- 12 Kasım 2012
- 1.577
- 1.377
- 333
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #9.301
emre bey haftanın belli günleri ve saatleri görüşmeye ayırıyor diye biliyorum.hatta kontrole gittiğim birgün sormuştum.ameliyat öncesi 3 görüşme gerekli mi diye.hastayı tanımam isteklerine tam yanıt verebilmem için ve herşeyden önemlisi hastanın da beni tanıması ,güvenmesi için bu süreç önemli demişti. Tek görüşmede ameliyata almış olsa herhalde bu kdr yoğunda olmazdı.tabi kendi açımızdan düşüncek olursak bu pek de sağlıklı olmayabilir.fonksiyonel ameliyatlarda (deviasyon ,kulak vs)ameliyatın süresi belli olduğundan o gün estetik ameliyatı olsa bile araya alabiliyor.zaten yarım saat 45 dk süren ameliyatlar.benim revizyondu mesela daha uzun sürdü.deviasyonda ilk görülmede hemen en yakın zamana ameliyat tarihi veriliyor diye biliyorum.zamanında çok araştırdım yoğun olmasına rağmen geç de olsa randevu günümü bekledim.önemli olan karar vermekti.çok şükür herşeye değdidarısı sizlere diyeyimbelli sayida alabiliyoruz fonksiyonel ameliyatlarda oyle bir sira yok demis. ben bisi anlamadim. yogunsa digerlerinde de sira olurdu onlarda yok.
merhaba bende 14 subatta ameliyat oldum emre beye burun deriniz kalinmiydi tan sekli oturdumu burnunuzun ve kikirdak eklemesi yapildimi sizede paykasirsaniz sevinirimBen geçen şubat ameliyat oldum, çok kararsızdım ama ilk görüşme sonunda kararımı verip akabinde ameliyat oldum, kendisine güvenim o kadar tamdı ki başka hiçbir doktorla görüşmeye dahi gitme gereği görmemiştim. Doğal bir burun olsun istedim keza da öyle oldu, burnu yaptırdıktan sonra insanlardan "dudaklarına birşey mi yaptırdın sen cnm yaa" şeklinde çok soru soran oldu. Güzel burun yüzde gözlerin ve dudakların vurgusunu arttırırmış. Sevgili doktorumuz çok başarılı haliyle çok popüler, burnu Emre İlhan'a yaptırmak istiyorsanız sebat ediceksiniz, burun sabır işi :)
Birtane allahın kuluda fiyat yazmamış burdan da herkesin burda yazan herkesin reklam ürünü olduğu çok belli.[/merhaba ben 14 nisanda ameliyat oldum burnum komple kirildi kendi icinden kikirdaklarla yeniden bi sekle girdi fiyat 10500 mal oldu muane kontrol ameliyat hepsi icinde ama yinede yapilcak islemlere gore farkedebilir
merhaba bende 14 subatta ameliyat oldum emre beye burun deriniz kalinmiydi tan sekli oturdumu burnunuzun ve kikirdak eklemesi yapildimi sizede paykasirsaniz sevinirim
sen memnunmusun cnm?bende olucamda
şebnem senin az kalmış ben şubat randevu tarihim bakalım hayırlısı
inşallah herşey gönlünce olur seninde benimde :)
sen görüşmeye nezaman gittin görüşmeden nekadar sonraya veriyo ameliyatı
vermedi asistanı ya anlamadım bişey dedim ekim gibi istiyorum bende kız ilgilenmedi anlamadım gitti yarın bidaha arıcam daha ileri atarsa istemem
Aynen bende olucam 1 aralıkta memnunmusunuz?[/QUO benim burnum egrilik felan yoktu kucukken gecirdim ameliat sonrasi kemer kalmisti seklide buyuk genisti oldukca suanki o halimden iyi 25ci gunumdeyim morarma felan olmadi ilk zamanlar cok sistim burun kirildi komple heryeri kikirdak zaman gosterir biras daha ufak olsa sevinirdim
şubatta randevum ekim gibi bile olmaz emi ay Allahım çıldıracam :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?