emre ilhan Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

Merhba eso;
Bilginlerin icin gercekten cok tesekurler icimi baya bi rahatlatti bende burnumu yaptirmayi dusunuyorum ama korkuyorum ne olur nasil olur fotograf albumumde gorebilirsiniz demissin kk ya yeni uye oldum nasil arkadas olunur nerden fotolari gorurm cozemedim bi yardimci olabilirsen cok sevinirim :)

eklemek istediğiniz kişinin profiline girerek ya da nickinin üzerine tıklayıp ordanda ekleyebilirsiniz sonrada profilinden albümlerine bakabilirsiniz

eklemek istediğiniz kişinin profiline girerek ya da nickinin üzerine tıklayıp ordanda ekleyebilirsiniz sonrada profilinden albümlerine bakabilirsiniz

Coook tskr ederim baya bi kurcalamak suretiyle cozdum profiline ilk baktiklarimdan biri siz oldunuz gercekten muhtesem olmus ve yuzunuze cok yakismis :) cok tereddutluydum ama fotolarnizi gordukten sonra kafamda tamamen netlesti tek korktum ameliyat hic bisey hissetmiyorsunuz degil mi sıfır his uyudum uyandim bitti gibi :)

çok teşekkürlerr..kesinlikle hiç bir korkunuz olmasın..zaten uyuduktan sonra pek bi önemi yok sonrasındada ne ağrı ne sızı hiç bişey yaşamadım .içiniz rahat olsun

İçiniz rahat olsun ameliyattan korkmanıza hiç gerek yok.. Bizlerde en başta tedirgindik ama Emre İlhan gibi bi doktora emanetsiniz bu yüzden gönlünü rahat olabilir:) Siz nasıl bir burun istedignizi iyice anlatın gerisini doktorumuza bırakın derim. Benim albumumede bakabilirsiniz. Bol şanslar

Merhaba arkadaslar bende doktor secimindeyim ve emre ilhan ile fatih dagdelen arasinda kaldim bu benim ikinci ameliatim olacak emre beydende ameliat tarihi aldim ama baya uzun sürüyor..sizce hangisi daha güzel burunlar yapiyor ve daha basarili?

Coook tesekur ederim :) birde sizi bunaltmak gbi olmazsa acikcasi burnun seklinide cok netlestiremedim dogal,guzel ve yuzume uygun olsun istiorum bu sekilde tarif etmem yeterli olur mu Emre beye

Merhaba arkadaslar;
Gelecek sene agustosa evlenecegim ve malum gelinlik fotolarim cekilmeden once burnumu yaptirmak istiyorum sizce o zamana kadar randevu alip ameliyat olabilirmiym suan randevu durumunu bilmiorm ne kdr atiolar ne kdr beklioruz ameliyat olan randevu almis arkadaslar bi fikir verebilirmisinz acaba bana ?

hemen ara randevu al arkadasım bosluk buldu ıptal hastası oldumu araya sıkıstıryır yoksa cok beklersın

arkadasım ıkıncı amelyatı 12 bıne yapcak
yenı sıfır burun 8 bın ıstemıs

yenısı 8
revızyon 12

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…