- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #8.201
Kizlar benim 3. Ameliyatim olacak, görüsmeye daha gitmedim ama telefonda 3. Ameliyat icin 15.000tl dedi asistani, galiba her ameliyatda artiyor
vah bize vahhhh
eh adam isim yaptıkça fiyatıda o oranda artıyor...
ama bence cidden çok fahiş bir fiyat... o yüzden ben emreyi beyi listemden siliyorum....
zaten hastan çok.... fiyatında gayet pahalıydı...
bu kadar da paraya tamah etmesi beni bu doktordan soğuttu
her hastadan bir araba parası pes yani...
Gerçekten pahalı gibi gelebilir. Doğru bir araba parası fakat bu fiyatın yarısını veripte başarısız olması daha kötü diye düşünüyorum. Birde aldığı paranın hepsine cebine indirmiyor. Ameliyat olduğum hastane inanılmaz lüx, ilgili, temiz, alakadar bir otel konseptinde. Keza maddi olmasada manevi olarak sürekli ilgileniyor. Bu ilgi alaka para ile alınacak şey değil.
Birçok yerde okudum benim verdiğim fiyatın yarısı yada az daha ucuzu hatta ve hatta benden daha fazla ücret vermiş kişiler doktorun verdiği hizmetten şikayetçi. Emre ilhan a istediğin kadar soru sor usanmadan cevaplar ve o hep gülen pozitif enerjisi ile seni karşılar. Belki paran varda onun için böyle rahat konuşuyorsun diyebilirsin. Ben kredi ile ameliyat oldum. Krediyi öderim biter fakat burnunun geri dönüşü sana hem maddi hem manevi olarak çok ağır olur.
Tabi araştır başka doktorlara git ama örnek kesin gör derim. 1 örnek değil birçok ameliyat olmuş örnek gör. En iyi yanıtı hangi doktoru düşünüyorsan onun hastasından alırsın. Umarım istediğin gibi bir buruna sahip olursun.
Gerçekten pahalı gibi gelebilir. Doğru bir araba parası fakat bu fiyatın yarısını veripte başarısız olması daha kötü diye düşünüyorum. Birde aldığı paranın hepsine cebine indirmiyor. Ameliyat olduğum hastane inanılmaz lüx, ilgili, temiz, alakadar bir otel konseptinde. Keza maddi olmasada manevi olarak sürekli ilgileniyor. Bu ilgi alaka para ile alınacak şey değil.
Birçok yerde okudum benim verdiğim fiyatın yarısı yada az daha ucuzu hatta ve hatta benden daha fazla ücret vermiş kişiler doktorun verdiği hizmetten şikayetçi. Emre ilhan a istediğin kadar soru sor usanmadan cevaplar ve o hep gülen pozitif enerjisi ile seni karşılar. Belki paran varda onun için böyle rahat konuşuyorsun diyebilirsin. Ben kredi ile ameliyat oldum. Krediyi öderim biter fakat burnunun geri dönüşü sana hem maddi hem manevi olarak çok ağır olur.
Tabi araştır başka doktorlara git ama örnek kesin gör derim. 1 örnek değil birçok ameliyat olmuş örnek gör. En iyi yanıtı hangi doktoru düşünüyorsan onun hastasından alırsın. Umarım istediğin gibi bir buruna sahip olursun.
birtanem, bu senin dediklerini benden iyi kimse anlayamaz... ben revizyon için doktor topiklerini dolanıp duran biriyim şu anda...
ben kesinlikle başarısı, ilgisi ile ilgili bir yorum yapmıyorum... dediğim şu sadece; her ne olursa olsun paraya çok tamah gösteren bir kişi benim seçimim olmaz... çünkü bu kişiliğini yansıtan birşeydir...
sizdemi yeni oldunuz fotogrfnz var mı ?(ist da hocalar zaten 6 binden başlıyor emre ilhan sanki normal gibi gözüküyor istediği ücret ) ama bilemımıyorm genede
Canım benim kaliteye ulaşmak için verdiğin farkı gözardı etmek lazım. Nasıl bir Vakko ile defactoyu bir tutmuyoruz. ikisindede Penye bluz var fakat aynı fiyat değil. Yada Eminönündede balık yersin Bebek sahilindede yersin. ikiside balık. Yediğim balık aynı denizden çıkıyor fakat servisi, tadı, sunumu farklıdır. Anlatmak istediğimi anlamışsındır umarım. Ha bu arada canım ben ameliyat olacağım zaman 4 tane doktor baktım. Emre beyin fiyatı en ucuzu ile 500 lira fark vardı. Yani fiyatı gerçekten bu piyasaya göre pahalı değil.
valla canım ne dersen de.... bu eleştiriyi sadece emre bey için yapmıyorum.... fahiş fiyat isteyen tüm doktorlara aynı hissi besliyorum...
altından bir parçamı takıyorlar burnumuza yani... tamam kalite için biraz fazla ödenir ama artık bu iş çığrından çıktı sanki...
bir süre boykot etsek, bak bakalım nasıl indirirler fiyatları ama talep oldukça onlarda zammı bindiriyor...
15000 ne demek yaaaa.... insanın biraz vicdanı sızlar yani...
Benim albümüm herkese açık. Evet ben ameliyat olalı 1 ay oldu. Resmen burnumda harikalar yarattı. Resime bakınca anlayacaksınız :)) bencede pahalı değil.
Cok begendım ben burnunuzu cokta gzel
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
canım, senin resimlerine bakmıştım önceden... gerçekten çok başarılı... en önemlisi de senin memnun olman tabii...
benim demek istediğim bambaşka birşey...
örneğin ben başarılı bir cerrahım...
fiyatı yükseltiyorum ama hastalar kuyrukta....
tekrar yükseltiyorum, yine sıra sıra hastalarım var....
yani sanki sınırımızı bulana kadar nasıl olsa ödüyorlar diyerek fiyat yükseltmek etik değil...
bunun adı paraya aşırı tamah....
başka nasıl anlatayım bilemedim...
Cannım benim bunu herkes yapıyor. Bütün ticari hayatta bu var. Senin diğer görüşeceğin doktorlarda öyle. Hayatın kanunu bu. Arz-talep meselesi
mervenindeee 3 amelyatı gecen hafta gorusmeye gitti emre ilhanaaa 12.500 tl fıyat vermıs
eger ılk yapsaydım amelyatınızı daha dusuk ucret ıstemıs
birde burnu ben yaparım demiş mütüiş bir özgüveni var o doktorun
Nasil oluyo bu yaaa, beni görmeden verdi asistani bu fiyati, hel_in arkadasinin nasil 12.500 oluyo?? Beni görseydi cok ugrastirir burnun beni deyip bu fiyati söyleseydi tamam da..... birde yurtdisindan gelicem, annemde yanimda refakatci, ucak bileti birde en az on gün otel, yandim ben yahu
canım, sen yurtdışından geliyorum diye belirttin mi yoksa?
Evet söyledim, bizlerin fiyati dahami yüksek oluyo yoksa??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?