- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #8.941
Iniyor canım benim 4. Aydan sonra inmeye basladi merak etmeArkadaslar bisey sorcam;ameliyattan sonra, iki kaşın arasinda ,burnun basladigi yerde yani burun kökünde olusan sislik ve kalinlik ne zaman geciyo? 5ay oldu revizyon ameliyati olali hala cok kalin avatar gibi dolaniyorum ortaliktaderya 1988 nickli arkadasin fotolarini gordum 3yil gecmesine ragmen dedigim yer hala kalin yoksa hic inmiyomu ((((
Canım evet benim ilk ameliyatim ve ince deriliyim o yüzden çabuk gitti sisliklerim ama emre bey en son burun ucu ve kaş arasi iner demişti bana. Oyle de oldu merak etme zamanla inecektirTilsim86,senin ilk ameliyatti demi? Benim 2.ameliyat,o yuzden 6.aydan sonra mi inmeye baslar?hani en son burun ucu inerdi,bizim tam tersi burun kökü en son iniyo ,gerci benim her yeri sis hala :)
Canım o ilk ameliyatlarındanmış bi arkadaşla özelden görüştüm isim verdim ordan
Şüphem kalmadı artık Emre Bey'le alakalı
ama sende kasımda olmicanmı ocakta fiyatlar değişir bildiğim kadarı ile senin niye 10 bin anlayamadım :)Bende ilk kez olucam diyerek aldim. Revizyonda nerdeyse 2 katina cikio zaten fiyat. Neyse hadi iisin sende 1 ay farkla bin tl cebinde kalmis
ilk defa emre ilhan hakkında olumsuz bi yorum okudum :) ben takip ediyorum 3 aydır olan arkadaşların resimlerine bakıyorum çok güzel burunlarda va tabi abartılı kalkık ve kavisli burunlarda var ama kişinin isteğide dikkate alındığı için de olabilir kişi öyle istiyosa yapacak bişey yokEvet kızlar bende farkettim bazı burunlar hakikaten kötü olmuş bende emre beye mail atmıştım ameliyatımı ona yaptırmayı düşünüyordum ama vazgeçtim
Tabi kişinin isteğine bağlı bi durum ayrıca zevkler ve renkler tartışılmazilk defa emre ilhan hakkında olumsuz bi yorum okudum :) ben takip ediyorum 3 aydır olan arkadaşların resimlerine bakıyorum çok güzel burunlarda va tabi abartılı kalkık ve kavisli burunlarda var ama kişinin isteğide dikkate alındığı için de olabilir kişi öyle istiyosa yapacak bişey yok
Canim smdi randevu alirsan kasim da ancak ameliyat olabiliosun. Veee 1 kasim ve sorasinda ameliyat olacaklar icinde ameliyat ucreti 10 bin mis. Yani emre beyin asistani aynen ole solediama sende kasımda olmicanmı ocakta fiyatlar değişir bildiğim kadarı ile senin niye 10 bin anlayamadım :)
Doğrudur canım çünkü her yıl 1000 tl artıyoCanim smdi randevu alirsan kasim da ancak ameliyat olabiliosun. Veee 1 kasim ve sorasinda ameliyat olacaklar icinde ameliyat ucreti 10 bin mis. Yani emre beyin asistani aynen ole soledi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?