- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #9.261
Hadi ya doktor basta demsti kikirdak problemli hastalarda kayma olabilir dye ne kdr dogru blmiorum ama emre ilhan degil buraya yazdm bu formu cok blmedgm icinCanim gecmis olsun benimde ayni oyleydi kirikti burnum ameliyattan 3 ay sonra tekrar yamukluk oldu ve gecmedi hatta gittikce cogaliyordoktorun emre ilhanmi ?
Hadi ya doktor basta demsti kikirdak problemli hastalarda kayma olabilir dye ne kdr dogru blmiorum ama emre ilhan degil buraya yazdm bu formu cok blmedgm icin
Ankara hacettepe de ahmet bey vardi o anlyt ben olmadm aslinda arkdsm oldu ama burayi pek blmez onun adna sormak istedm cok kafasina takio cunkuMalesef canim oylesenin doktorun kimdi ? Bende revisyon icin emreyi arastirmaya basladim ..
En az 15 bin kaçıncı ameliyat olduguna göre degisiyor. 2.-3. ameliyatlar da fiyat da artıyor. Emre Bey işinin ehli cidden ok ama ajda pekkan'ın doktoru Nuri Soysal bile 9000 alırken Emre Bey neden bu fiyatlarda yapıyor anlamıyorum. Emre Beyi seçmek istiyorum ben aslında ama hem fiyat aşırı hem de 2 seneye gün veriyor. Bu çok saçma. Denildiği kadar yoğun olduğunu düşünmüyorum. Belki bilerek atıyordur. Artı Emre İlhan ve Barış Çakır'ın fiyat yükseltmesinde kadınlar kulubunde onlara ameliyat olanların sürekli olarak yaptıgı olumlu yorumlar cok etken eee sonucta bakıyor ki hasta geliyor yükseltiyorlar da yükseltiyorlar.Emre beyin revizyon fiyatı 15 bin mi.Çok fazla değil mi yahu
sen emre ilhana mı olmuştun ki asia kız? Burun ameliyatında şişlikler indikçe yamukluklar daha da çıkar dogrudur.Canim gecmis olsun benimde ayni oyleydi kirikti burnum ameliyattan 3 ay sonra tekrar yamukluk oldu ve gecmedi hatta gittikce cogaliyordoktorun emre ilhanmi ?
Ameliyat sonrası hiç mi kontrole gitmediniz? Neden beklediniz ? Resim koyarsanız görmek isterim.Ben de geçen yıl şubat ayında Emre İlhan'a ameliyat oldum ve burnum inanılmaz yamuldu (bildiğiniz zikzak çiziyor, viraj mübarek) ve çökme oldu. Doktora kontrole gitmeye korkuyorum tekrar ameliyat der diye ki keza bir arkadaşıma demiş "senin burnun istediğim gibi olmadı tekrar küçük bir operasyon yapalım" diye.
Ben de geçen yıl şubat ayında Emre İlhan'a ameliyat oldum ve burnum inanılmaz yamuldu (bildiğiniz zikzak çiziyor, viraj mübarek) ve çökme oldu. Doktora kontrole gitmeye korkuyorum tekrar ameliyat der diye ki keza bir arkadaşıma demiş "senin burnun istediğim gibi olmadı tekrar küçük bir operasyon yapalım" diye.
Ameliyat sonrası hiç mi kontrole gitmediniz? Neden beklediniz ? Resim koyarsanız görmek isterim.
Geçmiş olsun şaşırdım genelde Emre beyin yaptığı burunları beğenmişimdir hastaları da çok memnun dur, doktorunuz ne dedi peki neden böyle olmuş resim koyabirmisiniz öncesi sonrası olarak görmek isterim
Hukuk alanında çalışıyor olma ihtimaliniz var mıdır, çünkü kendimi sorguya çekilmiş hissettimAmeliyat sonrası pek tabii ki kontrollere gittim, yamukluk var ibaresini de kendileri belirttiler, birkaç ay sonra tekrar gelmemi öğütlediler kontrol için. Okul iş derken son muayeneme gidemedim ama bu hafta gideceğim.
Çok teşekkür ederim. Resimleri özel mesaj vasıtasıyla paylaşabilirim dilerseniz. Şunu belirteyim burnun iç-nefes fonksiyonlarında hiçbir sorunum yok, başka KBB'lere de muayene olduğumda kim yaptıysa çok iyi yapmış diyorlar. Ancak burun ameliyatı olacak arkadaşlar şunu da bir kenara yazsınlar herşey güllük gülistanlık olmayabiliyor, ama yine de ameliyat olduğuma pişman değilim, iyi ki olmuşum :)
Her ameliyat inanın böyle ,güllük gülüstanlık olmayabilir komplikasyona açık işlemler evet (bende pek çok estetik oldum,burun için 4.5.yıldır bekliyorum) iyiki olmuşum demeniz ne güzel allah kimseye bu yolda pişmanlık yaşatmasın.Hukuk alanında çalışıyor olma ihtimaliniz var mıdır, çünkü kendimi sorguya çekilmiş hissettimAmeliyat sonrası pek tabii ki kontrollere gittim, yamukluk var ibaresini de kendileri belirttiler, birkaç ay sonra tekrar gelmemi öğütlediler kontrol için. Okul iş derken son muayeneme gidemedim ama bu hafta gideceğim.
Çok teşekkür ederim. Resimleri özel mesaj vasıtasıyla paylaşabilirim dilerseniz. Şunu belirteyim burnun iç-nefes fonksiyonlarında hiçbir sorunum yok, başka KBB'lere de muayene olduğumda kim yaptıysa çok iyi yapmış diyorlar. Ancak burun ameliyatı olacak arkadaşlar şunu da bir kenara yazsınlar herşey güllük gülistanlık olmayabiliyor, ama yine de ameliyat olduğuma pişman değilim, iyi ki olmuşum :)
bende özelden resimlerinizi görmek isterim.Nefes konusunda sorun olmaması çok güzel.Benim asıl korktuğum bu.Hukuk alanında çalışıyor olma ihtimaliniz var mıdır, çünkü kendimi sorguya çekilmiş hissettimAmeliyat sonrası pek tabii ki kontrollere gittim, yamukluk var ibaresini de kendileri belirttiler, birkaç ay sonra tekrar gelmemi öğütlediler kontrol için. Okul iş derken son muayeneme gidemedim ama bu hafta gideceğim.
Hukuk alanında çalışıyor olma ihtimaliniz var mıdır, çünkü kendimi sorguya çekilmiş hissettimAmeliyat sonrası pek tabii ki kontrollere gittim, yamukluk var ibaresini de kendileri belirttiler, birkaç ay sonra tekrar gelmemi öğütlediler kontrol için. Okul iş derken son muayeneme gidemedim ama bu hafta gideceğim.
Rica etsem banada özel mesaj olarak resminizi gonderirmisiniz bende emre beyden revizyon için randevu aldım burnunuzu çok merak ettim
kızlar bende revizyon olmayı düşünüyorum bi türlü karar veremiyorum kafam çok karıştı emrebeyi düşünüyorum yardımcı olurmusunuz ??
tşk ederim sen ameliyat oldun mu canım bende bugün randevu almayı düşünüyorum şubata veriyor ameliyat süreside bu kadar uzun mu oluyo acaba?
En az 15 bin kaçıncı ameliyat olduguna göre degisiyor. 2.-3. ameliyatlar da fiyat da artıyor. Emre Bey işinin ehli cidden ok ama ajda pekkan'ın doktoru Nuri Soysal bile 9000 alırken Emre Bey neden bu fiyatlarda yapıyor anlamıyorum. Emre Beyi seçmek istiyorum ben aslında ama hem fiyat aşırı hem de 2 seneye gün veriyor. Bu çok saçma. Denildiği kadar yoğun olduğunu düşünmüyorum. Belki bilerek atıyordur. Artı Emre İlhan ve Barış Çakır'ın fiyat yükseltmesinde kadınlar kulubunde onlara ameliyat olanların sürekli olarak yaptıgı olumlu yorumlar cok etken eee sonucta bakıyor ki hasta geliyor yükseltiyorlar da yükseltiyorlar.
Emre Beyin kullandığı beyin ameliyatı hassasiyetinde burun ameliyatı cihazı olan ultrasonik rihinoplastiyi cok begeniyorum. O sebeple ona olmak istiyorum da 2 seneye kim öle kim kala
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?