- 7 Aralık 2014
- 133
- 38
- 43
- 32
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #9.021
kıyamam sende ne çekmişsin beBenimkiler de istemiyordu hatta biriktirdiğim parayı da aldılar benden, gerçi pansiyon aldılar kendi paralarına ekleyip tapuyu da ben kaptımben doktora 3bin tl verdim yansın mı param olmaz dedim yine bastırdım naaparsan yap konumuna geldiler. Ameliyat günü söyledim doğruyu. Öncesinde para ödemedim yalandı diye
harikaa..Tabi ki var albümde oluşturacağım zaten.. Herkes çok beğendi. Tabi en önemlisi bende çok beğendim
Çok sağol inşallah seninde öyle olur canım :)
zaten olmuş kız iyi dileklerini benim üzerimde kullan boşa gitmesinÇok sağol inşallah seninde öyle olur canım :)
Emre bey yapar da harika olmharikaa..
Güneş denize cevAp veriyorum sandım canım senin profilinide inceledim şahane görünüyorsunzaten olmuş kız iyi dileklerini benim üzerimde kullan boşa gitmesin
Bi iki sayfa önce herşey Detaylı konuşuldu bakabilirsinKimsemi ne kadara olduğunu ucuz mu pahalımı olduğunu söylemez ya bilgi verebilecek varsa sevinirim
canım ameliyat olmak için en az 10 gün istanbulda kalman gerekir.tamponlar 5-6 günde çıkıyor.3-4 gün de tamponlar çıktığında kanama riskine karşı hemen müdahale edebilmek için kalıyorsun.bunun dışında ilk görüşme için verilen tarihte görüşüp geri dönebilirsiniz. ameliyat süreci ve kalacak yer için asistanı burcu hanım ile görüşüp daha detaylı bilgi alabilirsiniz.(kalacak yer için tavsiyeleri oluyor)Şimdi ben bu konuda bilgi sahibi arkadaşlara soruyorum.İl dışından istanbula gidecek olanlar nasıl bir yol izlemeli???
Nerde kalmalı ne kadar süre kalmadı..gittiği randevularıda gözönünde bulundurarak...
tavsiyelerinizi bekliyorum.
canım merhaba.iyi olmana sevindim.iş yoğunluğumdan bayadır foruma girmiyordum. özlemişim sizi de. mayıs ayı içerisinde orada bulunacağım. kısmetse seni de görmüş olurum.Bende geçen yıl Emre beye revizyon ameliyatı oldum..Revizyon ameliyatları doktorlar için ilk ameliyata göre daha zor ve uzun süreli bir ameliyat tabi ama Emre beye çok güvendiğim için kaburgamdan kıkırdak alınacak olması ya da ameliyatı süresinin uzayacağı beni hiç rahatsız etmedi Emre bey hastalarıyla ameliyat öncesinde olduğu kadar sonrasında da ilgili ve sürekli hastalarını takip eden bir doktor.
Ben ameliyatımdan sonra burnumu bir yere çarpmamak için o kadar dikkat etmeme rağmen burnum 1,5 aylıktı cam kapıyı farketmeyerek şiddetli bir şekilde çarpmıştım.İtsanbul da yaşamadığım için Emre beye gidemesem de
kendisi sağolsun o zor zamanlarımda yapmam gerekenleri ve bişey olursa korkmamam gerekiğini, yanımda oldugunu söyleyerek çok destek oldu.Emre bey hiç bir zaman hastalarını yarı yolda bırakmaz.Her zaman yaptığının arkasındadır. Tabiki memnun olmayanlarda olabilir .Benim prof ve çok meşhur bir doktora 2 kere ameliyat olup sonrasında yinede memnun olmayan arkadaşlarımda çok fazla ..Bence en önemlisi doktorunuzun her zaman yanınızda olacağını ve yaptığı işin arkasında duracağını bilmek..
canım zeytinin dediği gibi en az 1 hafta kalsan iyi olur..ben istanbul dışında oduğum için 2 kere görüşmeye gittim..İlk gittiğimde ameliyat tarihimi aldım.Ameliyat içinde 2 gün önceden gittim ve tasarım yapıldı..Şimdi ben bu konuda bilgi sahibi arkadaşlara soruyorum.İl dışından istanbula gidecek olanlar nasıl bir yol izlemeli???
Nerde kalmalı ne kadar süre kalmadı..gittiği randevularıda gözönünde bulundurarak...
tavsiyelerinizi bekliyorum.
canım daha 1 ay olmasına rağmen harika görünüyor burnunBenim var, daha bir ay bile olmadı ameliyat olalı :) albümümden bakabilirsin süreci gösteren fotolar da var. 1 gün sonrası 5gün sonrası falan
ben henüz randevu almadım..ameliyat ücreti şuan 10.000 diye biliyorum.durum böyleyken 10 gün kalmam gerekirse ortalama masrafım ne kadar olur toplamda?canım ameliyat olmak için en az 10 gün istanbulda kalman gerekir.tamponlar 5-6 günde çıkıyor.3-4 gün de tamponlar çıktığında kanama riskine karşı hemen müdahale edebilmek için kalıyorsun.bunun dışında ilk görüşme için verilen tarihte görüşüp geri dönebilirsiniz. ameliyat süreci ve kalacak yer için asistanı burcu hanım ile görüşüp daha detaylı bilgi alabilirsiniz.(kalacak yer için tavsiyeleri oluyor)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?