- 16 Aralık 2013
- 87
- 10
- 18
- 29
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #9.381
saol canım emre beyin yaptığı bazı burunlar çok güzel bazılarınıda hiç beğenmedim bu sayfada gezinirken gördüm bikaç burun hayal kırıklığına uğradım ya çok kararsızım şimdi
saol canım emre beyin yaptığı bazı burunlar çok güzel bazılarınıda hiç beğenmedim bu sayfada gezinirken gördüm bikaç burun hayal kırıklığına uğradım ya çok kararsızım şimdi
Merhaba ilk görüşmede ücret alınıyor mu. Ne kadar sürdü hangi konularda bilgi verildi acaba. Benimde randevuma 2 ay varda merak ettimMerhaba kızlar bugün Emre Bey'le görüştüm
3 ekimde ikinci randevum 23 Ekim de ameliyat inşallah :)
Ilk muayene ücretsizMerhaba ilk görüşmede ücret alınıyor mu. Ne kadar sürdü hangi konularda bilgi verildi acaba. Benimde randevuma 2 ay varda merak ettim
Merhaba,Kızlar ameliyat olduktan sonra burunda parlama yaşayan varmı yada başka herhangi bir problem. Birde emre beyin facebook sayfasında iki tane olumsuz yorum var burda da bir kişiye rastladım çok düşük bir oran ama insan yinede düşünüyor ameliyattan vaz mı geçsem değermi diye.
Merhaba 3 ekime nasil randevu tarihi verdiler bana en erken muayene mayista dedilerMerhaba kızlar bugün Emre Bey'le görüştüm
3 ekimde ikinci randevum 23 Ekim de ameliyat inşallah :)
malesef ilk muayene tarihini 10 ay sonraya alabiliyorsun. bende geçen sene aralık gibi aradım bu sene eylüle randevu verildi. ikinci görüsme icinde 1-2 ay sonra randevu verilir ve ardından da ameliyat günü. süreç bu şekilde ilerliyor. ama senin için acil bir durum varsa ara adını açık listeye yazdır randevu iptal edenler olursa aradan sırayla çağırıyorlarmış.En erken ne zamana randevu verebilirler acaba
Anladım çok tsk ederim nasıl bu kadar uzun bekledinmalesef ilk muayene tarihini 10 ay sonraya alabiliyorsun. bende geçen sene aralık gibi aradım bu sene eylüle randevu verildi. ikinci görüsme icinde 1-2 ay sonra randevu verilir ve ardından da ameliyat günü. süreç bu şekilde ilerliyor. ama senin için acil bir durum varsa ara adını açık listeye yazdır randevu iptal edenler olursa aradan sırayla çağırıyorlarmış.
Acelem yoktuAnladım çok tsk ederim nasıl bu kadar uzun bekledin
Ben 5 gün önce Emre beyde ameliyat oldum şişlik ve morluklarım var yarın tamponlar çıkacak bakalım Şekli nasıl olmuşYeni ameliyat olan kimse yok mu deneyimlerinizi bizimle paylaşsanız çok iyi olur.
Benim de nefes problemim var ben de bekleyemem keşke ilk ameliyatı ona olsaydım 1yıldan önce ameliyat olamazsiniz bana Mayısa randevu verdiler bende ilk ameliyatini başka doktorlara olacak arkadaşlar tedbir olarak ameliyata girerken emre ilhan a. Göksel ve Süreyya beyden de randevu alsınlar revizyon gerekirse 6 ay 1yıl iyileşme süreci geçene kadar anca sıra geliyor ben 2 yıl burun belki açılır diye bekledim çünkü bir tek kemer hafif alındı başka degisiklik yok bende ben asla revizyon gerekecegini düşünmedim burnun her yani problem masaallah yan kanatlar çökmüş ki hiç kimseye duymadım bile bu problemi10 ay sonraya randevu veriyorlarsa emre ilhan'ı ameliyat olacak listemden çıkartıcam 10 ay bekleyemem imkansız yani :)
Geçmiş olsun. Şişlik morluk olmuyordu hani. Çok mu morardı acaba ameliyat sonrası ağrı sızı oldumu. Tamponlar alındıktan sonrada görüslerinizi yazın lütfen.Ben 5 gün önce Emre beyde ameliyat oldum şişlik ve morluklarım var yarın tamponlar çıkacak bakalım Şekli nasıl olmuş
Şişlik ve morluklar kişiden kişiye değişiyormuş bende ciddi derecede şişlik ve morluk oluştu özellikle 3 . Ve 4. Günde şişlikten göz kapaklarım kapanmıştı. Ağrım hafif sızlama şeklinde oldu. Tamponlar 5. Günde Çıkarıldı acı hissetmedim sadece saniyelik acıdı ve geçti. Ama pamponlar varken burun kan akılışını önlemek için burun deliklerini pansuman beziyle kapattıkları için ağızdan nefes almak zorunda kalıyorsunuz Buda ağız kuruluğa neden oluyor 5 gün işkence çekiyorsunuz tamponlar çıkarıldıktan sonra rahatlıyorsunuz fakat kontrollere gitmek için mecburen dışarı çıkıyordum burun rüzgârdan etkilendiği için yüzümün ortasına beton dökülmüş gibi kaskatı oluyordu burnum. Şimdi Allah'a şükür rahatın bukadar eziyetten sonra burnumun Şekli bu eziyetleri çekmeye değdi henüz bandajlı OLMASINA rağmen çok güzel görünüyorGeçmiş olsun. Şişlik morluk olmuyordu hani. Çok mu morardı acaba ameliyat sonrası ağrı sızı oldumu. Tamponlar alındıktan sonrada görüslerinizi yazın lütfen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?