emre ilhan Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

Baya çokmuş ya benim bütçem için..ama gerçekten çok iyi burunlar yapmış ben Ayşe öztürk ve Bekir sivri arasında seçim yapıcam ama daha Bekir beyden henüz yanıt alamadm fiyat hakkında
Ben bekir beyle görüştüm 5.300 tl demişti Acıbadem hastanesinde ameliyatları yapıyor ben de abdülkadir göksel ile Emre ilhan arasında kaldım

Ben bekir beyle görüştüm 5.300 tl demişti Acıbadem hastanesinde ameliyatları yapıyor ben de abdülkadir göksel ile Emre ilhan arasında kaldım
5300 tl benim için uuygun umarım banada okadar fiyat verir .. Abdülkadir gökseli duymadım araştırıyım onuda .. Peki ondan fiyat aldın mı?

Ya fotoğraf galerisine baktım hakikaten çok iyi çok başarılı sonuçlar ya ama çoook fazla beni aşıyor bu fiyat bence Abdülkadir beyin çalışmalrı çok doğal umarım doğru bir karar verirsin .
21 Kasım da randevum var Abdulkadir göksele , 1 şubatta da emre ilhana ikisiyle de görüşmek istiyorum sonra da bir karar vericem bakalım hayırlısı. İnşallah hepimiz istediğimiz burunlara kavuşuruz :)

21 Kasım da randevum var Abdulkadir göksele , 1 şubatta da emre ilhana ikisiyle de görüşmek istiyorum sonra da bir karar vericem bakalım hayırlısı. İnşallah hepimiz istediğimiz burunlara kavuşuruz :)
İnşallah canım her ikiside oldukça başarılı bence kararında yanılmazsın diye düşünüyorum.Umarım istediğimiz burunlara kavuşuruz sonrasında pişman olmayız.. :))

Ben 4 sene önce emre beye ameliyat oldum ve derim kalındı. Hatta ailemden ve çevremden de olanlar oldu. Emre beye gözü kapalı güvenebilirsiniz mutlaka 1 senesini doldurmuş hastalarıyla konuşun fotoğraflara bakın,öncesi şiş olduğu için net belli olmayabilir. Benimde yardımcı olabileceğim bişey olursa seve seve :)

Emre beye de ulaşmak mesele geçen sene Şubat 2016 ya randevu aldım şimdi randevum yaklaştı diye sevinirken öğrendim ki ameliyat için bir sene daha beklicekmişim

Çok teşekkür ederim.gerçekten revizyon olmasına rağmen istediğim doğal ve herşeyden önemlisi sağlıklı bir burna sahip oldum çok şükür:)) darısı size diyelim.önemli olan isteklerinizi net dile getirmeniz...

nasıl yani 2 yıl sonramı ameliyat
Mayıs 2015 tw aramıştım Şubat 2016 ya randevu vermişlerdi geçenlerde aklıma şüphe düştü aradım ameliyatı randevudan sonra hemen olurum dimi dedim Ekim 2016 ya kadar ameliyatlar dolu dedi . Böyle olanı bilseydim randevu aldığımda ameliyat gününü de alırdım. Hiç düşünmemiştim . Bu kadar bekletilceğimi onlar da bilgi vermediler bu konuda Of ya ilk aradığımda 27 yaşındaydım randevuyu kadar 28 oluyom ameliyata kadar 29 ömür geçiyor Hayaller hep erteleniyor

bende sırf bu yüzden emre ilhandan vazgeçtim..önümüzdeki mayıs haziran gibi olmak istiyorum ameliyatımı..

Amiiiin inşallah evet canım Emre beye olcam
Acaba nasıl olur burnum çok merak ediyorum
Ameliyat olduktan sonra neler yaşıcam
Keşke olmasaydım mı dicem ya da iyiki oldum mu dicem ayy kafamda deli sorular
Sayılı günler kalmış ne güzel ..hayırlısıyla siz de istediğin gibi bir burna sahip olacaksınız.veee inanın keşke daha önce olsaydım diyeceksiniz.ben revizyon için geçen 8 yıla çok üzülmüştüm isteklerinizi tam olarak belirttiyseniz gerisini hiç düşünmeyin emin ellerdesiniz

Bu fiyatlar revizyon burunları içinmi yoksa ilk burun yaptıracaklar içinmi?

İnşallah canım Sağol
Hemen foto paylaşıcam umarım hayalimde ki buruna kavuşurum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…