- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #9.221
Emre beyle gorustukten sonra ameliyat tarihi ve süreçle ilgili bilgileri ve izlenimlerinizi de bizimle paylasabilir misiniz acaba. Bende randevu aldim ama ameliyat tarihi almadim görüsmeden kaç ay sonrasına verirler acaba merak ettim.Doktor beyle görüşmeden de ameliyat tarihi alınabildiğini bilmiyordum :/ O zaman belki açık listeden şansım olabilir :) Bana tuhaf geldi açıkçası bu durum ama 3 günüm kaldı herşeyi detaylıca öğrenicem inşallah :)
Geçmiş olsun öncelikle darısı bize olsun umarım,acaba burnunuz kalın derili miydi ??Slm herkese bende emre ilhancıyım:) 1,5 ay önce ameliyat oldum, herşey çok güzel oldu şiddetle ameliyat olucak arkadaşlara A. Emre İLhan diyorum,
Tabii ki de paylaşırım:) Benim de kafamda çok soru işareti var süreçle ilgili, edindiğim her bilgiyi burdan aktarırım :)Emre beyle gorustukten sonra ameliyat tarihi ve süreçle ilgili bilgileri ve izlenimlerinizi de bizimle paylasabilir misiniz acaba. Bende randevu aldim ama ameliyat tarihi almadim görüsmeden kaç ay sonrasına verirler acaba merak ettim.
Geçmiş olsun öncelikle darısı bize olsun umarım,acaba burnunuz kalın derili miydi ??
Canım ben beğenmedim çok fazla kalkık doğal olmaz bu kadarı ve doğal olmadığında da tek başına burun olarak ne kadar güzel olursa olsun yüze yakışmıyo diye düşünüyorumDoktorum Emre İlhan fakat daha tasarım randevusunu yapmadık. Kendim bir tasarım yaptım sizce nasıl ?
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?gallery/photos/1228279/
Arkadaşlar burun operasyonu geçirmiş biri olarak tavsiyem saplantılı olarak tek doktora yönelmeyin,birden fazla doktorla görüşün, tasarım yaptırın,hastalarının fotoğraflarını iyi inceleyin,yüzünüzü iyi tanıyın herkese her burnun yakışmadığını unutmayın ,sadece olumlu yorumlara odaklanmayın,bu tarz sitelerin sadece hastalara açık olduğunu düşünmeyin adı geçen doktorların ve çevresinin de bu sitelere girebildiğini aklınızdan çıkarmayın.
Tabii ki de paylaşırım:) Benim de kafamda çok soru işareti var süreçle ilgili, edindiğim her bilgiyi burdan aktarırım :)
Bende bunu cok merak ediyorumEki Görüntüle 1462264
kızlar benim onden burnum boyledelikler bariz belli.
emre bey burun deliklerini kucultup ,tomurcukları geriye ittirebilir mi ki?
Görüşmem gayet güzel geçti. Emre bey çok sıcakkanlı, pozitif ve hastasının sorularını içtenlikle cevaplayan bir doktor. 1 ay sonrasına tasarım için randevu aldım fakat kendisi de söyledi ameliyat için en erken ocak ayına randevu verebildiğiniloreleilorelei Görüşmeniz nasıl geçti...İstediğiniz tarihi alabildiniz mi?
Nasıl yani şimdi muayene oldunuz ve ameliyat için 1 sene sonrasına mı gün verdiler. Muayene icin 1 sene ameliyat için 1 sene, toplamda 2 sene mi bekliycez ameliyat olabilmek icin, fazla abartmamışlar mı ya. Nasıl bir randevu ameliyat sistemleri var anlamadım. Yuh diyorum başka da birşey demiyorum.Görüşmem gayet güzel geçti. Emre bey çok sıcakkanlı, pozitif ve hastasının sorularını içtenlikle cevaplayan bir doktor. 1 ay sonrasına tasarım için randevu aldım fakat kendisi de söyledi ameliyat için en erken ocak ayına randevu verebildiğinibelki açık listeden şansım olur. İkinci görüşmemde süreçle ilgili daha da ayrıntılı bilgiler almayı düşünüyorum. Emimim Emre bey kafamdaki bütün soruları sabırla cevaplayacaktır :)
Ben fotograflarınızı göremiyorum:/
Ya oyle mi peki:)fotoğrafları kaldırdım canım
Ozelden banada yollar misin?bende emre beye yaptirmayi dusunuyorum fakat pek fotograf bulamadim emin olamiyorum benimde yandan sorun var sizinkine bakmak istiyorumSeninle alakalı bir soru oldugu icin özelden eski halimin yan fotoğrafını yolladım yeni hâlimle karşılaştırman icin. Ayni durum bendede vardı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?