- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #9.441
Hatasını ücretsiz düzelteceğini pek sanmıyorum, diğer türlüsüne de artık malesef imkanım yok o 1 kerelikti; ama gidip görüşmek istiyorum. Tesekkür ederim yorumun için mineli :)bence doktora muayene ol belki hatasını düzeltir 6 sene önce bu kadar tecrübeli değildi belki de
Hayalekencim öncelikle geçmiş olsun. yaşadığınız bu sıkıntılar için emre bey ile mutlaka görüşmelisiniz.bildiğim kadarı ile bu tarz durumlarda emre bey müdahale için ücret almıyor .ilk ameliyatınız gibi de düşünmeyin zaten. rötuş olacağından daha sıkıntısız atlatırsınız.takip ettiğim kadarı ile de 2 yıldır ultrasonik kemik şekillendirme yapıyor ve bu tarz sorunlar da artık olmuyor diye biliyorum.her ameliyatın komplikasyonları olabilir. önemli olan yarı yolda bırakmayan cerrahı bulmak.bu konuda bence çok şanslıyız.benim de ameliyatımın üzerinden 2,5 yıl geçti.binlerce mutlu hastası var paylaşımlardan da görüyoruz.ancak her cerrahi işlemde ,canlı dokulara müdahale yapıldığından kemik ve kıkırdak dokuların iyileşmesinde problemler olabiliyor.hele ki deriniz ince ise risk daha fazla olur. bence mutlaka emre beye görünün.ülkemize sunduğu ultrasonik teknoloji sayesinde daha hassas dokunuşlarla daha risksiz sonuç alırsınız.kesinlikle korkmanıza gerek yok.eminim sorununuz halledilecektir.sevgiler...Hatasını ücretsiz düzelteceğini pek sanmıyorum, diğer türlüsüne de artık malesef imkanım yok o 1 kerelikti; ama gidip görüşmek istiyorum. Tesekkür ederim yorumun için mineli :)
Çok teşekkür ederim karazeytin, uzun uzun da yazmışsın :) Hiç aklımda yokken sayende yeniden bi umut doldu içim, en yakın zamanda gidip Emre Bey'le görüşeceğim, haklısın.Hayalekencim öncelikle geçmiş olsun. yaşadığınız bu sıkıntılar için emre bey ile mutlaka görüşmelisiniz.bildiğim kadarı ile bu tarz durumlarda emre bey müdahale için ücret almıyor .ilk ameliyatınız gibi de düşünmeyin zaten. rötuş olacağından daha sıkıntısız atlatırsınız.takip ettiğim kadarı ile de 2 yıldır ultrasonik kemik şekillendirme yapıyor ve bu tarz sorunlar da artık olmuyor diye biliyorum.her ameliyatın komplikasyonları olabilir. önemli olan yarı yolda bırakmayan cerrahı bulmak.bu konuda bence çok şanslıyız.benim de ameliyatımın üzerinden 2,5 yıl geçti.binlerce mutlu hastası var paylaşımlardan da görüyoruz.ancak her cerrahi işlemde ,canlı dokulara müdahale yapıldığından kemik ve kıkırdak dokuların iyileşmesinde problemler olabiliyor.hele ki deriniz ince ise risk daha fazla olur. bence mutlaka emre beye görünün.ülkemize sunduğu ultrasonik teknoloji sayesinde daha hassas dokunuşlarla daha risksiz sonuç alırsınız.kesinlikle korkmanıza gerek yok.eminim sorununuz halledilecektir.sevgiler...
ben de çok teşekkür ederim.ilk görüşme randevusunda ameliyata karar verdiyseniz ,sizin durumunuzu da baz alarak uygunsa ona göre tarih veriliyor. ve ameliyat gününe kdr 3 görüşmenizi kısa aralıkla tamamlıyorsunuz.ilk görüşme daha çok tanışma randevusu ,sıkıntılarınız,karar aşaması falan şeklinde geçiyor. ikinci görüşmede tasarım yapılıyor.benim dönemimde görüşme randevusu ile birlikte ameliyat tarihi de alınıyordu. şimdi aynı şekilde mi bilmiyorum ama okul durumunuz varsa bence şimdiden ona göre randevu talebinde bulunmanız daha uygun olur.burcu hanımla bu detayları görüşebilirsiniz.Çok teşekkür ederim cevabınız için :)
Sizin de yeni burnunuz hayırlı olsun :) nefes alma problemim olmadığı için zaman açısından bir sorunum yok aslında, emre ilhana karar verince 1 yıl beklemeyi göze aldım. burcu hanımla görüşürüm o zaman detaylı:)
Yalnız bu 3 görüşme ne aralıklarla oluyor? Yani yaklaşık olarak ön görüşmeden ne kadar zaman sonraya alınıyor ameliyat günü? Ben üni'de öğrenciyim bu yüzden görüşmeleri de ameliyatı da 3 aylık yaz tatilime denk getirmek istiyorum o yüzden sordum.
Çok teşekkür ederim :) çok güzel anlatmışsınız. Önümüzdeki hafta görüşüp aklımdaki soruları sorup randevu günü alacağım, umarım uygun bir tarih alabilirim :) çok sağolun.ben de çok teşekkür ederim.ilk görüşme randevusunda ameliyata karar verdiyseniz ,sizin durumunuzu da baz alarak uygunsa ona göre tarih veriliyor. ve ameliyat gününe kdr 3 görüşmenizi kısa aralıkla tamamlıyorsunuz.ilk görüşme daha çok tanışma randevusu ,sıkıntılarınız,karar aşaması falan şeklinde geçiyor. ikinci görüşmede tasarım yapılıyor.benim dönemimde görüşme randevusu ile birlikte ameliyat tarihi de alınıyordu. şimdi aynı şekilde mi bilmiyorum ama okul durumunuz varsa bence şimdiden ona göre randevu talebinde bulunmanız daha uygun olur.burcu hanımla bu detayları görüşebilirsiniz.
Gitmeden once butun sorularin bir listesini yap, hatta simdiden not al unutmazsin,Birde 3 randevudan bahsedilmiş bana 3. Randevudan bahsedilmedi hiç bugün
Ya birde bir Sürü şey sorcam diyorum hiç biri aklıma gelmiyor Aklımda bi Sürü soru var şuan
Anladim canim, doğru hicbiseyin yüzde yüz garantisi yok, sonuçta cerahi bi işlem ama inşallah tek seferde basarili sonuç alirsin. 3. Görüşmede herhalde ameliyattan bi kaç gün önce gelin diyorlar ya, bu arada yapilan ameliyat öncesi görüşmedir büyük ihtimal.Slm canım Dr un hastayla iletişimi samimi ve güven verici olumsuzluklarıda Konuşuyor çünkü bana güven veren kısmı da bu oldu aslında
Bende ciddi burun eğriliği var ihtimalde olsa tekrar aynı yöne eğilebileceğinden bahsetti bende tekrar ameliyat gerekirmi dedim yüzde 10 luk bi ihtimal bu dedi
Ikinci ameliyat ücretini sormadım
Ayy canım inşallah çok teşekkür ederim iyi dileklerin için hepimiz tek seferde istediğimiz güzel sağlıklı burunlara kavuşuruz inşallahAnladim canim, doğru hicbiseyin yüzde yüz garantisi yok, sonuçta cerahi bi işlem ama inşallah tek seferde basarili sonuç alirsin. 3. Görüşmede herhalde ameliyattan bi kaç gün önce gelin diyorlar ya, bu arada yapilan ameliyat öncesi görüşmedir büyük ihtimal.
Basarili bir ameliyat gecirirsin burada güzel sonuçlar ini görür yada okuruz canim.
Moralini hep yuksek tut iyi şeyler düşün iyi şeyler olsun
Merhaba Emre beye ameliyat olmuşsun çok doğal ve hoş duruyor burnun geçmiş olsun.Nekadar ödediğini öğrenebilir miyim?Merhaba kızlarr :) Emre İlhana ameliyat olalı 15 ay oldu ve sizlerle memnuniyetimin fotograflarını paylasmak icin bi albüm olusturdum. Ameliyat olmayı düsünenlere belki fikir olusturur :)
Ameliyatı mı çok ileri tarihe verdiYani herkes yazmış yok çok ilgili yok çok sevecen. Hitap ettiği kesimle mi ilgili acaba bana öyle çok harika bi ilgi alaka göstermedi. Ayrıca çok ileri tarihlerden bahsediliyor bu da biraz taktiksel geldi nasıl olsa bekliyo bu insanlar
Selam Emre ilhan ne kadar fiyat veriyor bilgin varmı?offff çok zor ve karışık bu işler yaaa ben kaç senedir bi karar veremedimde yaptıramadım burnumu emre ihan da çok pahalıya yapıyo bence
Şu an 12.000, 2016 da 14.000 olacakmış ben 2015 mayısta aradım ve 2016 Şubat a randevu verdiler aradığımda 10.000 fiyat demişlerdi randevum gelene kadar 14.000 olacak üstüme iki kere fiyat artırmışlar ameliyat içinde aylarca bekletirlerse 20.000 i bulur herhaldeSelam Emre ilhan ne kadar fiyat veriyor bilgin varmı?
Baya çokmuş ya benim bütçem için..ama gerçekten çok iyi burunlar yapmış ben Ayşe öztürk ve Bekir sivri arasında seçim yapıcam ama daha Bekir beyden henüz yanıt alamadm fiyat hakkındaŞu an 12.000, 2016 da 14.000 olacakmış ben 2015 mayısta aradım ve 2016 Şubat a randevu verdiler aradığımda 10.000 fiyat demişlerdi randevum gelene kadar 14.000 olacak üstüme iki kere fiyat artırmışlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?