emre ilhan Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

Arkadaslar bisey sorcam;ameliyattan sonra, iki kaşın arasinda ,burnun basladigi yerde yani burun kökünde olusan sislik ve kalinlik ne zaman geciyo? 5ay oldu revizyon ameliyati olali hala cok kalin avatar gibi dolaniyorum ortalikta derya 1988 nickli arkadasin fotolarini gordum 3yil gecmesine ragmen dedigim yer hala kalin yoksa hic inmiyomu ((((

Iniyor canım benim 4. Aydan sonra inmeye basladi merak etme

Tilsim86,senin ilk ameliyatti demi? Benim 2.ameliyat,o yuzden 6.aydan sonra mi inmeye baslar?hani en son burun ucu inerdi,bizim tam tersi burun kökü en son iniyo ,gerci benim her yeri sis hala :)

Arkadaslar emre bey kasima kadar doluymus. Ve ilk ameliyat olacaklar icin ameliyat ucreti 10 bin olmus. Daha bikac hafta once mail atmistim emre beye 9bin di. Valla her til bin tl uzerine koyuyor demekki. Dusundugnde cok para ama sanirim biraz sikintiya girip emre beye ameliyat olacagim. Baskasina yatmio kafam

Sonrasinda istedigim gbi bi burnum olacagina emin olsam hic dusunmeyecegim. Ya olmazsa diye cok korkuyorum. Kredi cekip olacagim ameliyati. Sonucta maddi ve manevi sikintilar yasayacagim. Hepsi bosa giderse diye cok endiseliyim. Sonuc olarak cok kotu bi burnum yok ama daha guzel olabilir. Arkadaslar Emre ilhandan memnun kalmayan birine hic rast gelmediniz dmi

Tilsim86,senin ilk ameliyatti demi? Benim 2.ameliyat,o yuzden 6.aydan sonra mi inmeye baslar?hani en son burun ucu inerdi,bizim tam tersi burun kökü en son iniyo ,gerci benim her yeri sis hala :)
Canım evet benim ilk ameliyatim ve ince deriliyim o yüzden çabuk gitti sisliklerim ama emre bey en son burun ucu ve kaş arasi iner demişti bana. Oyle de oldu merak etme zamanla inecektir

Merhaba :)
Bende Emre İlhan'a bir bucuk ay önce ameliyat oldum. Hersey cok iyi gecti. Bandajli halim bile cok güzeldi :)
Ameliyatdan iki gün sonra bir iki günlük hafif sisligim vardi yanak ve cene bölgelerimde ama bol su alarak bir iki güne oda gecti. Morluk deseniz sifir.

Cok cok memnunum. Hem kendisi cok iyi biri hemde bu isi en iyi yapan o benim gözümde.

Isteyenler albümümdeki fotografima bakabilir :)

Yeliz

Valla bikac gun once klinigini aramistim asistani aynen şöyle söyledi. " ameliyat icin kasim 1 e kdar doluyuz. Yani ancak eylulde muayene olup kasimda ameliyat olabilrsin. Kasim itibariyle ameliyat ucretleri 10bin" durum buuu

Bende ilk kez olucam diyerek aldim. Revizyonda nerdeyse 2 katina cikio zaten fiyat. Neyse hadi iisin sende 1 ay farkla bin tl cebinde kalmis

Merhaba, bir Emre Ilhan hastasi olarak 3. Ayimi doldurmus bulunmaktayim. En bastan Bu zamana kadar gecen sure icerisinde en ufak bi sıkıntı yasamadim, burnumda kemik egriligi ve et buyumesi vardi ayni zamanda, tamponlarim alindiginda ise hayatimin en tatli nefesini aldim. Sekil olarak isE daha iyisi olamazdi, her açıdan cok memnunum.

Evet kızlar bende farkettim bazı burunlar hakikaten kötü olmuş bende emre beye mail atmıştım ameliyatımı ona yaptırmayı düşünüyordum ama vazgeçtim

Evet kızlar bende farkettim bazı burunlar hakikaten kötü olmuş bende emre beye mail atmıştım ameliyatımı ona yaptırmayı düşünüyordum ama vazgeçtim
ilk defa emre ilhan hakkında olumsuz bi yorum okudum :) ben takip ediyorum 3 aydır olan arkadaşların resimlerine bakıyorum çok güzel burunlarda va tabi abartılı kalkık ve kavisli burunlarda var ama kişinin isteğide dikkate alındığı için de olabilir kişi öyle istiyosa yapacak bişey yok

Tabi kişinin isteğine bağlı bi durum ayrıca zevkler ve renkler tartışılmaz

ama sende kasımda olmicanmı ocakta fiyatlar değişir bildiğim kadarı ile senin niye 10 bin anlayamadım :)
Canim smdi randevu alirsan kasim da ancak ameliyat olabiliosun. Veee 1 kasim ve sorasinda ameliyat olacaklar icinde ameliyat ucreti 10 bin mis. Yani emre beyin asistani aynen ole soledi

Canim smdi randevu alirsan kasim da ancak ameliyat olabiliosun. Veee 1 kasim ve sorasinda ameliyat olacaklar icinde ameliyat ucreti 10 bin mis. Yani emre beyin asistani aynen ole soledi
Doğrudur canım çünkü her yıl 1000 tl artıyo
Ben Aralık'ta aradım 20 temmuza muayene günü verdiler 23 ekimde ameliyat tarihim
Bana Eylül dediler ben Ekim istedim

Merhabalar.. Bende Emre Bey'e revizyon ameliyatı olmak için gün sayanlardanım. Emre Bey ve ekibi hastalarıyla çok ilgililer.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…