emre ilhan Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

Haklisin canim bende oyle dusunuyorum hem en az 15 bin vereceksin hem 2 sene bekliyecen bende zaten onun bu kadar dolu olduguna inanmiyorum bende dusundum bi ara vazgectim 2 sene snra ben artik yaslanicam
Dikkat ettiyseniz Emre Bey'in koyduğu burun fotoğraflarına instagramda çok fazla değil burada da ameliyat olanlar belli. Yani o denli yoğun olmasına imkan yok. Fiyat zaten uçmuş durumda. Yaptığı işler güzel ama reklamı aşırı yapılıyor belki bize öyle geliyor. Reklamını yapmayan buna gerek duymayan doktorlar elbette vardır. Ne bileyim 2 sene bekletmesi bence çok abes.

işte Emre beyden de memnun olmayanlar varmış. Senin ilk ameliyatın mıydı? Burnunda daha önce yamukluk var mıydı?Arkadaşında mı Emre İlhan'a yaptırdı yamuk oldu? Şişler inince yamukluk çıkıyor ya. 2 sene sonrası önemli bence burun için. Yaptırdım çok güzel oldu diyenlerin 2 sene sonraki yorumlarına bakmalı. Geçmiş olsun canım.

Emre ilhan 2 yıl sonra ameliyat yapmasın diye kampanya başlatsakya,inanın instagramdan eşine yazmayı bile düşündüm

Arkadaslar emre ilhan disinda yok mu guvebebilecegimiz bir doktor..tamam arastirdigim kadariyla basarili bir doktor ama cok bekletiyor ve butceyi baya zorluyor... onun kadar hatta ondan daha basarili doktorlarda vardir..deneyimli olanlar yardimci olsun lutfen..ben birinci ameliyatimi cihat nazmi barana oldum.psikolojim bozuldu burnum yuzunden...antidepresan kullaniyorum artik.revizyon olmam gerek ama kime olacagimi bilmiyorum. ruh sagligim bozuldu artik.lutfen durustce deneyimlerinizi paylasin bize yol gosterin isik olun...mutlu olmak istiyorum artik.Allah sizin de yolunuzu acik etsin insallah...duyarsiz kalmayin lutfen....duyun sesimi....

Nuri Soysal bana da onu cok ovduler.Cok reklamini yapan yok adamin reklama ihtiyaci yok dediler.Bi gorus canim.Benim aciliyetim suan burun degil ama iki yil da bekleyemem. Hic kimse kusura bakmasin.Muhammet Dilber'i Emre Uregen'i hatta Baris Cakir'i da begenmedim.Bu doktorlarin da yaptigi iyi isler var ama patlican gibi burun yapmis kizin tekine mesela Baris Cakir: Angelina Jolie'den guzel burun yaptim diye yazmis instagramina.Kiz oysa angelina gibi burun istemis.Kizin ameliyat oncesi sonrasi hic bir fark yok. Baris Cakir da burada reklami yapildikca fiyat artiranlardan hatta Emre Bey gibi net bi rakam da veremiyor.Birine 8 birine 10( ilk ameliyatlarda). O yuzden Emre Beyi beklemek istemiyorsaniz bence bi guzel gidip Nuri Soysal'a muayene olun.

Patlican gibi burun yapan doktorlar bu yukarida saydiklarim.İnce derili burnu babam da yapar marifet kalin deriye sekil vermekte. Kalin derililer icin cok sans yok Nuri Soysal ya da Emre İlhan( Ki bu iki isimden de memnun olmayan bi iki kisi var Yani %98 iyi isimler ama.Onlar da insan.Muhim olan hatalarini duzeltmeleri memnun etmek istemeleri)
Nuri Soysal paket fiyati 9000 idi.

Gecmis olsun.

Merhaba canim bende tam yarim saat once nuri soysal icin konu actim bende kucuk burun kucultebilen bir dr ariyorum nuri soysal nasil burunlar yapior acaba bilgin varmi ?? Benimde su anda halen patlican gibi ..

Bu arada benim de ikinci ameliyatim olacak.Burnum cok kotu degil hafif yamuk ve ucu kalin derili.İnce eliyorum ondan. Emre Bey iyi hos da hen fiyat asiri hem de bu burunla iki sene beklemek zorundayim.

Merhaba canim bende tam yarim saat once nuri soysal icin konu actim bende kucuk burun kucultebilen bir dr ariyorum nuri soysal nasil burunlar yapior acaba bilgin varmi ?? Benimde su anda halen patlican gibi ..
Ben yaptiklarinin cok cok azinin fotosunu gordum.Benim de ucu top gibi ve ona olmayi dusunuyorum.Tek kafami karistiran Nuri Bey kapali yapiyor( Yani iz acisindan iyi denilebilir de tam olarak goremeye de bilir) Emre Bey acik yapiyor ve beyin ameliyati hassasiyetinde.Nuri Beye ameliyat olanlara sordum.Kizin anlattigi su; Kavisli mi olsun olmasin mi sana birakiyormus ama burnun genisligini senin gozlerinin arasindaki mesafeye gore ayarladigindan o kismi kendisine birakmamizi istiyormus.Yani biz yine de istedigimiz burunlari gosterebiliyormusuz.Ajda Pekkan ve bi cok unlunun doktoruymus tabi ondan da memnun olmayan bi arka rastladim bu forumda.Her doktor icin gecerli bu. Bu arada yaptigi burunlarin saglam oldugunu ve ameliyata bir de Kbb'cinin girdigini biliyorum. Tuvana Turkay'in patlican burnunu Nuri Soysal yapti.Bakin bakin ibretlik degisim

Nuri soysal ismini ilk defa duyuyorum.oda 1-2 yıl sonrasına randevu vermiyordur umarım.
Barış çakırıda genellikle iyi buluyorum.
Umarım en doğru doktora karar verebiliriz ne zor bi süreçmiş.
Ankarada olanlar yazsa benim için çok iyi olur.

Canım geçmiş olsun ben üçüncü ameliyatımı abdülkadir göksele oldum istersen ınuda araştırabilirsin ama bu konu içinde yorum isteme sonra sıkıntı oluyor

Nuri bey pek meşhur da sanırım pek reklam yapmıyor valla seçemiyorum (Nuri Bey bence 2 aya yapar almadım ama randevu) 2 sene sonraya randevumu verilir. Geçenler de Emre İlhan açıklamış ayda sadece 1 burun ameliyatı yapıyoruz demiş. Eee kızlar demiştim bu adam sanıldığı kadar yoğun olamaz diye. Ayda 1 burun ameliyatı yaparsa tabiki sıra bize gelmez. Bir de yoğun diyordunuz değilmiş.

Emin misiniz öyle dediğine.Yani siz mi duydunuz. Ben kendisine ameliyat oldum. o gün 1 tane daha vardı.
İmkansız dediğiniz şey .Muayenehanesine gidenler anlarlar ne demek istediğimi.

Emin misiniz öyle dediğine.Yani siz mi duydunuz. Ben kendisine ameliyat oldum. o gün 1 tane daha vardı.
İmkansız dediğiniz şey .Muayenehanesine gidenler anlarlar ne demek istediğimi.
instagramını okuyun burun ameliyatı yapıyormus nefes almayla ya da kulak ameliyatı vs. ilgili ama estetik ayda bir tane yapıyormuş. İnstagramında yazdı geçen yorumlarında.

instagramını okuyun burun ameliyatı yapıyormus nefes almayla ya da kulak ameliyatı vs. ilgili ama estetik ayda bir tane yapıyormuş. İnstagramında yazdı geçen yorumlarında.
sanırım yanlış anlaşılma olmuş.ben de Emre beye 2 sene önce ameliyat oldum. H happy78 arkadaşımızın dediği gibi muayenesi gidip görenler bilir.ben beklerken aynı hafta içinde ameliyat olacaklarla muhabbet etme şansım olmuştu.hatta benden sonra ameliyat olan iki arkadaşı da aynı gün ziyaret etme fırsatı bile bulmuştum. Muayenesinde tanıştığım çok arkadaşlar oldu.bu yüzden ameliyat günleri günde 2 ameliyata girdiğini biliyorum.beni de ilk ameliyatından sonra almıştı.yoksa bu kdr hastayı emin olun 1 seneye bile sığdıramazdı.isterseniz ofisini arayın bu konu hakkında detaylı bilgi alabilirsiniz.
Bu arada ben de ins emre beyi takip ediyorum bu konu ile ilgili bir yorumunu ben de okumuştum. 1 aya yetiştirebildiğimiz kdr hasta almaya çalışıyoruz gibi yazmıştı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…