emre ilhan Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

çok üzgünüm çünkü hayallerime yaklaşmışken vazgeçmek zorunda kaldım çünkü ekime ameliyat için aldığım randevuyu iptal etmek zorunda kaldım maddi imkansızlıktan dolayı. bütün hayallerim yıkıldı, artık başka bahara artık ama sizleri takip etmeyi bırakmicam :)

Ebru'cum inan çok üzüldüm bende ekimi sabırsızlıkla bekliyordum ama 3 çocuk var okula gidiyolar kredim olmasa kredi çekicektim ama bi sene sonra bitecek artık ozmn olurum bende napim :)

Ins sonraki seneye diyelim O zaman onemli olan kendimizi iyi hissetmek inanin ben keske daha once ameliyat olsaydim dedim cunku burunla birlikte hersey degisti sanki

Ins sonraki seneye diyelim O zaman onemli olan kendimizi iyi hissetmek inanin ben keske daha once ameliyat olsaydim dedim cunku burunla birlikte hersey degisti sanki
öyle tabi zaten büyük değişimi sizde gördüm ama en çok değişen sen ve yeliz diye bi arkadaşımız kaç aydır takip ediyorum burdan ameliyat olanları sizin kadar değişim olanı görmemiştim maşallah diyelim güle güle kullanın benim iptali söylememin sebebi ameliyat olmak isteyen varsa 16 ekim boş :) bide sizlerle üzüntümü paylaşim dedim dün kötüydüm ama şimdi daha iyiyim sonuçta olucam ama bazı arkadaşlar devlette de geniz ameliyatı olurken düzeltiyolar dediler ama güvenemiyom

Cok tesekkur ederim gercekten inanilmaz bi degistim gorenler basta tanimakta gucluk cekiyor ins sizde en kisa zamanda hayal ettiginiz burna kavusursunuz. Guvenmek cok onemli acikcasi fiyati uygun diye devlette olup pisman olan bi kac arkadadim var o yuzden beklemek daha dogru kesinlikle

Merhaba,
Bende 1,5 ay önce ameliyat oldum ama kendimi ne kadar telkin etsemde nafile kesinlikle mutlu değilim,
burnumda nefes ya da şekil bozukluğu yok şuan için ama burun kemer gidince yüzümü inanılmaz şişman tabiri caizse
buldog gibi gösterdi gözaltlarım çökük çökük,güldüğüm zaman burun yüzüme yayıldıkça yayılıyor eski güzel gülüşümden eser yok ve bu durumun şişlikle alakalı olmadığını düşünüyorum.
Şimdiden revizyonla kıkırdak ekleterek hiç olmazsa burnumun eski karakterini kazanmasını istiyorum.
Aranızda böyle bir ameliyat olan var mı?
Daha doğrusu revizyon yaptıran?

aaaaa çok üzüldüm yaaaa peki emre ilhan'a mı ameliyat olmuştunuz?

bahsettiğiniz fotoğrafı merak ettim.çokmu kötü yapışmış burun?

merhaba..benimde septum deviasyon,kemer ve burun ucumda kıkırdak büyümesi var..herşey var yani:) coşkun levent taşçı yada mustafa ali yanık ile ilgili bilgisi olan var mıdır? fazla bilgi bulamadım hiçbiyerde..facebookta mustafa ali yanık hasta resimleri az var fakat en fazla beğeni alan doktor o..coşkun levent taşçının yaptığı burunları ise hiçbiryerde bulamıyorum.kbb'cılara estetik anlamında güvenmiyorum..bilgisi olan var mıdır arkadaşlar?

Benim revizyon ameliyatımı Emre bey yaptı geçen sene, çok memnunum.Mustafa beyi hiç duymadım daha önce..Coşkun beyle bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine başka bir ameliyat için görüştüm.Samimi ve ilgili birisi yalnız burda okuduğum yorumlardan daha çok slim lipoda iyi olduğunu biliyorum .Şahsen ben burun ameliyatını geçen sene değilde şimdi olacak olsam kesinlikle yine Emre beyi seçerdim..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…