emre ilhan Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

Birtane allahın kuluda fiyat yazmamış burdan da herkesin burda yazan herkesin reklam ürünü olduğu çok belli.

Turk milletinin ameliyat icin 1 sene bekleyemesi? Imkansiz. Pek inandirici gelmedi bana bu 1 sene bekleme olayi

Hayir canim ben yurtdisindsn gelicem hepsi bir arada olucak sanirim konusma tasarim falan bilmiyrm bende hangi hastane de olucaksin

Hayir canim ben yurtdisindsn gelicem hepsi bir arada olucak sanirim konusma tasarim falan bilmiyrm bende hangi hastane de olucaksin

acıbadem hastanesi'ni düşünüyorum ama daha tam karar vermedim benimde herşey kaldı 2. görüşmeye :) Siz tasarımı felan ameliyattan 1 gün öncemi yapıcaksınız yani?

1 aralik ameliyat günä kesin tarih , kasimin son 3 günü 3 kere görüsüp sonra ameliyat ve 2 hafta orda istanbulda kalicam kontroller falan

Merhaba kizlar emre beyi yeni arastirmaya basladim forumdaki Albumlere baktim hepsi cok guzel ama sadece o gorduklerime aldanmak istemiyorum...deyin bakim nasil bu doktor .. ameliyat olanlar memnunmusunuz ? Lutfen yardimci olun bu benim son sansim revisyon olmak icin gorusme gunu aldim bugun

Öncelikle çok geçmiş olsun bugün itibariyle revizyon olalı tam 2 yıl oldu hiç bir sıkıntı yaşamadım çok şükür herşeyden önemlisi fonksiyonel açısından da sağlıklı bir burnum var.ben de sizin gibi formu incelerken buldum Emre beyi.ilk görüşmedeki verdiği güvenle karar vermem kolay olmuştu.inşallah sizin de son olur.

Ya smdi 20 gun oldu arkds amlyt olali simetri vardi bide kirik smdi burun saga dogru hafif kaydi ve ust kismindan cok dikkatli bakilinca kemik cikiyor sisler indice bu artarmi acaba??

Ya smdi 20 gun oldu arkds amlyt olali simetri vardi bide kirik smdi burun saga dogru hafif kaydi ve ust kismindan cok dikkatli bakilinca kemik cikiyor sisler indice bu artarmi acaba??

Canim gecmis olsun benimde ayni oyleydi kirikti burnum ameliyattan 3 ay sonra tekrar yamukluk oldu ve gecmedi hatta gittikce cogaliyor doktorun emre ilhanmi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…