- 17 Haziran 2015
- 62
- 31
- 88
- 42
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #9.401
Merhaba canım ben ilk muayene tarihini Aralık'ta aldım 20 temmuza verdiler muayene tarihiyle birlikte ameliyat tarihide aldım aynı gün ameliyat tarihimide 23 Ekim'e aldımMerhaba 3 ekime nasil randevu tarihi verdiler bana en erken muayene mayista dediler
Cevapladiniz icin tskrlr, bu kadar methedilen, bir dr heralde bunu yapabiliyordur diyorum, emel sayin ornek olarak onunda burnu kalin ve buyukmus ama minnacik olmus bundan 30 sene once yapilmis hemde, 2015 nasilGit görüş derim, Emre Bey'in yapamayacağı burun yok gibi! Zaten sıkıntılıysa anlatır sana, için rahat olsunJeanne darc_
keşke burnunuzun önden ve yandan nasıl göründüğünü paylaşabilseniz bizimleEmre beye ameliyat oldum burnumun Şekli çok güzel ama benim bir sorunum var : siyah noktalardan nasıl kurtulacağım
Sizin ameliyat öncesi burnunuzda gayet küçük ve iyi. Böyle olunca sonuçta zaten iyi olur. burun zaten büyük ve çirkinken ameliyat sonrası böyle bi görüntü mümkün değil galiba. Çok üzülüyorum2 ayım bitti, herşey yolunda..Burnumun eski halini unuttum bile.Üstelik o kadar doğal oldu ki; herkes bu burunla doğdum sanıyor)
Canim senin burnun evet guzel yapmis, ki zaten guzelmis ama ben emre beyin yaptigi tum burunlar guzelmidir bilemiyorum. Bu forumda gördüğüm bir resimde birak daha iyi yapmayi daha kotu yapmis emre bey, resimlerde oncesinde cok guzel olan bir bayan burnuda cok hostu, sonrasında ifadesini degistirmis
Canim hic sorma bende en azından biraz toparlanir diyorum bende toparlak burunlardanim umarim ama hayalime kavusurumSizin ameliyat öncesi burnunuzda gayet küçük ve iyi. Böyle olunca sonuçta zaten iyi olur. burun zaten büyük ve çirkinken ameliyat sonrası böyle bi görüntü mümkün değil galiba. Çok üzülüyorum
Ben dun mail attim emre beye kopya yapayim bekleKızlar bu ameliyattan sonra şehir dışı geleniçin falan 10 gün kalınıyormuş o ücrete dahil mi ,yoksa ayrı mı ,ayrıca son fiyat nedir ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?