- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #9.321
inşallah canım benim ikinci ameliyatım olucak ameliyat sonrası resim bekliyorumm :):)
acemiyem biraz cok anlamiyorum becersem resim eklicem bakin diye benim burnum cok buyuktu fark varmi gorun isterdim ama deniyim bakalimCanım sna dememiştimkaderim_sin e demiştim :)
bende
acemiyem biraz cok anlamiyorum becersem resim eklicem bakin diye benim burnum cok buyuktu fark varmi gorun isterdim ama deniyim bakalim
Eki Görüntüle 1519970 ilk simdiki digeri burnumun eski hali ancak buradan bukadar ekliyebildim
orta kalin deri dedi com kucuk burun olmayacagini soylemisti ama benim ic fonksiyon sorunlarim icin mecburu olmam gerekti estetikte istedim cunki cok buyuktu cenem yuzume gore cok kucuk oldugu icin alnim acik oldugu icin tan orantili olmamis olabilirÇok doğal olmuş canım :) Emre bey burnunuzun derisi için ne söyledi, İnce derilimisinz ?
hic yok canimmm:)masallahi var cok genisti 25.ci gunumdeyim insallah biras daha kuculur ama demisti cok kucuk bir burun bekleme diyeEskisindede bi problem yokmuş :)
hic yok canimmm:)masallahi var cok genisti 25.ci gunumdeyim insallah biras daha kuculur ama demisti cok kucuk bir burun bekleme diye
tsk ederim eski hali genisti ustten al ucuna kadar iki kas aram burnuma gore cok inceydi ucu dusuk yan profildede kemerli ve kalin gorunumlu idi etli bir burundu acikcasi,beni bu ameliyata iten asil nedende nefes alamiyordum kalbime bile vuruyorduGecmis olsun canim senin eski burnun zaten buyuk degilmis sadece onden genis mis ki nasil kucuk olmaz o burnundaki kemer gitse burun diye bsy kalmazdiki zaten hatta tam tersi burnuna kikirdak dolgu falan mi yapildi diye sorucaktim ama her ne yaptiysa cok guzel yapmis emre bey .. gule gule kullan burnusunu. :)
tsk ederim eski hali genisti ustten al ucuna kadar iki kas aram burnuma gore cok inceydi ucu dusuk yan profildede kemerli ve kalin gorunumlu idi etli bir burundu acikcasi,beni bu ameliyata iten asil nedende nefes alamiyordum kalbime bile vuruyordu
toplamda ne kadar ödedin peki?album paylasmayi bilmedigim icin buruya attim foto 1 aylik bile deil bi kac fotodan album yapabildim bakabilirsiniz
şebnemcim nasılsın canım. henüz ameliyat olmamışsın sanırım. ben seni çoktan olmuşsundur diye düşünmüştüm. neyse çok bir şey kalmamış:))umarım her şey istediğin gibi olur.Tamam canım ama daha olmadım 7 ay var dur bakalım
çok geçmiş olsun. kısa dönem olmasına rağmen çok güzel olmuş ve yüzünüz ile çok orantılı buldum.ama daha çok erken gördüğüm kadarıyla da hala şişleriniz var. şişler indikçe burnun tam şekli oturacak ve daha da zarifleşecek. yeterli seviyeye gelir merak etmeyin.tecrübeyle sabit. benim de 2 sene oldu.orta kalin deri dedi com kucuk burun olmayacagini soylemisti ama benim ic fonksiyon sorunlarim icin mecburu olmam gerekti estetikte istedim cunki cok buyuktu cenem yuzume gore cok kucuk oldugu icin alnim acik oldugu icin tan orantili olmamis olabilir
toplamda ne kadar ödedin peki?[/QUOT. bence okadar fiyata odaklanmayin herkesin burnuna ayni islem yapilmaz bende kikirdakda eklendi bence kisiden kisiye fark olabilir benim icin fiyat deil sonuc onemli imkani olmayanlara allah yardim etsin saglik ve saglikli gorunum herseye deger yeterki omurluk olsun
şebnemcim nasılsın canım. henüz ameliyat olmamışsın sanırım. ben seni çoktan olmuşsundur diye düşünmüştüm. neyse çok bir şey kalmamış:))umarım her şey istediğin gibi olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?