- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #9.501
geçmiş olsun ameliyat oldunuz mu acaba merak ettim nasıl geçti memnun musunuz.Teşekkür ederim canım büyük ihtimal benimde ertelenir gribim çok ağır geçiyor çünkü Dediğin gibi vardır bunda da bi hayır geç olsun güç olmasın diyerek teselli ediyorum kendimi
Sigarayı 2 gündür tamamen bırakmıştım bugün grip olunca sıkıntıdan 3 tane içtim
Maalesef ertelendigeçmiş olsun ameliyat oldunuz mu acaba merak ettim nasıl geçti memnun musunuz.
Sizin tarafinizdanmi 2 kez erteledilerMaalesef ertelendigribim Bayağı ağır geçti Emre beyde bu şekilde ameliyat olamıcamı 10-15 gün beklenmeli dedi
Bende bu ayın 21 inden sonra istedim açığa aldılar tarih belli değil şuan için
Bi türlü ameliyat olamıyorum ya iki kez ertelendi neden acaba
Emre bey sadece burun estetiği yapıyor diye biliyorumGercekten sordugumuz sorulara cevap alamiyoruz arkadaslar yazip gidiyor.
Ben emre beye burun ameliyati olucagim
Ve meme estetigi yani protez takmak istiyorum bu ikisini beraber nasil yapabilirim hazir narkoz almisken digerinide aradan cikaricam
Biliyorum. Baska dr ayni ameliyata girip meme ameliyati yapamazmi yada emre bey bole biseyi yani baska bi estetik cerahla yaparmi. Bidefada bitse benim icin daha iyi olurEmre bey sadece burun estetiği yapıyor diye biliyorum
Kombin ameliyatlar yapılıyor elbette ama emre beyin kendisine bunu sormanız daha iyi olur ya da ikisini de yapan bir plastik cerrahla mesela barış çakır , güncel öztürk vs...Biliyorum. Baska dr ayni ameliyata girip meme ameliyati yapamazmi yada emre bey bole biseyi yani baska bi estetik cerahla yaparmi. Bidefada bitse benim icin daha iyi olur
23 ekimdi ilk ameliyat tarihim o tarihte doktor beyin kongreye gitmesi gerekiyormuş sonraSizin tarafinizdanmi 2 kez ertelediler
Yoksa kendilerimi ertelediler. Nedeniyle ilgili bisey demedilermi ve burnunuzdaki sorun nedir.
Hic iyi olmamis ya umarim bu gecikme size hayal ettiginiz nefes ve goruntu olarak geri doner23 ekimdi ilk ameliyat tarihim o tarihte doktor beyin kongreye gitmesi gerekiyormuş sonra
27 Kasım'a tarih verdiler tam ameliyata hazırlanırken grip oldum maalesef bu şekilde ameliyat olmuyormuş anestezi doktoru da kabul etmiyormuş
Benim burnumda ciddi deviasyon var sola doğru kayma 3 yerinde kırık var da var yani
Herseyin reklami yapilabilir. Gercegi yansıttiktan sonra yapilan işin dogruluguyla alakali övücü yorum yapmak benin açimdan bir sakincası yokinsan olarak enerji olarak harika biridir, fakat hastalarını bekletmesinin bi noktadan sonra egosundan kaynaklandıgını düşüüyorum.sadece ilk görüşme hastalarını belli günlerde gorusup diğer günlerde ameliyat olmus hastalarıyla ilgilenmesi gerekir emre beyin. Her gittiğimizde en az 2,5 saat bekletiliyoruz.Çalışanlar gelip su içermisiniz bile demiyor ( ramazanda iftar saatinde bile aynı durumu yaşadık) ameliyat sonucları da burda abartıldıgı kadar mukemmel degil. arkadaslar estetik bi noktadan sonra şans işidir.Herkes memnun kalmış bende olayım kesin iyi olur diye sakın düşünmeyin, herkesin memnun oldugu doktorların genelde pr cıları iyidir. sonucta ameliyatı yapan insandır, ve kadınların güzellik konusunda tatmin olması biraz zordur.
Siz ameliyat oldunuzmu emre beye yada ameliyat olup burnundan rahatsiz olan tekrar ameliyat olmak isteyen hastasini gordunuzmu bu benim icin onemli. Baska sehirden onun icin gidicem.insan olarak enerji olarak harika biridir, fakat hastalarını bekletmesinin bi noktadan sonra egosundan kaynaklandıgını düşüüyorum.sadece ilk görüşme hastalarını belli günlerde gorusup diğer günlerde ameliyat olmus hastalarıyla ilgilenmesi gerekir emre beyin. Her gittiğimizde en az 2,5 saat bekletiliyoruz.Çalışanlar gelip su içermisiniz bile demiyor ( ramazanda iftar saatinde bile aynı durumu yaşadık) ameliyat sonucları da burda abartıldıgı kadar mukemmel degil. arkadaslar estetik bi noktadan sonra şans işidir.Herkes memnun kalmış bende olayım kesin iyi olur diye sakın düşünmeyin, herkesin memnun oldugu doktorların genelde pr cıları iyidir. sonucta ameliyatı yapan insandır, ve kadınların güzellik konusunda tatmin olması biraz zordur.
Sağol canım iyi dileklerin içinDoktorumdan randevu aldim kendisiyle bi problem yasamadigim surece baska dr dusunmuyorum. Tabi
Hic iyi olmamis ya umarim bu gecikme size hayal ettiginiz nefes ve goruntu olarak geri doner
Ben sehir disindan gelicem ameliyat icin esim isinden izin alicak. 2 cocuga o bakicak ondan baska bakacak kimsede yok ucak bileti falan derken benim icin erteletme cok kotu olur bide 15 gun istanbulda kalmaniz gerekiyor dediler buda baska bir maliyet.
Bu yuzden erteletme konusunu dusunmek bile istemiyorum
Bir an once ameliyat olup istedigim buruna kavusup şu kotu olasiliklardan bir kurtulsak
ben burdaki yorumlara bakarak hem kendim hem de yegenim için randevu aldım.Yegenim 10 gün içinde ameliyat oldu, gercekten dogal bir burun fakat görsel olarak cok tatmin edici değil. o yüzden ben ameliyat olmaktan vazgectim. Dediğim gibi enerjisi çok yüksek bir doktor ve grüşmeye giderseniz kesinlikle sizi ikna eder. olumlu konusan hastaları sanırım enerjisinin etkisiyle cok olumlu konusuyor cnku gorsel olarak mukemmel bir sonuc orda bulunan hastalarda ben göremedim. su an yasadıgınız kafa karısıklıgını cok iyi bildigim ve daha önceden yasadıgım için elimden geldiğince fikrimi, ve gözlemlerimi soyledim.Bundan sonrası için bol şans diliyorum size..Siz ameliyat oldunuzmu emre beye yada ameliyat olup burnundan rahatsiz olan tekrar ameliyat olmak isteyen hastasini gordunuzmu bu benim icin onemli. Baska sehirden onun icin gidicem.
Hastalarinin memnuniyeti benin icin en buyuk kanittir bu yuzden zaten onu sectim memnun olmayan hastasi hemen hemen hic yok galiba
Bekleme konusunda sana Katılıyorum çok sıkıcı bi süreçinsan olarak enerji olarak harika biridir, fakat hastalarını bekletmesinin bi noktadan sonra egosundan kaynaklandıgını düşüüyorum.sadece ilk görüşme hastalarını belli günlerde gorusup diğer günlerde ameliyat olmus hastalarıyla ilgilenmesi gerekir emre beyin. Her gittiğimizde en az 2,5 saat bekletiliyoruz.Çalışanlar gelip su içermisiniz bile demiyor ( ramazanda iftar saatinde bile aynı durumu yaşadık) ameliyat sonucları da burda abartıldıgı kadar mukemmel degil. arkadaslar estetik bi noktadan sonra şans işidir.Herkes memnun kalmış bende olayım kesin iyi olur diye sakın düşünmeyin, herkesin memnun oldugu doktorların genelde pr cıları iyidir. sonucta ameliyatı yapan insandır, ve kadınların güzellik konusunda tatmin olması biraz zordur.
Yegeniniz bu durumdan memnun olmadigindan emre beye soledinizmiben burdaki yorumlara bakarak hem kendim hem de yegenim için randevu aldım.Yegenim 10 gün içinde ameliyat oldu, gercekten dogal bir burun fakat görsel olarak cok tatmin edici değil. o yüzden ben ameliyat olmaktan vazgectim. Dediğim gibi enerjisi çok yüksek bir doktor ve grüşmeye giderseniz kesinlikle sizi ikna eder. olumlu konusan hastaları sanırım enerjisinin etkisiyle cok olumlu konusuyor cnku gorsel olarak mukemmel bir sonuc orda bulunan hastalarda ben göremedim. su an yasadıgınız kafa karısıklıgını cok iyi bildigim ve daha önceden yasadıgım için elimden geldiğince fikrimi, ve gözlemlerimi soyledim.Bundan sonrası için bol şans diliyorum size..
Ya insallah benim burnum kolay istenilen sekle girebilecek bi burundur. Egrilik yok bende ben zarif ince duzgun bi burun istiyorum daha kucuk bi burun istiyorumbirde arkadaşlar burunun kendi yapısıyla alakalı da ameliyat sonrası sonuç farklı olabilir
Örneğin ben burnumda ciddi deviasyon var
Sola doğru kayma var ameliyat sonrası ya ilk haftası ya da daha sonrası yüzde 20 aynı yöne eğilme olasılığı var ikinci bi ameliyat bile gerekebilir
Bu olasılığı anlatan da Emre Bey olumlu olumsuz sonuçlardan bahsediyor
Birde soruyor burnunda neler isteyip istemediğini. Tam olarak ne istediğimizi anlatmamızda önemli bi detay
Inşallah canım hepimiz gelip burda mutlu fotolarımızı ve güzel yorumlarımızı paylaşırızYa insallah benim burnum kolay istenilen sekle girebilecek bi burundur. Egrilik yok bende ben zarif ince duzgun bi burun istiyorum daha kucuk bi burun istiyorum
aysenur balci var ondan biraz daha genis bi burnum var onun estetik sonrasi burnuna bayildim onun gibi olsa yeter cokta sey istemiyorum burnumuzun sekli benzediginden benimde yuzum ufak dudaklarim onun gibi dolgun burunlarimizda benziyor oncesi yapabilir diyorum heralde ya insallah burda sevincimi anlatirim paylasirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?