emre ilhan Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

Canim gecmis olsun benimde ayni oyleydi kirikti burnum ameliyattan 3 ay sonra tekrar yamukluk oldu ve gecmedi hatta gittikce cogaliyor doktorun emre ilhanmi ?
Hadi ya doktor basta demsti kikirdak problemli hastalarda kayma olabilir dye ne kdr dogru blmiorum ama emre ilhan degil buraya yazdm bu formu cok blmedgm icin

Emre beyin revizyon fiyatı 15 bin mi.Çok fazla değil mi yahu
En az 15 bin kaçıncı ameliyat olduguna göre degisiyor. 2.-3. ameliyatlar da fiyat da artıyor. Emre Bey işinin ehli cidden ok ama ajda pekkan'ın doktoru Nuri Soysal bile 9000 alırken Emre Bey neden bu fiyatlarda yapıyor anlamıyorum. Emre Beyi seçmek istiyorum ben aslında ama hem fiyat aşırı hem de 2 seneye gün veriyor. Bu çok saçma. Denildiği kadar yoğun olduğunu düşünmüyorum. Belki bilerek atıyordur. Artı Emre İlhan ve Barış Çakır'ın fiyat yükseltmesinde kadınlar kulubunde onlara ameliyat olanların sürekli olarak yaptıgı olumlu yorumlar cok etken eee sonucta bakıyor ki hasta geliyor yükseltiyorlar da yükseltiyorlar.

Emre Beyin kullandığı beyin ameliyatı hassasiyetinde burun ameliyatı cihazı olan ultrasonik rihinoplastiyi cok begeniyorum. O sebeple ona olmak istiyorum da 2 seneye kim öle kim kala

Ben de geçen yıl şubat ayında Emre İlhan'a ameliyat oldum ve burnum inanılmaz yamuldu (bildiğiniz zikzak çiziyor, viraj mübarek) ve çökme oldu. Doktora kontrole gitmeye korkuyorum tekrar ameliyat der diye ki keza bir arkadaşıma demiş "senin burnun istediğim gibi olmadı tekrar küçük bir operasyon yapalım" diye.

Ameliyat sonrası hiç mi kontrole gitmediniz? Neden beklediniz ? Resim koyarsanız görmek isterim.

Geçmiş olsun şaşırdım genelde Emre beyin yaptığı burunları beğenmişimdir hastaları da çok memnun dur, doktorunuz ne dedi peki neden böyle olmuş resim koyabirmisiniz öncesi sonrası olarak görmek isterim

Ameliyat sonrası hiç mi kontrole gitmediniz? Neden beklediniz ? Resim koyarsanız görmek isterim.

Hukuk alanında çalışıyor olma ihtimaliniz var mıdır, çünkü kendimi sorguya çekilmiş hissettim Ameliyat sonrası pek tabii ki kontrollere gittim, yamukluk var ibaresini de kendileri belirttiler, birkaç ay sonra tekrar gelmemi öğütlediler kontrol için. Okul iş derken son muayeneme gidemedim ama bu hafta gideceğim.

Çok teşekkür ederim. Resimleri özel mesaj vasıtasıyla paylaşabilirim dilerseniz. Şunu belirteyim burnun iç-nefes fonksiyonlarında hiçbir sorunum yok, başka KBB'lere de muayene olduğumda kim yaptıysa çok iyi yapmış diyorlar. Ancak burun ameliyatı olacak arkadaşlar şunu da bir kenara yazsınlar herşey güllük gülistanlık olmayabiliyor, ama yine de ameliyat olduğuma pişman değilim, iyi ki olmuşum :)

Yok canım hukukla uzaktan yakından bir alakam yok....Siz burnum inanılmaz yamuldu v.s deyince kontrole gitmediğinizi düşündüm.....Doğru yazımı tekrardan okuyunca biraz öyle olmuş katılıyorum size, kusura bakmayın....İnsan iş güç okul deyince bazen kontrollerini atlıyor yoğunluktan eğer arkadaşınız da olduğu küçük bir operasyon derlerse ilki kadar zorluk çekmezsiniz çok geçmiş olsun...

Her ameliyat inanın böyle ,güllük gülüstanlık olmayabilir komplikasyona açık işlemler evet (bende pek çok estetik oldum,burun için 4.5.yıldır bekliyorum) iyiki olmuşum demeniz ne güzel allah kimseye bu yolda pişmanlık yaşatmasın.
Görmek isterim benimde resimlerim var forumda tabi meme karın:) sizde benimkilere bakabilirsiz isterseniz

bende özelden resimlerinizi görmek isterim.Nefes konusunda sorun olmaması çok güzel.Benim asıl korktuğum bu.

kızlar bende revizyon olmayı düşünüyorum bi türlü karar veremiyorum kafam çok karıştı emrebeyi düşünüyorum yardımcı olurmusunuz ??

kızlar bende revizyon olmayı düşünüyorum bi türlü karar veremiyorum kafam çok karıştı emrebeyi düşünüyorum yardımcı olurmusunuz ??

Sevgili Nuryagız, herkesin burnu, derisi, bünyesi farklı olduğu için herkesin ameliyat tecrübesi de farklı olacaktır elbet. Ama şu kadarını söyleyebilirim ki, Emre Bey, işinin ehli ve kişisel olarak da o kadar pozitif ve enerjik bir insan ki zaten ilk randevudan sonra kafandaki bütün soru işaretlerini yanıtlayacaktır.

tşk ederim sen ameliyat oldun mu canım bende bugün randevu almayı düşünüyorum şubata veriyor ameliyat süreside bu kadar uzun mu oluyo acaba?

tşk ederim sen ameliyat oldun mu canım bende bugün randevu almayı düşünüyorum şubata veriyor ameliyat süreside bu kadar uzun mu oluyo acaba?

Ben geçen şubat ameliyat oldum, çok kararsızdım ama ilk görüşme sonunda kararımı verip akabinde ameliyat oldum, kendisine güvenim o kadar tamdı ki başka hiçbir doktorla görüşmeye dahi gitme gereği görmemiştim. Doğal bir burun olsun istedim keza da öyle oldu, burnu yaptırdıktan sonra insanlardan "dudaklarına birşey mi yaptırdın sen cnm yaa" şeklinde çok soru soran oldu. Güzel burun yüzde gözlerin ve dudakların vurgusunu arttırırmış. Sevgili doktorumuz çok başarılı haliyle çok popüler, burnu Emre İlhan'a yaptırmak istiyorsanız sebat ediceksiniz, burun sabır işi :)

Haklisin canim bende oyle dusunuyorum hem en az 15 bin vereceksin hem 2 sene bekliyecen bende zaten onun bu kadar dolu olduguna inanmiyorum bende dusundum bi ara vazgectim 2 sene snra ben artik yaslanicam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…