emre ilhan Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

belli sayida alabiliyoruz fonksiyonel ameliyatlarda oyle bir sira yok demis. ben bisi anlamadim. yogunsa digerlerinde de sira olurdu onlarda yok.

belli sayida alabiliyoruz fonksiyonel ameliyatlarda oyle bir sira yok demis. ben bisi anlamadim. yogunsa digerlerinde de sira olurdu onlarda yok.
emre bey haftanın belli günleri ve saatleri görüşmeye ayırıyor diye biliyorum.hatta kontrole gittiğim birgün sormuştum.ameliyat öncesi 3 görüşme gerekli mi diye.hastayı tanımam isteklerine tam yanıt verebilmem için ve herşeyden önemlisi hastanın da beni tanıması ,güvenmesi için bu süreç önemli demişti. Tek görüşmede ameliyata almış olsa herhalde bu kdr yoğunda olmazdı.tabi kendi açımızdan düşüncek olursak bu pek de sağlıklı olmayabilir.fonksiyonel ameliyatlarda (deviasyon ,kulak vs)ameliyatın süresi belli olduğundan o gün estetik ameliyatı olsa bile araya alabiliyor.zaten yarım saat 45 dk süren ameliyatlar.benim revizyondu mesela daha uzun sürdü.deviasyonda ilk görülmede hemen en yakın zamana ameliyat tarihi veriliyor diye biliyorum.zamanında çok araştırdım yoğun olmasına rağmen geç de olsa randevu günümü bekledim.önemli olan karar vermekti.çok şükür herşeye değdidarısı sizlere diyeyim

merhaba bende 14 subatta ameliyat oldum emre beye burun deriniz kalinmiydi tan sekli oturdumu burnunuzun ve kikirdak eklemesi yapildimi sizede paykasirsaniz sevinirim

inşallah herşey gönlünce olur seninde benimde :)

sen görüşmeye nezaman gittin görüşmeden nekadar sonraya veriyo ameliyatı

Sağol canım inş :) Aralık ayında gitmiştim sanırsam ve 6 ağustosta ameliyatım vardı ama maddi sıkıntılardan dolayı arayıp 1 aralığa aldırdım ameliyatımı :/ Sanırım şimdi ameliyat için gün alsan kasım ayına alırsın

vermedi asistanı ya anlamadım bişey dedim ekim gibi istiyorum bende kız ilgilenmedi anlamadım gitti yarın bidaha arıcam daha ileri atarsa istemem

vermedi asistanı ya anlamadım bişey dedim ekim gibi istiyorum bende kız ilgilenmedi anlamadım gitti yarın bidaha arıcam daha ileri atarsa istemem

Ekime alamazsın ben aradığımda kasıma kadar doluydu birtek bir kişi ameliyatını iptal etmiş 1 aralık boştu adımı yazdırdım bende o güne Ama adını açığa yazdırırsan biri ameliyatını iptal edince seni çağırıylar öyle yapabilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…