. 2 Nisan'da ameliyat oluyorum. Çok bekledim bu zamanın gelmesi için ama değecek. Çünkü profesyonel ellerde olduğumdan eminim.

Burnunuzn yeni halini merak ediyorm smdiden gecmis olsn umarim iyi gecer,peki guncel fiyatt bilgisi nedir acaba ozel degilse tabi,2 . Olcak benim ucunu begenmiyorm nasil bi fiyat ister

Arkadas olarak ekleyıp fotograflarımıza bakabılırsn. Ancak yeni üyeysen 25 tane yorum yazman gerek albümleri görebilmen için. Eger Emre Bey'i düşünüyorsnz size yardımcı olabilirz. Cok fazla hastası var. Bu arada facebook grubunada bakmanızı öneririm, orada dha fazla hastasının fotografları mevcut Op. Dr. Emre İlhan yazarsanız karsınıza cıkar:)

Biz hastaları olarak Emre Bey'den cok memnunuz:) Gercektn bu kdr işini seven ve güleryüzünü eksiltmeyen bir doktor buldugumuz için kndimizi şanslı hissediyoruz. Arkadaş olarak ekleyip albümlere bakabilirsiniz. Bu arada açık yapıyor ameliyatları

İlknur ben de bu yaz ameliyat olmayı düşünüyorum emre beye.ancak randevu almadan önce fotolarını görebilir miyim.sevgiler..

Eğer yeni üyeyseniz 25 mesaj hakkını tamamladıktn sonra albümleri görebilirsiniz bilginize kızlar. Bu arada arkadas olarak ekledim bakabilirsiniz. Daha fazla hastasının fotograflarını görmek istiyorsanz eğer facebooka Op. Dr. Emre İlhan yazıp grubunu begenebilirsiniz. Çünkü orada dha çok fotograf var, karar vermenize yardımcı olur. Sevgiler:)

İlknur hanim benide ekleyeblirmisniz,yeniyim burada tesekkurler

Canım yardımın için çok teşekkürler çok naziksin :) albümünü gördüm burnun çok yakısmıs :)

Dr. Reha Bey'i şahsen tanımadığımdan birşey söyleyemeyeceğim. Profluk tecrübenin ve bilginin bir ispatıdır ama bu ünvan herşey değildir kanaatimce. Dr. Emre Bey de 3.000 üzeri(kendisinin yalancısıyım) ameliyat yapmış bir zat ki makine misali tek model de çalışmıyor Ben karar sürecinde tek bir doktora gittim ve benim için kafi geldi. Zaten bir hafta sonra da ameliyat oldum. Doktorunuzla olan iletişiminiz çok ama çook önemli :)

cok haklisinizz,emre bey icin en kisa zamanda randevu alicagim.2.ameliyatim olucagi icin. Bu konuda hassasim.peki guncel fiayt bilgisi nedir acaba ozel olmassa ogrenebilirmiyim sizden

İlknur hanim sizin burnunuzu cok merak ettm nereden gorebilirim acaba sanirm album yok sizde

cok haklisinizz,emre bey icin en kisa zamanda randevu alicagim.2.ameliyatim olucagi icin. Bu konuda hassasim.peki guncel fiayt bilgisi nedir acaba ozel olmassa ogrenebilirmiyim sizden

Ilk kez ameliyat olacaklar için herşey dahil 7.000 idi ancak Mart itibariyle 8.000 oldu sanırım(ilk muayene ücretsiz)
Revizyon fiyatlarından emin değilim ama 13-15 arası değişiyor diye biliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…