emre ilhan Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

civciv_85 Evet daha önce olmuştum ameliyat, bu ikincisi olacak ilk görüşmemi yaptım şimdi 2. görüşme tarihini bekliyorum eylülde olacak....Yeni yöntem olan Ultrasonik rinoplasti den haberim var, biraz daha zaman geçtikten sonra resimlerinizi koyarsanız dediğiniz gibi bizim için fikir olur, kafamda çok net bir şey yok ama ben de hafif kalkık, ve hafif kavisli istiyorum sizin istediğinizle uyuşuyor benim taleplerim, inşallah hepimizin istediği doğrultuda olur her şey, tekrardan geçmiş olsun.

teşekkür ederim çok sevindim , umarım benim içinde böyle olur.

Kızlar bir sey sorcam ben 3 yıl önce burun eğriliği sorunum yüzünde estetik yaptırdım
Ve simdi tekrar eğrilik olusmaya basladı emre bey tekrar ameliyat eder ve bunun için tekrar aynı ameliyet ücretini mi ödiycem yoksa ücretsiz mi?
Fikri olanlar cevaplarsa cok sevinirim tesekkürler

Kızlar Merhaba,
burun estetiğinde 20.günümdeyim, ufak şişlikler haricinde bir sıkıntım yok.
Sevgili doktorum Emre İLHAN sayesinde daha şimdiden profilden fotoğraf çektirmenin mutluluğunu yaşıyorum. Uyguladığı özel teknik sayesinde hiç morluk yaşamadım, sadece ilk 3 gün şişliklerim oldu ve 4.gün hepsi gitti.
Bu da benim minik prensesim:))

Cok guzel olmus sizede yakışmış maşallah :) minik prensese de ayrı bi maşallah pek şeker :) merak ettim emre bey burun deriniz için ne dedi? Kalin-ince

Cok guzel olmus sizede yakışmış maşallah :) minik prensese de ayrı bi maşallah pek şeker :) merak ettim emre bey burun deriniz için ne dedi? Kalin-ince

Çok teşekkür ederim, albümümden diğer fotoğraflarıma da bakabilirsin. İnce deriliyim ben:)

Cubedacım bu sıkıntıyı ne zamandan beri yaşıyorsun?bu süre içerisinde kontrollere gittin mi? Çünkü bazen alerjik dırumdan da kaynaklı burun eti şişmesi oluşabiliyor.bende rinit alerjisi yaşamıştım.burun etim kızarık ve şişmişti.kontrole gittiğimde emre bey verdiği spreyle bu sorunum giderildi.bence ilk fırsatta kontrole gitmelisin.emre bey mutlaka ilgilenir. Ameliyatlık bir durumun olmayabilir.rotüşle hallolur belki de .tabi emre beyin görmesi lazım.ameliyst olsa bile emre bey asla yeni bir ameliyat ücreti talep etmez.bildiğim kadarıyla sadece hastane masrafı .o da tahlil ücretleri o kadar. Asistanını arayıp kontrol için randevu al hemen verirler.

Merhaba,
muayenehaneyi arayıp bilgi alabilirsin, mutlaka yardımcı olacaklardır.

Bana yazmamissin canim ama bebimde ameliyatim yeni yildan sonra oyüzden cevapliyim dedim :) bu yilin kasim ayindan itibaren 10 bin ve yeni yilda degismiyor canim :)
saol canım emre beyin yaptığı bazı burunlar çok güzel bazılarınıda hiç beğenmedim bu sayfada gezinirken gördüm bikaç burun hayal kırıklığına uğradım ya çok kararsızım şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…