- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #8.961
siz ne kadar ödeyeceksiniz sizce mahsuru yoksaMerhabalar.. Bende Emre Bey'e revizyon ameliyatı olmak için gün sayanlardanım. Emre Bey ve ekibi hastalarıyla çok ilgililer.
Benim revizyon olacağı için ilk ameliyat ücretinde biraz daha fazla ödeyeceğimsiz ne kadar ödeyeceksiniz sizce mahsuru yoksa
Benim revizyon olacağı için ilk ameliyat ücretinde biraz daha fazla ödeyeceğim[/
anladım
öyle tabi zaten büyük değişimi sizde gördüm ama en çok değişen sen ve yeliz diye bi arkadaşımız kaç aydır takip ediyorum burdan ameliyat olanları sizin kadar değişim olanı görmemiştim maşallah diyelim güle güle kullanın benim iptali söylememin sebebi ameliyat olmak isteyen varsa 16 ekim boş :) bide sizlerle üzüntümü paylaşim dedim dün kötüydüm ama şimdi daha iyiyim sonuçta olucam ama bazı arkadaşlar devlette de geniz ameliyatı olurken düzeltiyolar dediler ama güvenemiyomIns sonraki seneye diyelim O zamanonemli olan kendimizi iyi hissetmek inanin ben keske daha once ameliyat olsaydim dedim cunku burunla birlikte hersey degisti sanki
aaaaa çok üzüldüm yaaaa peki emre ilhan'a mı ameliyat olmuştunuz?Merhaba,
Bende 1,5 ay önce ameliyat oldum ama kendimi ne kadar telkin etsemde nafile kesinlikle mutlu değilim,
burnumda nefes ya da şekil bozukluğu yok şuan için ama burun kemer gidince yüzümü inanılmaz şişman tabiri caizse
buldog gibi gösterdi gözaltlarım çökük çökük,güldüğüm zaman burun yüzüme yayıldıkça yayılıyor eski güzel gülüşümden eser yok ve bu durumun şişlikle alakalı olmadığını düşünüyorum.
Şimdiden revizyonla kıkırdak ekleterek hiç olmazsa burnumun eski karakterini kazanmasını istiyorum.
Aranızda böyle bir ameliyat olan var mı?
Daha doğrusu revizyon yaptıran?
Başka bir doktora oldumaaaaa çok üzüldüm yaaaa peki emre ilhan'a mı ameliyat olmuştunuz?
anladım merak ettim resminiz varmı?Başka bir doktora oldum
Temmuz 20 de tatlım Emre beye randevumYakamozz60 sen ne yaptın tatlım.gittin mi emre beye
Hayırlı olsun canım.karar vermene sevindim.Temmuz 20 de tatlım Emre beye randevum
bahsettiğiniz fotoğrafı merak ettim.çokmu kötü yapışmış burun?ay kızlar eminimki memnun kalanlarınız çoktur ama yok yani ben emre ilhani okudum baya bir de muhammed diye bir doktoru.
iki gündür burun estetiği forumunda doktorları okuyorum, fotoğraflara bakıyorum bende yaptırmalıyım diyorum.
emre ilhan ile görüşmeliyim dedim.
kendisinin facebook hesabında hasta resimlerine baktim hemen.
ve gördüğüm manzara korkunç. okulda bölümden bir kız ve emre ilhan.
kızla her derse girdiğimde Allah yardımcısı olsun nasıl böyle bir burun yapmışlar diye düşünüyordum. vıyy yani. bana denk gelir zaten. ne güzel burunlar yapmış, ama hayatımın şoku olan kızın burnunuda o yapmış. kısmet.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?