- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #9.001
amin canım muayene ücreti ne kadar 3 sefer yapıyomuş ön görüşme her seferinde ayrı ücret mi ödicez bu zorunlu mu yaa biri cevaplasınnnNedense vazgeçmek istemiyorum Emre beyden sonuçta bi yerde şans işi bu deneyip görücem umarım herkese mutluluk Mesajları atarım ameliyattan sonra
Bir Sürü Dr araştırdım hepsinin az yada çok memnun olmayan hastaları var kimse dört dörtlük değil ki
Sihirli değnek te yok sonuçta ellerinde
Aksilikler de olacaktır muhakkak
Şans diyelim artık Allah yardımcımız oldun
Gönlümüzde ki neyse onu nasip etsin hepimize inşallah
Ben gözümü kararttım bi kere Emre beyden vazgeçmeyi düşünmüyorum
Allah utandırmasın
şimdi arıyorum Ayrıntılı bilgi alıcam burda paylaşırımamin canım muayene ücreti ne kadar 3 sefer yapıyomuş ön görüşme her seferinde ayrı ücret mi ödicez bu zorunlu mu yaa biri cevaplasınnn
canım ben izmirdeyim nasıl olcak sürekli ya 400 tl ameliyat ücreti hariç mi ?mervesdr evet 3 kere görüşüyor ama ilki ücretsiz tanışma görüşmesi gibi,2. Görüşme 400tl aldığı tasarım ve muayine yaptığı görüşme. 3. De hastane işlemlerinin yapıldığı, son konrollerin olduğu reçeteni falan aldığın son görüşme sonraaa ameliyat ve harika bir burunla hayata merhaba
canım birde bu 3 muayene arasından çok zaman geçmiyor dimi ne kadar arayla oluo mesela 1. muayeneye şimdi gitsem 2.si ne zaman olur onlarmı belirlioŞimdi Aradım hemen bilgi veriyorum size
Ilk muayene ücretsiz ikinci muyene 400 tl
Bu Ücret ameliyat parasına dahil ekstra bi Ücret değil, olaki ameliyattan vazgeçilirse para iade edilmiyor muayene ücreti olarak orda kalıyor
Bu arada ekimden sonra ki ameliyatlar yani kasımda 10 bin tl
Onlar belirliyor canımcanım birde bu 3 muayene arasından çok zaman geçmiyor dimi ne kadar arayla oluo mesela 1. muayeneye şimdi gitsem 2.si ne zaman olur onlarmı belirlio
canım senin muayenelerin arasından ne kadar zaman geçti mesela 1.2.3. muayeneye ne zaman gittin?mervesdr evet 3 kere görüşüyor ama ilki ücretsiz tanışma görüşmesi gibi,2. Görüşme 400tl aldığı tasarım ve muayine yaptığı görüşme. 3. De hastane işlemlerinin yapıldığı, son konrollerin olduğu reçeteni falan aldığın son görüşme sonraaa ameliyat ve harika bir burunla hayata merhaba
Fotoğrafın var mı canım?Merhaba kızlar ben Ekim ayında Emre bey'e ameliyat oldum. Ve gerçekten hayatımda aldığım en doğru karar olduğuna inanıyorum. Başta çok tedirgindim kötü bir burun ile karşılaşırım diye. Ama bu endişem Emre bey ile tanışana kadardı. Ameliyat sürecini ve sonrasını çok rahat geçirdim. Ve o kadar ilgili biri ki kafanızda kesinlikle soru işareti kalmıyor. Şiddetle tavsiye ediyorum :)
kuzum benim kredi çekmek gibi bi şansım yok ya ailem karşı çıkıor ben kafamda şöyle bi plan yaptım 6 ay kadar çalışıcam önceden ufak bir birikimim var hepsi toplamda 10 bın olucak kasım gibi hazır olur param sonrada muayene günü alıp giderim ama ilk muayeneyi istemem sonuçta şehir dışından gelicem benim için gereksiz tasarım için giderim birde son muayeneye giderm inş kafamda hayal ettiğim gibi olur herşey ya çok istiyorum :)Valla ben kredi çektim bin bin ödüyorum, hayalimi ertelemek istemedim hiç
Fotoğrafın var mı canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?