- 24 Eylül 2013
- 3.100
- 940
- 198
- 35
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #8.981
evet sormak istediklerim var:)Matemm, canim sormak istedigin birsey varsa cevaplandirabilirim ben burdayim
Sizinle aynı fikirde değilim.Bence sizin söylediğinizin tersine Emre bey hastalarının isteklerininde doğrultusunda yüz hatlarıyla uyumlu ve yakışacak farklı burunlar yapıyor.Anlamadığım siz zaten başka bir doktora ameliyat olmuşsunuz..Emre beyin hastalarının yorumları bulunan bir sayfada neden böyle bir yorum yapmaya ihtiyaç duyduğunuz...kızlar size bişey söyliyeyim emre beye olanların hepsini inceledim..çok düze yapıyor burnu yani erkekler için ideal ama bayanlarda düz burun olmaz..ama erkekler için dudakla yaptıgı 90 derece açı açısından 10 numara ama bayana gitmiyor be kızlar yha
Öncelikle konuşma tarzınızdan hiç hoşlanmadım..Yinede cevap vereyim ben sadece gerçekleri savunuyorum .Verdiğiniz linklerdeki burunlar bence gayet güzel ve arkadaşların yüzleriyle uyumlu.Ben 2 kere burun ameliyatı geçirdiğim için bu süreçleri gayet iyi biliyorum..İlk fotoğraflarıma bakarsanız mesela benim burnumda düz görünüyordu.Ve revizyon ameliyatımın üzerinden 1 sene geçtikten sonra burnum tam olarak oturdu.Bu arkadaşların ameliyatları daha çok yeni.Dolayısıyla hala ödemlerinin olmasına rağmen bence hepsi birbirinden güzel!!Sizi kesinlikle yalancılıkla suçlamadım sadece burda hastaların isteklerini ve ödemleri de düşünerek yorum yapmak lazım..Reklamcı diyorsunuz ya siz..insanlar memnun kaldıkları zaman iyi reklam, kalmadıkları zaman ise kötü reklama sebep olurlar doğal olarak ..tıpkı benim ilk ameliyatımı yapan doktoru bana sordukları zaman yaşadığım memnuniyetsizliği anlattığım gibi revizyondan sonra da burdaki arkadaşlara yardımcı olabilmek için mennuniyetimi paylaşmam gibi...noldu zorunuzamı gitti angel hanım ?? emre ilhanın reklamcılarındansınız sanırım? olumlu mesaj olduğu gibi olumsuz mesajlarda olcak, biz de olmadan önce araştırdık heralde cnm pat diye olmadık
resimler herşeyi, ortaya koyuyor zaten düz burunlar erkekler içindir (dudak ile 90 derece kavissiz)
bari yalancı olmyıyayım forumdan link koyayım emre beya olan 4 resim (kötü demiyorum bak ama bildiğin erkek burun tasarımıdır bunlar)
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?gallery/albums/gun-gun-burnum-op-dr-emre-ilhan.31936/
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...op-dr-emre-ilhan-ultrasonik-rinoplasti.36448/
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...op-dr-emre-ilhan-ultrasonik-rinoplasti.36448/
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?gallery/photos/img-2533.776510/
Önemli değil..Hepimiz geçtik aynı dönemlerden.Sizede çok geçmiş olsun,ömürlük olur inş..IAnqeLI özür dilerim cnm bu aralar biraz gerginim operasyon sürecinden dolayı sanırım,sana patladık kusuruma bakma, sadece kişisel bir fikrimdi . herkes için hayırlısı olur inş revizyonsuz mevizyonsuz sağlıklı huzurlu nefesler inş
9 bin canım bu yıl 10 olmuş amacnm güncl fiyat ne kadarmış bilgin vardır
Yok canım maalesef çünkü ameliyattan önce 3 kez görüyormuş hastasınıarkadaşlar izmirde olduğum için aynı gün randevu alıp ameliyat olma şansım var mı acaba ?
canım her seferinde muayenede ücret mi ödedin ? 3 kez çok fazla ama ya izmirdeyim konaklama şansım yok zatenYok canım maalesef çünkü ameliyattan önce 3 kez görüyormuş hastasını
Şöyle söyleyim ben Aralık'ta Aradım temmuza muayene günü verdiler Ekim'e de ameliyat günü verdiler
siz emre beyeemi ameliyat olmuştunuzkızlar size bişey söyliyeyim emre beye olanların hepsini inceledim..çok düze yapıyor burnu yani erkekler için ideal ama bayanlarda düz burun olmaz..ama erkekler için dudakla yaptıgı 90 derece açı açısından 10 numara ama bayana gitmiyor be kızlar yha
bende aynen sizin gibi düşünüyordumda bu son yazılanlar iyice aklımı karıştırdı..Merhaba hanımlar, öncelikle emre beye ameliyat olmadan önce çoook araştırdım. Bir öğrenci velim de emre beye ameliyat olmuş 3 sene önce onu çok inceledim mesela. Hiç sorunu olan revizyona giden hastası olduğunu duymadım. Adam kulak burun boğaz uzmanı, burun yapın ve sağlık açısından ne el veriyorsa onu yapıyor. Burun ucunu kaldırtmak istemedim hatta erkek burunları daha hoşuma gider dudak burın açım 90dan fazla olmasın dedim. Senin yüzün neyi kaldıracaksa onu yapacağım dedi ve neyi yaparım dediyse yaptı. Yapamayacağı şeyleri de açıkça söyledi, kemik yapın daha da küçülmeyi kaldırmaz dedi mesela. Ben ameliyatımı olmuşum bitmiş daha emre beyden ne faydam olabilir ki? Reklamcısı da değil hastasıyım. Tecrübe ettim tek geçerim diyorum, gönül rahatlığıyla tavsiye ederim. Yalansız dolansız, içten, ve uzman bir doktor. Bu ameliyatı 1 kez olacağım diyorsan EMRE İLHAN diyorum. Amaan benim canım değersiz 3 e kadar yolu var, yapboz tahtasına döndürürüm suratımı 15-20bin de veririm her seferinde diyorsan hay hay...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?