emre ilhan Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

Emre beyle gorustukten sonra ameliyat tarihi ve süreçle ilgili bilgileri ve izlenimlerinizi de bizimle paylasabilir misiniz acaba. Bende randevu aldim ama ameliyat tarihi almadim görüsmeden kaç ay sonrasına verirler acaba merak ettim.

Tabii ki de paylaşırım:) Benim de kafamda çok soru işareti var süreçle ilgili, edindiğim her bilgiyi burdan aktarırım :)

Revizyon ameliyatı oldum. yani ikinci:) ama çok rahat bir dönem geçiriyorum, İlk ameliyatımda haftalarca geçmemişti yüzümdeki şişlik ve morluklar ama bu ameliyatım da hiç sıkıntı yaşamadım, A. Emre İLHAN gerçekten mükemmel bir doktor sizi dinliyor onun için hastanın ne istediği,çok önemli benim burnumda kemik çıkmıştı ve kanatları benim için sıkıntıydı, ben pek anlatamadım ama o çok iyi anlamış:) çokkk memnunum çok da güzel burun yaptı bana kişilik olarak insan olarak da çok iyi inanın abartıyorum gibi düşünenler olabilir ama bana göre dünyada tek başka doktorlara ameliyat oldum dediklerinde şanssız olduklarını düşünüyorum çünkü kime sorsam mutlaka bir memnuniyetsizlik söylüyordu ama emre beyin hastalarından hiç duymadım ameliyattan önce aylarca araştırmıştım ve benim güler yüzlü doktorum da karar vermiştim.... kesinlikle görüşmelisiniz emre beyle ve inanın pişman olmazsınız.... Her fotoğrafımda emre burnu kızım boru değil diyorumm:)))

Yok bende görüştüm ztn :) biliyorum kendisini çok başarılı anlayışlı ameliyat tarihi bekliyorum bende :) sadece derinizi merak ettm Teşekkürler geçmiş olsun darısı bize olsun inş :)

çok çok haklısın

Arkadaslar emre bey bana ne zaman randevu verir sizce ve sizce benim istedigim gibi olur mu ?sizin önce ki burnunuz nasil ?

loreleilorelei Görüşmeniz nasıl geçti...İstediğiniz tarihi alabildiniz mi?
Görüşmem gayet güzel geçti. Emre bey çok sıcakkanlı, pozitif ve hastasının sorularını içtenlikle cevaplayan bir doktor. 1 ay sonrasına tasarım için randevu aldım fakat kendisi de söyledi ameliyat için en erken ocak ayına randevu verebildiğini belki açık listeden şansım olur. İkinci görüşmemde süreçle ilgili daha da ayrıntılı bilgiler almayı düşünüyorum. Emimim Emre bey kafamdaki bütün soruları sabırla cevaplayacaktır :)

loreleilorelei Teşekkürler cevap için....Tasarım için erken randevu alabilmişsiniz ama ameliyat randevuları dolu demek ki...Açık listeden 1-2 ay gibi kısa sürede ameliyat olanları okudum ben buradan, muhakkaki iptal edenler olacaktır, inşallah kısa sürede ameliyatınızı olursunuz...Hayırlısı olsun şimdiden.

Nasıl yani şimdi muayene oldunuz ve ameliyat için 1 sene sonrasına mı gün verdiler. Muayene icin 1 sene ameliyat için 1 sene, toplamda 2 sene mi bekliycez ameliyat olabilmek icin, fazla abartmamışlar mı ya. Nasıl bir randevu ameliyat sistemleri var anlamadım. Yuh diyorum başka da birşey demiyorum.

Seninle alakalı bir soru oldugu icin özelden eski halimin yan fotoğrafını yolladım yeni hâlimle karşılaştırman icin. Ayni durum bendede vardı.
Ozelden banada yollar misin?bende emre beye yaptirmayi dusunuyorum fakat pek fotograf bulamadim emin olamiyorum benimde yandan sorun var sizinkine bakmak istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…