emre ilhan Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

Bende bu konu için buraya üye oldum, kızlar bende Dr ilhan emreye ameliyat olmayı düşünüyorum ama kalin deriliyim galiba çok geniş bi burnu var etli bi ucu var çok endişeli ben küçülmeye istiyorum şekil düzelmesi değil tek isteğim, suratıM oval minyom, duyarım kalin gözlerim iri ama yüzüm büyük değil ve bunun çok geniş duruyor nasıl yapar inelerin küçülmeye istiyorum ben

Kendisinin bir videosunda bazen daha küçük bi burun yerine için küçülmeye ziyade burnu keskin hatlı yapıp şekli düzeltmeye bazı yerleri ortaya çıkarmaktan bahsetmiş ben ole istemiyorum ki, ufalsin istiyorum küçük bi burun istiyorum

Lütfen bu Dr bunu yapabiliyor olsun burnu etli geniş kalin derili olan biri desin de bende gönül rahatlığıyla bu Dr burnunu teslim ederim. Kızlar aranızda burnu bole olup küçülen varsa lutfen cevap yazsin

Merhaba 3 ekime nasil randevu tarihi verdiler bana en erken muayene mayista dediler
Merhaba canım ben ilk muayene tarihini Aralık'ta aldım 20 temmuza verdiler muayene tarihiyle birlikte ameliyat tarihide aldım aynı gün ameliyat tarihimide 23 Ekim'e aldım
20 temmuzda ilk görüşmeyi yaptık ikinci görüşme 3 Ekim ameliyat tarihine yakın bi tarihe verdiler foto çekimleri tasarım falan olur sanırım
Arkadaşların da söyledikleri gibi ilk muayene tarihini çok geç tarihe veriyorlar muayene tarihini alırsan ameliyat tarihini de al bence
İnşallah umduğumuz gibi olur herşey

Git görüş derim, Emre Bey'in yapamayacağı burun yok gibi! Zaten sıkıntılıysa anlatır sana, için rahat olsun Jeanne darc_
Cevapladiniz icin tskrlr, bu kadar methedilen, bir dr heralde bunu yapabiliyordur diyorum, emel sayin ornek olarak onunda burnu kalin ve buyukmus ama minnacik olmus bundan 30 sene once yapilmis hemde, 2015 nasil
Yapilamaz

Bende ameliyat olucam inşallah kendisine ama kalın deriliyim. Burnumun istediğim kadar küçük olmayacığını söyledi aynı durumda olup sonuçtan memnun kalan var mı

2 ayım bitti, herşey yolunda..Burnumun eski halini unuttum bile.Üstelik o kadar doğal oldu ki; herkes bu burunla doğdum sanıyor)
Sizin ameliyat öncesi burnunuzda gayet küçük ve iyi. Böyle olunca sonuçta zaten iyi olur. burun zaten büyük ve çirkinken ameliyat sonrası böyle bi görüntü mümkün değil galiba. Çok üzülüyorum

Merak etmeyin ben ne burunlar gördüm, baştan yaratıyor Emre İlhan P Poturgeli
Canim senin burnun evet guzel yapmis, ki zaten guzelmis ama ben emre beyin yaptigi tum burunlar guzelmidir bilemiyorum. Bu forumda gördüğüm bir resimde birak daha iyi yapmayi daha kotu yapmis emre bey, resimlerde oncesinde cok guzel olan bir bayan burnuda cok hostu, sonrasında ifadesini degistirmis
Suanda ona hem randevu hem ameliyat günü almis biri olarak cok tedirginim
Tek tesellim bayanin zaten burnunda bisey yoktu sadece estetikli oldugu belli daha kotu bir sekle getirmis
Benim burnum o bayaninki kadar düzgün degil, artik benimkinide bozamaz diyorum
Ben hic olumsuz yorum gormedigimden emre beyi tercih edecektim
Ama gordugum resim beni buyuk hayal kirikligina ugratti..
(Kişi adida veremiyorum kimseyi kirmak istemem, umarim bu yazilanida gormez kendinden bahsettigimide anlamaz)

Canim hic sorma bende en azından biraz toparlanir diyorum bende toparlak burunlardanim umarim ama hayalime kavusurum

Merhaba civciv_85 Ameliyatınız üzerinden 3 ay gibi bir zaman geçmiş, şu anki durumunuz nasıl?Resim yükleyecektiniz, belki koydunuz ben kaçırmış olabilirim....Sizin sonucunuzu merak ediyordum, bilgi verirseniz çok sevinirim....

Kızlar bu ameliyattan sonra şehir dışı geleniçin falan 10 gün kalınıyormuş o ücrete dahil mi ,yoksa ayrı mı ,ayrıca son fiyat nedir ?

Ameliyat fiyatımız primer (ilk defa ameliyat olacak hastalar) Ataşehir Memorial hastanesi için her şey dahil ( Ameliyat ücreti,hastanede 1 gece yatış tüm tetkikler vs...)burun içi ve estetik problemleriniz 12.000 tl dir.
Yurtdışından gelen hastalarımız ile hasta görüşmelerini (3 görüşmeyi) muayene,tasarım ve bilgilendirme görüşmelerini..3-4 güne topluyoruz.İstanbula geldiğiniz tarihte görüşmeleri yapıp aynı gece sizi hastaneye yatırıyoruz.O gece tüm kan tahlilleriniz yapılıyor ve ertesi sabah ameliyat oluyorsunuz.
Eğer kalacak yeriniz yok ise kaldığınız her gece için ekstra tek kişi 65 Euro- İki kişi 75 Euro ödeyerek Dumankaya İkon residence misafir dairemizde kalabilirsiniz.
Burun estetiği ameliyatlarımı en son teknik olan ultrasoniz rinoplasty yöntemiyle yapıyorum ameliyattan sonra şişme ve morarma olmamasını sağlıyor ve tanpon yerine silikon yaprak kullanıyorum bu sizin ameliyatttan sonra daha rahat nefes almanızı ve ağrı olmamasını sağlıyor.
Ameliyat tarihinden itibaren 9-10 gün İstanbulda kalmanız bizim için yeterli olacaktır.
Görüşmeler ve ameliyat sonrası kontrolleriniz için en az 15 gün İstanbul'da kalmanız gerekmektedir.
Burun içi ve estetik problemlerinizi aynı ameliyatta gerçekleştirebiliriz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…