emre ilhan Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

bence doktora muayene ol belki hatasını düzeltir 6 sene önce bu kadar tecrübeli değildi belki de
Hatasını ücretsiz düzelteceğini pek sanmıyorum, diğer türlüsüne de artık malesef imkanım yok o 1 kerelikti; ama gidip görüşmek istiyorum. Tesekkür ederim yorumun için mineli :)

Hatasını ücretsiz düzelteceğini pek sanmıyorum, diğer türlüsüne de artık malesef imkanım yok o 1 kerelikti; ama gidip görüşmek istiyorum. Tesekkür ederim yorumun için mineli :)
Hayalekencim öncelikle geçmiş olsun. yaşadığınız bu sıkıntılar için emre bey ile mutlaka görüşmelisiniz.bildiğim kadarı ile bu tarz durumlarda emre bey müdahale için ücret almıyor .ilk ameliyatınız gibi de düşünmeyin zaten. rötuş olacağından daha sıkıntısız atlatırsınız.takip ettiğim kadarı ile de 2 yıldır ultrasonik kemik şekillendirme yapıyor ve bu tarz sorunlar da artık olmuyor diye biliyorum.her ameliyatın komplikasyonları olabilir. önemli olan yarı yolda bırakmayan cerrahı bulmak.bu konuda bence çok şanslıyız.benim de ameliyatımın üzerinden 2,5 yıl geçti.binlerce mutlu hastası var paylaşımlardan da görüyoruz.ancak her cerrahi işlemde ,canlı dokulara müdahale yapıldığından kemik ve kıkırdak dokuların iyileşmesinde problemler olabiliyor.hele ki deriniz ince ise risk daha fazla olur. bence mutlaka emre beye görünün.ülkemize sunduğu ultrasonik teknoloji sayesinde daha hassas dokunuşlarla daha risksiz sonuç alırsınız.kesinlikle korkmanıza gerek yok.eminim sorununuz halledilecektir.sevgiler...

Çok teşekkür ederim karazeytin, uzun uzun da yazmışsın :) Hiç aklımda yokken sayende yeniden bi umut doldu içim, en yakın zamanda gidip Emre Bey'le görüşeceğim, haklısın.

ben de çok teşekkür ederim.ilk görüşme randevusunda ameliyata karar verdiyseniz ,sizin durumunuzu da baz alarak uygunsa ona göre tarih veriliyor. ve ameliyat gününe kdr 3 görüşmenizi kısa aralıkla tamamlıyorsunuz.ilk görüşme daha çok tanışma randevusu ,sıkıntılarınız,karar aşaması falan şeklinde geçiyor. ikinci görüşmede tasarım yapılıyor.benim dönemimde görüşme randevusu ile birlikte ameliyat tarihi de alınıyordu. şimdi aynı şekilde mi bilmiyorum ama okul durumunuz varsa bence şimdiden ona göre randevu talebinde bulunmanız daha uygun olur.burcu hanımla bu detayları görüşebilirsiniz.

Çok teşekkür ederim :) çok güzel anlatmışsınız. Önümüzdeki hafta görüşüp aklımdaki soruları sorup randevu günü alacağım, umarım uygun bir tarih alabilirim :) çok sağolun.
Bu arada resimlerinizden burnunuzu gördüm, çok güzel olmuş. Gerçekten yüzünüze yakışan, hem güzel hem doğal bir burun yapmış emre bey. İnşallah ben de istediğim burna kavuşabilirim:)

Slm kızlar bugün 2. Görüşmem gerçekleşti Emre Bey'le
Tasarım yapıldı benim tek sorunum deviasyon ve kemer
Ve ciddi anlamda zor bi ameliyat olacak tekrar aynı yöne eğilme durumu olabilir bu ihtimal canımı oldukça sıkıyor ikinci bi ameliyat bile gerekebilir inşallah bu ihtimallerin hiç birini yaşamam

Birde 3 randevudan bahsedilmiş bana 3. Randevudan bahsedilmedi hiç bugün
Ya birde bir Sürü şey sorcam diyorum hiç biri aklıma gelmiyor Aklımda bi Sürü soru var şuan

Birde 3 randevudan bahsedilmiş bana 3. Randevudan bahsedilmedi hiç bugün
Ya birde bir Sürü şey sorcam diyorum hiç biri aklıma gelmiyor Aklımda bi Sürü soru var şuan
Gitmeden once butun sorularin bir listesini yap, hatta simdiden not al unutmazsin,
ve kafanda soru isareti kaldimi nasil biri emre bey hastalariyla iletisimi en onemlisi güven alabildinmi, bu arada ikinci ameliyat demişsin kendisimi söyledi olabilr diye, 2. Ameliyat icinde para odeniyormu. cok soru sordum farkindayim sen bukadar soru sormamissindir belki druna ama iste mazur gor ameliyat ve estetik kaygilari tasiyorum

Slm canım Dr un hastayla iletişimi samimi ve güven verici olumsuzluklarıda Konuşuyor çünkü bana güven veren kısmı da bu oldu aslında
Bende ciddi burun eğriliği var ihtimalde olsa tekrar aynı yöne eğilebileceğinden bahsetti bende tekrar ameliyat gerekirmi dedim yüzde 10 luk bi ihtimal bu dedi
Ikinci ameliyat ücretini sormadım

Anladim canim, doğru hicbiseyin yüzde yüz garantisi yok, sonuçta cerahi bi işlem ama inşallah tek seferde basarili sonuç alirsin. 3. Görüşmede herhalde ameliyattan bi kaç gün önce gelin diyorlar ya, bu arada yapilan ameliyat öncesi görüşmedir büyük ihtimal.
Basarili bir ameliyat gecirirsin burada güzel sonuçlar ini görür yada okuruz canim.
Moralini hep yuksek tut iyi şeyler düşün iyi şeyler olsun

Ayy canım inşallah çok teşekkür ederim iyi dileklerin için hepimiz tek seferde istediğimiz güzel sağlıklı burunlara kavuşuruz inşallah
Dün Aradım Burcu Hanımı 23 Kasım da 3 . Görüşme olacak
Normalde 23 ekimde olacaktım Emre beyin kongresi varmış o Yüzden 27 Kasım'a ertelendi ameliyat tarihim vardır bunda da bi hayır geç olsun da güç olmasın diyelim...

Merhaba kızlarr :) Emre İlhana ameliyat olalı 15 ay oldu ve sizlerle memnuniyetimin fotograflarını paylasmak icin bi albüm olusturdum. Ameliyat olmayı düsünenlere belki fikir olusturur :)
Merhaba Emre beye ameliyat olmuşsun çok doğal ve hoş duruyor burnun geçmiş olsun.Nekadar ödediğini öğrenebilir miyim?

ben emre beyin face hesabındaki bi yazıda ultrasonik ameliyatla ilgili bilgilendirme yaparken bu tekniği iki doktora daha öğrettiğini okudum..
Bunlardan biride Tevfik sözendi..
ailem istanbula izin vermiyor yani çok zor..ankaraya bile 12 saat uzak bir ildeyim.bu sebepten Ankarada olmak istediğimi ve Emre beyin önerebileği bi doktora olmak istediğimi yazdım..hazır tamda tevfik sözenden bahsetmişken..bu durumu mesajla kendisine sordum..görüldü ama cevap vermedi malesef..Hatamı ettim acab başka bi doktor hakkında olmalımıyım? diye sorarak...yoksa genellikle mesajlara döndüğünü biliyorum.Kendi paylaşımında o doktorların ismini vermeseydi öyle bi soruyu sormazdım...Umarım yanlış bi karar vermem.

Merhaba Arkadaşlar
Bende burun ameliyatı olmak istiyorum.Burnum dıştan hafif kemerli uzu uzun ve düşük
İçten burun etlerim büyük ve sag tarafa hafif egrilik var.Emre İlhan ve Abdulkadir göksel arasında kaldım.
Kaşlarım düşük olduğu için aynı ameliyatla kaşlarımı da kaldırmak istiyorum. Ama Emre İlhan kaş kaldırma yapmıyomuş.
Abdulkadir göksel yapıyormuş.Yaşım 28 sizce ikisini de yapan Abdulkadir göksele mi yaptırayım. Yoksa Emre ilhana burun estetiğimi yaptırıp kaşıma da daha sonra botox felan mı yaptırayım hem Kaş ekimi de yaptırmak istiyorum ekerken de makuldüzeyde kaldırabiliyorlar sanırım.ÇünküBurun ameliyatı ve Kaş kaldırma için ayrı bir ameliyat yaptıramam iki kere hem masraf hem aneztezi demek bu

offff çok zor ve karışık bu işler yaaa ben kaç senedir bi karar veremedimde yaptıramadım burnumu emre ihan da çok pahalıya yapıyo bence

Yani herkes yazmış yok çok ilgili yok çok sevecen. Hitap ettiği kesimle mi ilgili acaba bana öyle çok harika bi ilgi alaka göstermedi. Ayrıca çok ileri tarihlerden bahsediliyor bu da biraz taktiksel geldi nasıl olsa bekliyo bu insanlar

Ameliyatı mı çok ileri tarihe verdi

Selam Emre ilhan ne kadar fiyat veriyor bilgin varmı?
Şu an 12.000, 2016 da 14.000 olacakmış ben 2015 mayısta aradım ve 2016 Şubat a randevu verdiler aradığımda 10.000 fiyat demişlerdi randevum gelene kadar 14.000 olacak üstüme iki kere fiyat artırmışlar ameliyat içinde aylarca bekletirlerse 20.000 i bulur herhalde

Şu an 12.000, 2016 da 14.000 olacakmış ben 2015 mayısta aradım ve 2016 Şubat a randevu verdiler aradığımda 10.000 fiyat demişlerdi randevum gelene kadar 14.000 olacak üstüme iki kere fiyat artırmışlar
Baya çokmuş ya benim bütçem için..ama gerçekten çok iyi burunlar yapmış ben Ayşe öztürk ve Bekir sivri arasında seçim yapıcam ama daha Bekir beyden henüz yanıt alamadm fiyat hakkında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…