emre ilhan Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

Canim bi ara ayni bende senin gibi kararsiz kÃlmistim sonra dusundumki eger iyi nefes alicaksam bana yakisan dogal bi burun yapilcaksa o ameliyati o doktora olmaliyim. Hem emre beyin kemik kesme yontemide karar vermemde cok faydali oldu cunku ben kalin deriliyim :) hem burdaki pek cok hastasiyla iletisim kurdum kac yil gecmis hic bir sorunlari yok :) kararini etkilemek istemem ama bence emre bey turkiyenin en iyi doktorlarindan :) bu arada canim biraz karman corman olmus olabilir pek kendimde degilim Rahatsizim biraz umarim kusura bakmazsin :)

Ve canim bu arada sende benim gibi emre beyin yaptigi begenmedigin tarzdaki burunlarin resmini tasarim gunu goturebilirsin "bu sekil olmasini istemiyorum" diyebilirsin :)

Merhaba kızlar bugün Emre Bey'le görüştüm
3 ekimde ikinci randevum 23 Ekim de ameliyat inşallah :)

Kızlar ameliyat olduktan sonra burunda parlama yaşayan varmı yada başka herhangi bir problem. Birde emre beyin facebook sayfasında iki tane olumsuz yorum var burda da bir kişiye rastladım çok düşük bir oran ama insan yinede düşünüyor ameliyattan vaz mı geçsem değermi diye.

Merhaba ilk görüşmede ücret alınıyor mu. Ne kadar sürdü hangi konularda bilgi verildi acaba. Benimde randevuma 2 ay varda merak ettim
Ilk muayene ücretsiz
Zaten muayene de etmiyor sadece ön görüşme dosya falan açıyorlar kendisinden işinden bahsediyor yalnız güvendiğim bi nokta var ki kendisini kusursuz olarak tanıtmıyor insanları kandırmaya çalışmıyor bu bana çok güven verdi herşeyi riskleriyle apaçık konuşuyor
Bende bi kaç soru sordum fazla sorum yoktu gayet güzel dinleyip sorularıma tatmin edici cevaplar aldım

Merhaba,
İlk 1 ay cildin inanılmaz yağlanıyor.Benim cildim çok kuru olmasına rağmen çok yağ problemi çektim.Cildini iyi temizlemen gerekiyor.Her sabah Dove sabun ile yıkayıp yağsız bir kremle nemlendir.Geçmiş olsun D derinmavi_34

En erken ne zamana randevu verebilirler acaba
malesef ilk muayene tarihini 10 ay sonraya alabiliyorsun. bende geçen sene aralık gibi aradım bu sene eylüle randevu verildi. ikinci görüsme icinde 1-2 ay sonra randevu verilir ve ardından da ameliyat günü. süreç bu şekilde ilerliyor. ama senin için acil bir durum varsa ara adını açık listeye yazdır randevu iptal edenler olursa aradan sırayla çağırıyorlarmış.

Anladım çok tsk ederim nasıl bu kadar uzun bekledin

10 ay sonraya randevu veriyorlarsa emre ilhan'ı ameliyat olacak listemden çıkartıcam 10 ay bekleyemem imkansız yani :)
Benim de nefes problemim var ben de bekleyemem keşke ilk ameliyatı ona olsaydım 1yıldan önce ameliyat olamazsiniz bana Mayısa randevu verdiler bende ilk ameliyatini başka doktorlara olacak arkadaşlar tedbir olarak ameliyata girerken emre ilhan a. Göksel ve Süreyya beyden de randevu alsınlar revizyon gerekirse 6 ay 1yıl iyileşme süreci geçene kadar anca sıra geliyor ben 2 yıl burun belki açılır diye bekledim çünkü bir tek kemer hafif alındı başka degisiklik yok bende ben asla revizyon gerekecegini düşünmedim burnun her yani problem masaallah yan kanatlar çökmüş ki hiç kimseye duymadım bile bu problemi

Geçmiş olsun. Şişlik morluk olmuyordu hani. Çok mu morardı acaba ameliyat sonrası ağrı sızı oldumu. Tamponlar alındıktan sonrada görüslerinizi yazın lütfen.
Şişlik ve morluklar kişiden kişiye değişiyormuş bende ciddi derecede şişlik ve morluk oluştu özellikle 3 . Ve 4. Günde şişlikten göz kapaklarım kapanmıştı. Ağrım hafif sızlama şeklinde oldu. Tamponlar 5. Günde Çıkarıldı acı hissetmedim sadece saniyelik acıdı ve geçti. Ama pamponlar varken burun kan akılışını önlemek için burun deliklerini pansuman beziyle kapattıkları için ağızdan nefes almak zorunda kalıyorsunuz Buda ağız kuruluğa neden oluyor 5 gün işkence çekiyorsunuz tamponlar çıkarıldıktan sonra rahatlıyorsunuz fakat kontrollere gitmek için mecburen dışarı çıkıyordum burun rüzgârdan etkilendiği için yüzümün ortasına beton dökülmüş gibi kaskatı oluyordu burnum. Şimdi Allah'a şükür rahatın bukadar eziyetten sonra burnumun Şekli bu eziyetleri çekmeye değdi henüz bandajlı OLMASINA rağmen çok güzel görünüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…