emre ilhan Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

kıyamam sende ne çekmişsin be ama sonunda çok güzel bir burnuşun oldu inş benimde öle olur gerçi o konuda çok eminim emre beye güveniyorum şuan tek sorunum para

Snooopyy ve Güneş deniz harika olmuş burunlarınız
Güneşcim önceki halinide gördüm inanılmaz bi değişim olmuş
Sende deviasyon yokmuş sanırım
Bende sola deviasyon var en çok bu Korkutuyor beni
Snooopyy senin önceki halini merak ettim bi mahsuru yoksa görebilirmiyim

YaKaMoZz-z canım ben de kırık da vardı deviasyon da, nefes alamıyordum ben. Sağa doğru eğrilen kemik deliği tıkamıştı. Sol tarafım da kırıktı çok sıkıntılıydı yani burnum. Ama Emre bey düşündüğümden daha iyi bir ameliyat oldu, dokun çok güzel toparlıyor kendini çabuk iyileşen bir özelliği var dedi. Sonuç aslında tasarımın da ötesine geçti. Tasarımımdan daha güzel oldu burnum. Yani bence öyle oldu en azından

Bende geçen yıl Emre beye revizyon ameliyatı oldum..Revizyon ameliyatları doktorlar için ilk ameliyata göre daha zor ve uzun süreli bir ameliyat tabi ama Emre beye çok güvendiğim için kaburgamdan kıkırdak alınacak olması ya da ameliyatı süresinin uzayacağı beni hiç rahatsız etmedi Emre bey hastalarıyla ameliyat öncesinde olduğu kadar sonrasında da ilgili ve sürekli hastalarını takip eden bir doktor.
Ben ameliyatımdan sonra burnumu bir yere çarpmamak için o kadar dikkat etmeme rağmen burnum 1,5 aylıktı cam kapıyı farketmeyerek şiddetli bir şekilde çarpmıştım.İtsanbul da yaşamadığım için Emre beye gidemesem de
kendisi sağolsun o zor zamanlarımda yapmam gerekenleri ve bişey olursa korkmamam gerekiğini, yanımda oldugunu söyleyerek çok destek oldu.Emre bey hiç bir zaman hastalarını yarı yolda bırakmaz.Her zaman yaptığının arkasındadır. Tabiki memnun olmayanlarda olabilir .Benim prof ve çok meşhur bir doktora 2 kere ameliyat olup sonrasında yinede memnun olmayan arkadaşlarımda çok fazla ..Bence en önemlisi doktorunuzun her zaman yanınızda olacağını ve yaptığı işin arkasında duracağını bilmek..

Şimdi ben bu konuda bilgi sahibi arkadaşlara soruyorum.İl dışından istanbula gidecek olanlar nasıl bir yol izlemeli???
Nerde kalmalı ne kadar süre kalmadı..gittiği randevularıda gözönünde bulundurarak...
tavsiyelerinizi bekliyorum.

canım ameliyat olmak için en az 10 gün istanbulda kalman gerekir.tamponlar 5-6 günde çıkıyor.3-4 gün de tamponlar çıktığında kanama riskine karşı hemen müdahale edebilmek için kalıyorsun.bunun dışında ilk görüşme için verilen tarihte görüşüp geri dönebilirsiniz. ameliyat süreci ve kalacak yer için asistanı burcu hanım ile görüşüp daha detaylı bilgi alabilirsiniz.(kalacak yer için tavsiyeleri oluyor)

canım merhaba.iyi olmana sevindim.iş yoğunluğumdan bayadır foruma girmiyordum. özlemişim sizi de. mayıs ayı içerisinde orada bulunacağım. kısmetse seni de görmüş olurum.

canım zeytinin dediği gibi en az 1 hafta kalsan iyi olur..ben istanbul dışında oduğum için 2 kere görüşmeye gittim..İlk gittiğimde ameliyat tarihimi aldım.Ameliyat içinde 2 gün önceden gittim ve tasarım yapıldı..

ben henüz randevu almadım..ameliyat ücreti şuan 10.000 diye biliyorum.durum böyleyken 10 gün kalmam gerekirse ortalama masrafım ne kadar olur toplamda?
sizin gibi dışardan gidip kalanların tavsiyelerini bekliyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…