- 17 Temmuz 2008
- 352
- 191
- 648
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #8.001
Merhaba kızlar,
Ben size bişey sorucam 4 gün önce ameliyat oldum henüz alçı var.
Bir burun kanadım diğerine göre daha kalın. Yani simetrik değil. Sizde de böyle bir sıkıntı olmuş muydu.
Teşekkürler canlar
Evet canım. Benim çok aşırı yamuktu.
Tamamiyle düzelttiğini söyledi. Zaten burun konusunda deha kendisi.
İşte şu asimetri durumuna takıldım:/ Umarım geçer
Evet canım. Benim çok aşırı yamuktu.
Tamamiyle düzelttiğini söyledi. Zaten burun konusunda deha kendisi.
İşte şu asimetri durumuna takıldım:/ Umarım geçer
Merhaba kızlar,
Bir burun kanadım diğerine göre daha kalın. Yani simetrik değil. Sizde de böyle bir sıkıntı olmuş muydu.
Teşekkürler canlar
Canım maşallah çok begendim yüzune çok yakismis darısı başıma:) sen tam olarak nasıl tarif ettin?
Teşekkürler:) Aslında ben doğal istiyorum, cok burun deliklerim ortada olmasın demiştim. Ama gerisini Emre Bey'e bıraktım onun estetik algısına çok güvendiğim için. Yüzümle uyumlu bir burun olsun, bakışlarımı çok değiştirmesin dedim ve öyle de oldu çok şükür. Darısı senin başına:)
4 gün olmuş daha tabiki düzelecek benimde alçıdayken öyleydi bu burun nasıl düzelecek diyordum ama gayette güzel düzeldi hiç sıkıntı yapma yani :)
Teşekkürler:) Aslında ben doğal istiyorum, cok burun deliklerim ortada olmasın demiştim. Ama gerisini Emre Bey'e bıraktım onun estetik algısına çok güvendiğim için. Yüzümle uyumlu bir burun olsun, bakışlarımı çok değiştirmesin dedim ve öyle de oldu çok şükür. Darısı senin başına:)
Dedigin gibide yapmis darisi basima:)
Tşk ederim güzel dileklerin için cnm. Amin.
Benide rahatlatan bu işte. İşimi şansa bırakmamam. Emin olduğum bir ustanın eline bırakmam. En küçük acaba nasıl yapar diye bir tereddütüm yok şükür.
Merhaba kızlar,
Teşekkürler canlar
tesekürler
burnun cok güzel masallah, Emre bey yapmis yine yapacagini
benim ameliyatimada bi kac ay var simdiden sabirsizlaniyorum, cok heycanlaniyorum düsündükce
teşekkür ederim beklemek cidden zor ben de ameliyat tarihini 4 ay önce almıstım bekledim 4 ay zor oluyor beklemek ama değiyor :)
çok normal çünkü şişlik her kısımda her yerde aynı olmuyor. bi tarafın şişliği diğer tarafa oranla daha çok olabiliyor birkaç aydan sonra düzene girmeye başlar simetrisi merak etmeyin :)
Canım benim çok teşekkür ederim. İçim rahatladı valla:)
Yarın alçı ve tampon çıkıcak çooooook heycanlıyımmmm
ameliyat olan arkadaşlar ameliyat sonrası burnunuzdan memnun kaldınızmı???işe ne zaman başlayabiliyoruz.istanbulda kaç gün kalmak gerekiyor bilgisi olan yardımcı olursa sevinirim:)
Merhaba Mermad nasılsın. Alçı ve tamponların çıkmıştır. Duygularını alalım :)
çok sevindim mutlu olmana. Banada acayip heyecan bastı. Şunun şurasında haftaya çarşamba ameliyatım.
Aslında bu bilgi banada lazım. Çünkü Ameliyattan 1 hafta sonra işe başlayacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?