emre ilhan Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

arkadaşlar emre bey çok yoğun olduğu için muayenehanenin her zaman kalabalık olduğu ve randevu saatlerinin sarktığı doğrudur..ama burada yüzünüzün tam ortasındaki, bütün görünüşünüzü değiştiren ve de sağlıklı nefes almanızı sağlayacak olan bir organın ameliyatından söz ediyoruz..koskoca bir hayatınızın revizyonlarla geçmesi yerine 2-3 saat beklemek çok mu sizce? zaten bu kadar sabrınız yoksa ameliyat sonrası ödemlerin morlukların inmesi gibi şeyleri nasıl bekleyeceksiniz..burun işi sabır işi..ben inanılmaz pozitif girdim ameliyatıma, emre beyden de o pozitif enerjiyi geri aldım..tam 6,5 saat sürdü, o kadar ince eledi sık dokudu ki sağolsun, şimdi şükrediyorum iyi ki revizyon ameliyatımı emre beye yaptırmışım, iyi ki onu tanımışım..bu kadar tercih edilmesinin ve kalabalık olmasının bir nedeni var yani..çok net...

matemm bence gidin görüşün yüzyüze kararınızı verin. Ben revizyona giden hastası olduğunu duymadım dedim bu yok anlamına gelmiyor. Vardır elbette. Burun yapısı, hastanın isteği her şey sonucu değiştirir. Kişisel durumlar söz konusu. Ben sadece gittim yaptırdım çok da memnunum diyorum. Dokrolarla yüz yüze görüşün bence. Benim için en iyisi emre bey, bir başkasına göre de kendi doktoru en iyisidir. Sonuçtan memnun olduktan sonra kimin yaptığı önemli değil ki

Nedense vazgeçmek istemiyorum Emre beyden sonuçta bi yerde şans işi bu deneyip görücem umarım herkese mutluluk Mesajları atarım ameliyattan sonra
Bir Sürü Dr araştırdım hepsinin az yada çok memnun olmayan hastaları var kimse dört dörtlük değil ki
Sihirli değnek te yok sonuçta ellerinde
Aksilikler de olacaktır muhakkak
Şans diyelim artık Allah yardımcımız oldun
Gönlümüzde ki neyse onu nasip etsin hepimize inşallah
Ben gözümü kararttım bi kere Emre beyden vazgeçmeyi düşünmüyorum
Allah utandırmasın

amin canım muayene ücreti ne kadar 3 sefer yapıyomuş ön görüşme her seferinde ayrı ücret mi ödicez bu zorunlu mu yaa biri cevaplasınnn

mervesdr evet 3 kere görüşüyor ama ilki ücretsiz tanışma görüşmesi gibi,2. Görüşme 400tl aldığı tasarım ve muayine yaptığı görüşme. 3. De hastane işlemlerinin yapıldığı, son konrollerin olduğu reçeteni falan aldığın son görüşme sonraaa ameliyat ve harika bir burunla hayata merhaba

canım ben izmirdeyim nasıl olcak sürekli ya 400 tl ameliyat ücreti hariç mi ?

Şimdi Aradım hemen bilgi veriyorum size
Ilk muayene ücretsiz ikinci muyene 400 tl
Bu Ücret ameliyat parasına dahil ekstra bi Ücret değil, olaki ameliyattan vazgeçilirse para iade edilmiyor muayene ücreti olarak orda kalıyor
Bu arada ekimden sonra ki ameliyatlar yani kasımda 10 bin tl

canım çok teşekkürler ben şimdi çalışıyorum para toplamam lazım en geç seneye haziran gibi olmayı düşünüyorum o zamana kadar fiyat 11 bın olmaz dimi

canım birde bu 3 muayene arasından çok zaman geçmiyor dimi ne kadar arayla oluo mesela 1. muayeneye şimdi gitsem 2.si ne zaman olur onlarmı belirlio

canım senin muayenelerin arasından ne kadar zaman geçti mesela 1.2.3. muayeneye ne zaman gittin?

Merhaba kızlar ben Ekim ayında Emre bey'e ameliyat oldum. Ve gerçekten hayatımda aldığım en doğru karar olduğuna inanıyorum. Başta çok tedirgindim kötü bir burun ile karşılaşırım diye. Ama bu endişem Emre bey ile tanışana kadardı. Ameliyat sürecini ve sonrasını çok rahat geçirdim. Ve o kadar ilgili biri ki kafanızda kesinlikle soru işareti kalmıyor. Şiddetle tavsiye ediyorum :)

mervesdr canım benim o sürecim biraz karmaşık çünkü ben geçen yaz haziranda ameliyat olacaktım fakat iş dolayısıyla olamadım. Mayısta haber verdim Ocak ayına aldım ameliyatı. O yüzden sarkma oldu çok. Benim tavsiyem kesin ameliyat olacaksan önden amleyat tarihi al, randevularını ona göre ayarlasınlar. Şehir dışından geleceksen özellikle bildir.

Fotoğrafın var mı canım?

Benim var, daha bir ay bile olmadı ameliyat olalı :) albümümden bakabilirsin süreci gösteren fotolar da var. 1 gün sonrası 5gün sonrası falan

Valla ben kredi çektim bin bin ödüyorum, hayalimi ertelemek istemedim hiç
kuzum benim kredi çekmek gibi bi şansım yok ya ailem karşı çıkıor ben kafamda şöyle bi plan yaptım 6 ay kadar çalışıcam önceden ufak bir birikimim var hepsi toplamda 10 bın olucak kasım gibi hazır olur param sonrada muayene günü alıp giderim ama ilk muayeneyi istemem sonuçta şehir dışından gelicem benim için gereksiz tasarım için giderim birde son muayeneye giderm inş kafamda hayal ettiğim gibi olur herşey ya çok istiyorum :)

Benimkiler de istemiyordu hatta biriktirdiğim parayı da aldılar benden, gerçi pansiyon aldılar kendi paralarına ekleyip tapuyu da ben kaptım ben doktora 3bin tl verdim yansın mı param olmaz dedim yine bastırdım naaparsan yap konumuna geldiler. Ameliyat günü söyledim doğruyu. Öncesinde para ödemedim yalandı diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…