- 3 Kasım 2011
- 15.932
- 9.377
- 448
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #9.481
İlk ameliyat için şu an 12.000 2016 da 14.000 olacakmış
Tamamen bırakmak en dogrusu, ameliyat sonrasi da 1 ay en azindsn icmemeniz sizin yarariniza olacaktir. İcmeye devam edersrniz iyilrsmeniz gecikebilir v.s Bu riske karşı kendinizi garantiye almaniz en dogrusu olacaktir.Slm kızlar bişey sorcam
Maalesef sigara kullanıyorum
Günde 7-8 adet duyduğum kadarı ile 10 gün öncesi bırakılması gerekiyormuş
Tamamen mi bırakmak gerekiyor yoksa bi iki taneye müsade varmı
Emre beye de ulaşmak mesele geçen sene Şubat 2016 ya randevu aldım şimdi randevum yaklaştı diye sevinirken öğrendim ki ameliyat için bir sene daha beklicekmişim
Bana o zaman bir de ameliyat için bekleyeceğim söylenseydi onu da alırdım hadi muayene için bekletilmeyi anladım da ameliyat için bu kadar bekletmeleri ne alaka yaEvet maalesef tarihleri geç veriyor yoğunluktan dolayı. Keşke ameliyat tarihi de alsaydınız aradığınızda. Önceden telefonda veriyorlardı tarih ama şimdi yapıyorlar mı bilmiyorum.
Merhaba :) foruma foto yüklemiş miydiniz acaba? Ben de emre beye olacağım, kalın deriliyim büyük ihtimal, ama küçük bir burnum olsun istiyorum. Sizin burnunuz küçüldü mü acaba?Ben 4 sene önce emre beye ameliyat oldum ve derim kalındı. Hatta ailemden ve çevremden de olanlar oldu. Emre beye gözü kapalı güvenebilirsiniz mutlaka 1 senesini doldurmuş hastalarıyla konuşun fotoğraflara bakın,öncesi şiş olduğu için net belli olmayabilir. Benimde yardımcı olabileceğim bişey olursa seve seve :)
yarınki görüşmemde tasarımınız üzerinden bir daha geçin.ne isteyip neler istemediğinizi tam olarak belirttiyseniz endişelenmenize hiç gerek yok emin ellerdesiniz.bu arada ameliyat tarihiniz tam olarak ne zaman?Niye burda kimsecikler yok
Ameliyatım yaklaştı çok korkuyorum ya bastıramıyorum korkularımı
Çok endişeliyim acaba Emre beye istediğim burunu doğru anlatabildim mi diye de endişeleniyorum yarın
3. Görüşmeyi yapıcaz
Offf çok heyecanlıyım çoooook
Slm cuma günü sabah 10 da giricem ameliyatayarınki görüşmemde tasarımınız üzerinden bir daha geçin.ne isteyip neler istemediğinizi tam olarak belirttiyseniz endişelenmenize hiç gerek yok emin ellerdesiniz.bu arada ameliyat tarihiniz tam olarak ne zaman?
Slm cuma günü sabah 10 da giricem ameliyata
Allah izin verirse
Cansu hanımla uzun uzun görüştük Emre beyle 5 dk falan görüştük
Soracak pek bişey yoktu ve inanılmaz başım ağırıyordu o Yüzden bişeyde soramadım
Ayy kafam çok dolu
Teşekkür ederim iyi dilekleriniz içinŞimdiden geçmiş olsun umarım istediğiniz gibi burun olur sonucunuz gerçi beğeniyorum genelde hastalarının sonuçlarını Emre beyin, peki 5 dakika görüşme yettimi size ben biraz fazla konuşurum da omu bumu diye sorarm kendi vakitimi yoktu sizmi az soru sordunuz
Bana ilk randevu Şubat 2016 ya verildi ameliyat tarihim de ekim 2016 arada 8 ay var .bu 3 görüşmeyi 8 ayda nasıl yapıyorki 3 ayda bir mi randevu veriyor çok uzun değil mi yaTeşekkür ederim iyi dilekleriniz için
Emre bey 3 kez görüyor hastalarını, dün benim 3. görüşmemdi soracak birşeyim yoktu birde o yüzden kısa sürdü
Benim ilk randevum 20 temmuzdu ameliyat tarihim 23 Ekim di bazı nedenlerden dolayı Kasım'a ertelendiBana ilk randevu Şubat 2016 ya verildi ameliyat tarihim de ekim 2016 arada 8 ay var .bu 3 görüşmeyi 8 ayda nasıl yapıyorki 3 ayda bir mi randevu veriyor çok uzun değil mi ya
Randevu tarihleri birbirinden çok uzakBenim ilk randevum 20 temmuzdu ameliyat tarihim 23 Ekim di bazı nedenlerden dolayı Kasım'a ertelendi
Sizin de ameliyat tarihine yakın süreçlere randevuları verirler sanırım bu arada randevular dışında kafanıza takılan bişey olduğunda Emre beye ulaşabilirsiniz
Kızlar sanırım çok fena grip oluyorum galiba Boğazım falan yanıyor ne yapmalıyım bu durumda
Teşekkür ederim canım Aradım Emre beyi bi kaç ilaç verdi Perşembe Akşamı randevu verdi yine de görmek istedi çok fena grip oldum ya boğazım falan çok kötü en kötü bi hafta yada 10 gün erteleriz dedicanım hemen Emre beyi ara.bende de boğaz enfeksiyonu olmuştu ameliyat öncesi.ilaçlarla önlemini almıştık.senin sanırım cuma ameliyatın olcak.riske atma.psikolojik olarak da etkileniyoruz haliyle...en azından hızlı bir tedavi uygular.çok kötü hissediyorsan belki görmek isteyebilir.geçmiş olsun...
Benim ameliyat günü boğazlarım çok kötüydü.ikinci ameliyat benimdi.emre bey ameliyat arasında odaya çıkıp boğazlarıma baktı ve iltihap dolu dedi.riski olacağı için o gün iptal ettik ama dediği gibi 8 gün sonra ameliyat oldum.herşeyde hayır var canım.önemli olan sağlık.bol bol dinlen.sigara da içme lütfenTeşekkür ederim canım Aradım Emre beyi bi kaç ilaç verdi Perşembe Akşamı randevu verdi yine de görmek istedi çok fena grip oldum ya boğazım falan çok kötü en kötü bi hafta yada 10 gün erteleriz dedi
Teşekkür ederim canım büyük ihtimal benimde ertelenir gribim çok ağır geçiyor çünkü Dediğin gibi vardır bunda da bi hayır geç olsun güç olmasın diyerek teselli ediyorum kendimiBenim ameliyat günü boğazlarım çok kötüydü.ikinci ameliyat benimdi.emre bey ameliyat arasında odaya çıkıp boğazlarıma baktı ve iltihap dolu dedi.riski olacağı için o gün iptal ettik ama dediği gibi 8 gün sonra ameliyat oldum.herşeyde hayır var canım.önemli olan sağlık.bol bol dinlen.sigara da içme lütfentekrar geçmiş olsun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?