emre ilhan Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

şebnemcim nasılsın canım. henüz ameliyat olmamışsın sanırım. ben seni çoktan olmuşsundur diye düşünmüştüm. neyse çok bir şey kalmamış:))umarım her şey istediğin gibi olur.

İyiyim Aylincim sen nasilsin hic konusamiyoruz :) evet erteleye erteleye sonunda 7 ay sonra olucam, İnş cok heycanliyim :)

6.5 aylık.sanırım 1. Senede tam inecek:)

gerçekten gayet hoş görünüyor. Ben de Emre Bey'e kasımda olacağım. Ameliyat sonrası süreciniz nasıl geçti? ilk gün , birkaç gün , bir ay gbi?
agrı ,morluk ,gülme-yeme-içmede ve en önemlisi nefes almada bir porblem yaşadınız mı ? paylaşırsanız çok sevinirim

Ben gerçekten hiçbir şekilde sorun yaşamadım.morarmadım hiç.silikon tamponlardan dolayı nefes gayet iyi alınıyor.yeme içmeden sıkıntı olmuyor.hiç kanama olayım olmuyor.Ben gerçekten sorunsuz bir süreç geçirdim.abartmıyorum kesinlikle.dilerim seninde öyle olur.

Tşk ederim ayrıca

bende ocak 2016 da olcam emre ilhanda.. ama o mevsimde kar falan yokmu?? yurtdisindan geldigim icin havasindan korkmaya basladim -.-

Canım şöyle soyliyim kış mevsiminde olmak yaz mevsiminde olmaktan cok daha avantajli cunku; ameliyat olmus arkadaslarim var 2 si yazin oldu ikiside cok zor surecler gecirdi. Yeni ameliyatli burunun guneste kalmasi sakincali bi kere, gunes gozlugude takamiyorsun ustelik asiri sicak yuzunden arkadaslarimdan birinde bant felan terleme yapmisti, bant ciktiginda burnu kabuklanip hep soyulmustu :S 1 tane arkadasimda kışın olmuştu şubatta. o çok rahat gecirmisti sureci hava soguk oldugu icin cok fazla şişmemişti ve olan şişlerinden de cok cabuk kurtuldu :) ama canim ameliyat oncesi zor ama kendimize cok dikkat etmeliyiz en ufak bi grip ameliyatin iptaline neden olabiliyormus

Kızlar Emre bey en erken hangi tarihe randevu veriyor ? Ameliyat randevusu ne zaman oluyor ? Bir de güncel fiyat bilgisi alabilir miyim :) ?

Kızlar Emre bey en erken hangi tarihe randevu veriyor ? Ameliyat randevusu ne zaman oluyor ? Bir de güncel fiyat bilgisi alabilir miyim :) ?

Şuan en erken ocaga veriliyor sanirim canim, ameliyat gunu gorusmeye gittiginizde belirleniyor ve kasım ayindan itibaren 10000 tl :/ ama tabi telefonla bilgi alsan daha iyi olur canim :)

Kizlar maddi sebeplerden dolsyi ameliyatimi 2. kez ertelemek zorunda kaldm :'( Ameliyat tarihim artik 8 nisan 10 ay var :'( Eger ararsaniz suan yada yarin 1 aralık gunu bos :/

12 gün önce Emre Bey'e revizyon ameliyatımı oldum. Kendimi biraz daha toparladıktan sonra öncesi sonrası ameliyatımla ilgili fotoğraflar yüklücem. Sormak istediklerinizi sorabilirsiniz. Dilerim isteyen herkes Emre Bey'in sihirli parmaklarıyla yaptığı yeni burunlara kavuşur.

Nasıl bir burun istEdiniz. Şişme Ve morarma durumları nasıl gecti. Bende randevu aldım.mart ayına vrrdilrr

Çok geçmiş olsun, olup kurtulmuşsunuz ne güzel....Revizyondu değil mi sizinki ? Önceki sayfalardan hatırlıyorum sizi.....Ameliyat sonrası döneminiz naslı geçti zorlandınız durumlar oldu mu?

Emre ilhan Muayene ücreti ne kadar peki

İlk görüşme ücretsiz ve tanışma havasında geçiyor....Muayneyi 2. görüşmede (tasarım görüşmesi) yapıyormuş o zamanda 400 tl ücret ödüyorsunuz bu rakamda ameliyat ücretinden düşülüyor, yani ameliyat olacaksanız bu ödediğiniz rakam ameliyat ücretinin içinde olmuş oluyor.

Çok geçmiş olsun, olup kurtulmuşsunuz ne güzel....Revizyondu değil mi sizinki ? Önceki sayfalardan hatırlıyorum sizi.....Ameliyat sonrası döneminiz naslı geçti zorlandınız durumlar oldu mu?

Teşekkür ederim evet çok şükür kurtuldum ve rahatldım. Revizyondu benim. İlk ameliyata göre tabi ki biraz daha zorlukları oluyor. Ama öyle aman aman çok şiddetli ağrılarım olmadı. Belki biliyordunuzdur Türkiye'de bir tek Emre Bey'in gerçekleştirdiği yöntem sayesinde morarmam olmadı sadece biraz şişliklerim oldu oda 2.ve3. gün daha sonra geçti. Siz daha önce ameliyat olmuşmuydunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…