emre ilhan Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

Çok doğal olmuş canım :) Emre bey burnunuzun derisi için ne söyledi, İnce derilimisinz ?
orta kalin deri dedi com kucuk burun olmayacagini soylemisti ama benim ic fonksiyon sorunlarim icin mecburu olmam gerekti estetikte istedim cunki cok buyuktu cenem yuzume gore cok kucuk oldugu icin alnim acik oldugu icin tan orantili olmamis olabilir

hic yok canimmm:)masallahi var cok genisti 25.ci gunumdeyim insallah biras daha kuculur ama demisti cok kucuk bir burun bekleme diye

Gecmis olsun canim senin eski burnun zaten buyuk degilmis sadece onden genis mis ki nasil kucuk olmaz o burnundaki kemer gitse burun diye bsy kalmazdiki zaten hatta tam tersi burnuna kikirdak dolgu falan mi yapildi diye sorucaktim ama her ne yaptiysa cok guzel yapmis emre bey .. gule gule kullan burnusunu. :)

tsk ederim eski hali genisti ustten al ucuna kadar iki kas aram burnuma gore cok inceydi ucu dusuk yan profildede kemerli ve kalin gorunumlu idi etli bir burundu acikcasi,beni bu ameliyata iten asil nedende nefes alamiyordum kalbime bile vuruyordu

orta kalin deri dedi com kucuk burun olmayacagini soylemisti ama benim ic fonksiyon sorunlarim icin mecburu olmam gerekti estetikte istedim cunki cok buyuktu cenem yuzume gore cok kucuk oldugu icin alnim acik oldugu icin tan orantili olmamis olabilir
çok geçmiş olsun. kısa dönem olmasına rağmen çok güzel olmuş ve yüzünüz ile çok orantılı buldum.ama daha çok erken gördüğüm kadarıyla da hala şişleriniz var. şişler indikçe burnun tam şekli oturacak ve daha da zarifleşecek. yeterli seviyeye gelir merak etmeyin.tecrübeyle sabit. benim de 2 sene oldu.

şebnemcim nasılsın canım. henüz ameliyat olmamışsın sanırım. ben seni çoktan olmuşsundur diye düşünmüştüm. neyse çok bir şey kalmamış:))umarım her şey istediğin gibi olur.

İyiyim Aylincim sen nasilsin hic konusamiyoruz :) evet erteleye erteleye sonunda 7 ay sonra olucam, İnş cok heycanliyim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…