- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #8.241
Emre Bey burnu degerlendirirken uygun gorurse cene,yanaklar, elmacik kemikleri ya da alna da mudahale etmeyi teklif ediyor mu? Yoksa sadece yuzunuzun sekline gore burunu mu ayarlamaya calisiyor? Daha once burun ameliyati ile birlikte yuzunde baska ameliyatlarida olan oldu mu? Gidenler gorusme hakkinda bilgi verebilirse cok sevinirim.
Ayrica asistanin soyledigi fiyata guvenmemek lazim. Genelde zaten asistana sordugunuzda doktorla gorusmeniz gerektigini soylemesi lazim.
Revizyon ameliyatlari sanki standartmis gibi asistanin 15 bin demesi yanlis olmus bence. Gercek fiyati doktorun burnu gordukten sonra soylemesi gerekiyor.
Ayrica Emre Bey den su anda en erken Ocak ayina gorusme icin randevu alinabiliyor, ameliyat icinse Kasim'a kadar doluymus.
Daha gorusmeden su anda ameliyati Emre Bey e olmaya karar versek bile ameliyata girilmesi 1 yili mi bulacak anlamadim???
Resimleri neden acamiyorum sitede yeniyim yardim edin
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
çok güzel açıklamışsın ağzına sağlık bi sorum olucak çalışıyomusunux bilmiyorum ama Emre bey kaç günlük rapor veriyo bi bilginiz var mı
Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü
Emre Bey burnu degerlendirirken uygun gorurse cene,yanaklar, elmacik kemikleri ya da alna da mudahale etmeyi teklif ediyor mu? Yoksa sadece yuzunuzun sekline gore burunu mu ayarlamaya calisiyor? Daha once burun ameliyati ile birlikte yuzunde baska ameliyatlarida olan oldu mu? Gidenler gorusme hakkinda bilgi verebilirse cok sevinirim.
Ayrica asistanin soyledigi fiyata guvenmemek lazim. Genelde zaten asistana sordugunuzda doktorla gorusmeniz gerektigini soylemesi lazim.
Revizyon ameliyatlari sanki standartmis gibi asistanin 15 bin demesi yanlis olmus bence. Gercek fiyati doktorun burnu gordukten sonra soylemesi gerekiyor.
Ayrica Emre Bey den su anda en erken Ocak ayina gorusme icin randevu alinabiliyor, ameliyat icinse Kasim'a kadar doluymus.
Daha gorusmeden su anda ameliyati Emre Bey e olmaya karar versek bile ameliyata girilmesi 1 yili mi bulacak anlamadim???
Emre Bey burunla birlikte çene ve kulak ameliyatlarıda yapıyor zaten. Uygun görürse zaten hastasına öneriyor. Ben sadece burun yaptırdım ama çene ve burun ameliyatını aynı anda olan çok hastası var. Şuan gerçekten çok yoğun yani randevuyu bile zor alıyorsunuz. Ancak bizlerde bekledik ve beklediğime değdiğini görünce daha çok mutu oluyorum açıkcası. Bence zamanı çok kafanıza takmayın en önemlisi doğru doktoru bulabilmekEmre Bey'in bu kadar yoğun olmasıda çok tercih edilmesinden kaynaklanıyor zaten bütün hastalarına yetişmeye çalışıyor sonuçta. Demek ki hep olumlu yorumlar alıyor ki bu kadar insan güveniyor.
Arkadaşlar merhaba ben Emre beye yeni ameliyat oldum bugün 15.günüm ve çok memnunum hayatımda yaptığım en doğru tercihlerden biriydi diyebilirim hiç korkmadım çünkü Emre bey hasta psikolojisinden çok iyi anlıyor...Ameliyat olmadan önce görüştüğüm 4.kişiydi ve benimle 30 dk ön görüşme yaptı önce benim fikirlerimi sorguladı daha sonra kendi fikirlerini anlattı hiç korkmadım hiç olumsuz düşünmedim ve bu gerçekten doktorumla alakalıydı ameliyattan çıktıktan sonra sanki hiç ameliyat olmamış gibiydim hiç morluğum yoktu ve burnumda tampon olduğu halde nefes alabiliyordum bana fındık gibi bir burun yaptı..Bence burun tüm yüz ifadesini değiştiren bir organ ve insanlar doğru tercih yapmadıklarında bedelini 2. Veya 3. Ameliyatlarıyla ödüyorlar bu yüzden herşeyden önce doğru Doktor diyorum Emre bey için!! Beni herkes çok korkuttu özellikle tampon ve morluk konusunda ama inanın çok içten söylüyorum hiç böyle problemlerim olmadı..fotograf bugüne aittir biraz şiş yüzüm ilerleyen zamanlar da indikten sonra ki halinide koyacağım...Emre İLHAN teşekkür ederim bence Türkiye değil dünya çapında bir harikasın:) Eki Görüntüle 1119455 Eki Görüntüle 1119457 Eki Görüntüle 1119458
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ameliyat olan kizlara bir sorum olacak, ben cuma günü türkiye'ye geliyorum ve cumartesi aslinda emre bey ile randevum vardi, ancak emre bey amerikaya gidiyormus onunla görüsmem iptal oldu, bana ameliyatlara giren başhemşire ve diğer bir doktor ile görüşme teklif ettiler bende kabul ettim, cünkü ben almanya'ya dönene kadar emre bey amerika'da kalacakmis, başhemşire bana nekadar bilgi verebilir, zor bir burnum var ve cogu doktor beni red ediyor, ve geri döndüğümde aslinda patronuma hemen bilgi vermem gerekiyor ameliyat tarihimle ilgili, başhemşire nekadar bilgili bilen varmi kizlar??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?