- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #9.421
Ben ofisi aradim 10 bin tl dedilerAmeliyat fiyatımız primer (ilk defa ameliyat olacak hastalar) Ataşehir Memorial hastanesi için her şey dahil ( Ameliyat ücreti,hastanede 1 gece yatış tüm tetkikler vs...)burun içi ve estetik problemleriniz 12.000 tl dir.
Yurtdışından gelen hastalarımız ile hasta görüşmelerini (3 görüşmeyi) muayene,tasarım ve bilgilendirme görüşmelerini..3-4 güne topluyoruz.İstanbula geldiğiniz tarihte görüşmeleri yapıp aynı gece sizi hastaneye yatırıyoruz.O gece tüm kan tahlilleriniz yapılıyor ve ertesi sabah ameliyat oluyorsunuz.
Eğer kalacak yeriniz yok ise kaldığınız her gece için ekstra tek kişi 65 Euro- İki kişi 75 Euro ödeyerek Dumankaya İkon residence misafir dairemizde kalabilirsiniz.
Burun estetiği ameliyatlarımı en son teknik olan ultrasoniz rinoplasty yöntemiyle yapıyorum ameliyattan sonra şişme ve morarma olmamasını sağlıyor ve tanpon yerine silikon yaprak kullanıyorum bu sizin ameliyatttan sonra daha rahat nefes almanızı ve ağrı olmamasını sağlıyor.
Ameliyat tarihinden itibaren 9-10 gün İstanbulda kalmanız bizim için yeterli olacaktır.
Görüşmeler ve ameliyat sonrası kontrolleriniz için en az 15 gün İstanbul'da kalmanız gerekmektedir.
Burun içi ve estetik problemlerinizi aynı ameliyatta gerçekleştirebiliriz.
Randevun bir sene sonramiOncesinde ameliyat gunu aldim 10 tl dedi 1 sene sonraya verdi fiyat artmaz dediler
Merhaba arkadasim, ben resimlerini nasil gorebilirim. Dogal burunnistedigini soylemissin. Emre Bey'in dogal burunlarini merak ediyorum. TesekkurlerAçıkcası bende fotoğraf göstermemiştim, sadece doğal olmasını istedim ve estetik olduğu anlaşılmasın demiştim. Yüzüme uyumlu bir burun istediğimi söylemiştim ve gerisini Emre Bey'e bırakmıştım. İstediğim gibi de oldu açıkcası:) Bu yüzden kendinizi en iyi şekilde ifade etmeniz yeterli olacaktır.
Evet yaa bi cevap yazsalar bende benim gibi probleme olup iyi sonuç alanlara ihtiyacim var ben haziran sonu gibi olucam daha cok var .... Ben olsam burada nasil olduğunu yazicam.. Yeni ameliyat olup paylaşan da yok uzun zamandır. Ben buradaki yorumlardan emre ilhama karar verdim birde benim için o yüzden çok onemlikalın derili olan arkadaşlar ameliyat sonucundan memnun mu? bende kalın deriliyim bi gün alabilirsem ameliyat olucam bakalım
Merhaba,Evet yaa bi cevap yazsalar bende benim gibi probleme olup iyi sonuç alanlara ihtiyacim var ben haziran sonu gibi olucam daha cok var .... Ben olsam burada nasil olduğunu yazicam.. Yeni ameliyat olup paylaşan da yok uzun zamandır. Ben buradaki yorumlardan emre ilhama karar verdim birde benim için o yüzden çok onemli
Selam...Emre beyin instagram hesabındaki yorumlarda bu sene randevuların dolu olduğunu ancak önümüzdeki seneye verdiğini okumuştum.toplam 3 görüşmenin sonunda ameliyat günü veriliyor.görüşme randevusu ile birlikte önceden ameliyat günü de alınabiliyordu.şimdi nasıl bilmiyorum ama ofisi arayıp asistanı Burcu hanımla bu konuyu detaylı görüşebilirsiniz.benim ameliyatımın üzerinden 2,5 yıl geçti çünkü...Merhaba,
Ben de uzun araştırmalar sonucunda emre ilhana karar verdim. Henüz görüşme için randevu almadım. Acaba ön görüşme gününden ne kadar süre sonraya alınıyor ameliyat günü?
Çok teşekkür ederim cevabınız için :)Selam...Emre beyin instagram hesabındaki yorumlarda bu sene randevuların dolu olduğunu ancak önümüzdeki seneye verdiğini okumuştum.toplam 3 görüşmenin sonunda ameliyat günü veriliyor.görüşme randevusu ile birlikte önceden ameliyat günü de alınabiliyordu.şimdi nasıl bilmiyorum ama ofisi arayıp asistanı Burcu hanımla bu konuyu detaylı görüşebilirsiniz.benim ameliyatımın üzerinden 2,5 yıl geçti çünkü...
evet harika görünüyor peki eski formuna kavuştu mu bu süreçte yani mesela biri değince kaçınıyo musun ya da mendille grip olunca silebilir misin eski esnekliğine kavuştu muMerhaba kızlar bundann bir bucuk yıl kadar öncee bende burda emre ilhanla alakalı sorular soruyordum biliyorum ne kadar zor bu ameliyata karar vermek en önemlisi doktorunuzu seçmek hepinizin yaşadığı o gelgitleri bende yaşadım birçok kişiyle görüştüm , kendi tanışımız doktorlarda vardı bu ameliyatı yapabilecek fakat o güveni hissetmek doktora güven duymak cok farklı bi durum ve ben herşeyi çok inceleyen ayrıntıcı bir insanım benim için kat ve kat daha zordu doktorumu bulmak ama en sonunda yaptığım uzun internet araştırmalarıyla emre beyi buldum neredeyse daha tanışmadan ona yaptırmaya karar verdim ameliyatımı ve kendisiyle tanışınca ne kadar doğru bi karar verdiğime emin oldum güleryüzü mütevazi duruşu işine duyduğu aşkı hissediyorsunuz zaten görüşme sırasında kendisi ekibinide aynı tatlılıkta insanlarla tamamlamış hepsi birbirinden özverili sabırlı insanlar . Emre beyle yaptığımız görüşmede istediğim rahat nefes alabilmek ve doğal bir burun dedim öyle ünlü fotoğrafları falan götürmedim yanımda:) zaten en önemlisi yüzünüze yakışan doğal bir burundur nihayetinde 4 ay 23 gün önce ameliyatım gerçekleşti ve nefes almaktan görüntüsüne doğallığına her açıdan memnunum ve iyki diyorum iyki emre beye ameliyat olmuşum kızlar sizlere yardımcı olmak için bir albüm yaptım umarım yardımcı olabilmişimdir
teşekkürlerr şuan ameliyat öncesi yapabldiğim herşeyi yapabiliyorum evet mendille grip olunca silebilirim:))evet harika görünüyor peki eski formuna kavuştu mu bu süreçte yani mesela biri değince kaçınıyo musun ya da mendille grip olunca silebilir misin eski esnekliğine kavuştu mu
bence doktora muayene ol belki hatasını düzeltir 6 sene önce bu kadar tecrübeli değildi belki deMerhaba kızlar,
Ben Emre İlhan'a yaklaşık 6 sene önce burnumu yaptırmıştım. Nefes alma problemim vardı hem de burnumun dış görünüşü de kötüydü; zaten Emre Bey "Dışardan kötü görünen bir burun mutlaka nefes problemi de yaşar" demişti. 3 görüşme sonunda ameliyat oldum. Görüşmeler esnasında, ameliyata girerken, ameliyat sonrasında Emre Bey çok moral verdi, korkmama rağmen çok iyi hissettirdi kendimi. Tampon çıkarma, dikişleri aldırma vs. çok kolay ve acısız oldu. Buraya kadar her şey çok iyiydi; fakat burnumun üstünde yani iki gözümün arasındaki kısım tırtıklı kaldı, dokunduğumda elimle hissediyorum, dikkatli bakıldığında ve kaşlarımı yukarı doğru kaldırıp o kısmı gerdiğimde de belli oluyor. Sadece bu da değil; burnumun ucunda da sivilce gibi bi şişlik kaldı, belki de şişlik değil kıkırdak öyle kaldı bilemiyorum. Bazı arkadaşlarım farkedip "burnunda sivilce çıkıyor galiba" diyor. Biraz da yamuk gibi, yani burnumun sol deliği sağ deliğine göre biraz yukarda gibi. Burnumdan memnun değilim; fakat yeni bir ameliyat olup daha da kötü olmasından korktuğum için ve bu konuda bir kere daha masraf yapmak istemediğim için ameliyattan kaçınıyorum. Daha kötü sonuçlanan burun ameliyatlarını görüp şükrediyorum. Emre Bey ile ilgili tüm yorumları takip ediyorum, herkes ne kadar memnun kaldığını söylüyor, sorun benim şanssızlığımda herhalde diye düşünüyorum artık. Emre Bey çok samimi, çok tatlı bir doktor; bu yüzden ben de arkasından çok kızıp söylenemiyorum; ama burnum konusunda da çok mutlu değilim, bu da bir gerçek. Çok uzun yazdım kusura bakmayın, ama ben de artık paylaşmak istedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?