emre ilhan Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

Inşallah canım hepimiz gelip burda mutlu fotolarımızı ve güzel yorumlarımızı paylaşırız
Bende Ayşenurun burnunu çok beğeniyorum
Ameliyat oldugun zaman banada haber ver cnm belki orda karsilasiriz benim daha nisanda randevum. Senin guzel haberlerini bekliyorum istedigin buruna en kisa zamanda kavusursun umarim.

Merhabalar ben de Araligin 1 de ameliyat oldum Emre beye hersey cok güzel gecti hatta bu kadar rahat hafif gecircegimi tahmin bile etmiyodum sifir agri ,sonuctan da memnunum kendisi ve ekibi harika isinin ehli

Merhabalar ben de Araligin 1 de ameliyat oldum Emre beye hersey cok güzel gecti hatta bu kadar rahat hafif gecircegimi tahmin bile etmiyodum sifir agri ,sonuctan da memnunum kendisi ve ekibi harika isinin ehli
Benim icin agri acikcasi okadarda onemli degil 3 gun agrir gecer ama goruntu bunun telafiside mechul goruntuyu istedigim gibi olsun bir omur boyu minnet duyucam emre beye gercekten cok korkuyorum ben bir hastasinin burnuna bayilmistim oncesi ve sonrasi arasi daglar kadar fark var ve gercekten cok guzel olmustu tabiy bu benim resimde gordugum kadariyla yakindan nasil gorunuyor bilemem

Yegeniniz bu durumdan memnun olmadigindan emre beye soledinizmi
Yani daha oncesinden kotu bi durumdaysa yada istedigi gibi degilse dr ilgilenmeli bence
Emre bey ilgilenmedimi yegeninizle
tabi ki ilettik doktora kendiside 1 ay daha bekleyip eger yine sorun devam ederse hastane masrafları karsılıgında düzeltme yapılabileceğini bildirdi.ilgilenmesinde sorun gerçekten yok, fakat ben sadece olabilecekler sizi daha sonra üzmesin diye her ihtimale açık olmanız gerektiği konusunda uyarmak istedim sizi..

kızlar sitede kbb ile ilgili bir sayfa bulamadım hep estetikle ilgili şeyler var estetik yaptırmadan ameliyat olanlar var mı? ne kadar ödediniz

Hastane masraflari icin ne kadar istiyorlar herseye hazirlikli olmak gerekiyor ole bi durumda ne kadar gidecek bilmem gerekiyor

Merhaba,
Dr. Emre Bey'den muayene randevusu aldım. Randevum yaklaşınca buradaki mesajları okumaya karar verdim. Ve ne yazık ki bu başlık altında salt Dr.Bey'i övmek için yazılmış olan yüzlerce mesaj olduğunu gördüm. Hatta ameliyat olmadığı halde ameliyat olmuş gibi hikaye uyduran pek çok kişi var. Bunun anlaşılmadığını mı sanıyorlar? Çok şaşırdım ve ciddi manada hayal kırıklığına uğradım. Zira bu mesajları başka kentlerden, başka ülkelerden okuyan ve bir fikir edinmeye çalışan sayısız genç hanım var. Kimseyi yanıltmamak, yanlış yönlendirmemek gerekir diye düşünüyorum.

Dr. Bey'e ameliyat olmuş olan ve forumdaki diğer hanımlara gerçekten yardımcı olmaya çalışanlar varsa, eski burunları ile yeni burunlarının çeşitli açılardan çekimlerini albüme eklemeleri yeterlidir diye düşünüyorum. Burunlar hakkındaki en iyi değerlendirmeyi bir yığın övgü sıralayarak değil eski ve yeni fotoğrafları karşılaştırarak yapabiliriz. Doktor Bey mutlaka işinin ehli bir hoca. Kimsenin bu konuda bir kuşkusu olduğunu sanmıyorum. Fakat yorum yapanlar "Benim burnum süper oldu. Çok memnunum. Doktora gözünüz kapalı ameliyat olun" demesinler. Bırakın fotoğraflara bakıp biz değerlendirelim. Fotoğraf sayısı artmalı.

Evet bende bundan cok rahatsizim bu yuzden instagramini takip ediyorum emre beyin ordan goruyorum hastalarinin sonuclarini
Ordada da tek sıkintim oncesi sonrasi okarak verilmiyor sadece sonuc gozukuyor. Tabi onceki tarihlerde hastanin ameliyat oncesi bazen yer aliyor ama yanyana olsa daha iyi olucak.

Demetcim merhaba. ara ara buraya bakmaya çalışıyorum.çünkü bu sitenin bana ameliyat olmamda çok büyük yararı oldu. ameliyat olalı 3 yıl olacak neredeyse. o zaman instagramda pek yaygın değildi.buralardaki yorumlar ve paylaşımlar seçim yapmamda çok etkili olmuştu.bu sayede Emre beyin çok hastasıyla tanışıp görüşme imkanım oldu.revizyon olacağım için baya araştırma yapmıştım.zaten görüşünce de tam olarak güveniyorsunuz.ancak hastaların öncesi ve sonrasını paylaşmak kanun gereği yasal değil.o yüzden paylaşılmadığını biliyorum.ama isteyen zaten burada özel albümlerinde öncesini de paylaşıyor.(benimde var.10 yıl gençleştim sanki:))yıllardır emre beyin hasta yorumlarını takip ederim.yeni üyelik alıp kötülemek isteyenler de olmuştur ya da bir çok doktorun hastası bir kaç üyelik alıp ,doktorunun reklamını yaptığına bile şahit olduk. ama site yönetimi ıp adreslerini araştırıp kısa süre de hesaplarını pasif hale getirmiştir.ama emre beyin sayfasında böyle bir şeye hiç rastlamadım.zaten reklama da ihtiyacı yok sanırım. emre beyin paylaşımlarının altındaki yorumlara bakacak olursak herkes randevu alayım derdinde haliyle.bugün arasak doluluktan 1 yıla ancak randevu veriliyor.tabi ki her ameliyatta olduğu gibi burun ameliyatı da %5-10 risk taşır.(hastanın dokuları, iyileşme süreci vs.) benim kriterlerimden biri de aksi durumda hastanın arkasında duran cerrah oldu.bu yüzden ben bekledim.beklediğime de değdi..umarım sizin içinde her şey yolunda gider.

merhabalar. öncelikle çok geçmiş olsun. ultrasonik rinoplasti mi oldunuz? morarma falan oldu mu? merak ettim.Ben ameliyat olduktan bir kaç ay sonra ultrasonik kemik şekillendirici faaliyete girmişti o yüzden o konfora yetişemedim:)) umarım her şey yolundadır...

Merhaba :) foruma foto yüklemiş miydiniz acaba? Ben de emre beye olacağım, kalın deriliyim büyük ihtimal, ama küçük bir burnum olsun istiyorum. Sizin burnunuz küçüldü mü acaba?

Yüklemiştim bir ara uzun bir süre durmuştu ama sonrada kaldırdım. Evet benimkide kalın deriliydi baya küçüldü :)

Şu an ameliyata karar versem 2017 ye kadar sanırım bende bekleyemezdim.ben şubat ayında aldım randevumu bi ay sonra ameliyatım var.tarih yaklaştıkça biraz korku girdi içime .izmirden gidicem inşallah beklediğime ve zahmetine değer umutluyum emre beyden.

Yani Emre İlhanın neredeyse tüm hastalarına baktım nerdeyse tüm hastalarına klasik aynı burnu yapmış bu burnu güzel yapabilir bu o doktorun doğallık anlayışı ise bence emre bey iyi bir doktor değil arkadaşlar dikkat edin tüm hastalarda klasik aynı burun ...çok kötü

Ben seefi denen hastasinin burnunu begenmistim,
resimlerde baya kuculmustu. O burun bana farkli gelmisti bilmiyorum, gordugum kizin resimdeki burun gibi yapsa bana yeter. umutlu randevu gunumu bekliyorum,ve tabi ameliyatimi.

Merhabalar sayfanın takipcisiyim bi kaç mesajım var sadece burada!!! Emre beye ameliyat olmadım bunu da belirtim!!! Ama hastalarının öncesi sonrasını resimlerde bakıp yorumlarım var. Genelde beğendiğim burunlar tabi vardır kendi içinde şurası böyle olsaydı daha iyiyidi diyen hastaları da yazıyorlar süreçlerini!Merak ettiğim siz bu yorumu neye dayanarak yaptınız? Emre beye burun ameliyatı olduysanız ve mutuszsnız fotoğraf koyarsanız öncesi sonrası olarak bizlerde görüp yorum yaparız. İyi doktor değil demek hiç bir doktor için etik bir cümle değil ayrıca! Burada bir çok mutlu hastası varken!

merhaba arkadaşlar ben de uzun süredir bu sayfayi takip ediyorum Emre bey 'e 2 ay sonra ameliyat olacagim ameliyat olma konusunda Emre bey konusunda eminim ama burnun nasil olacagini veya tasarim gorusmesinde kendimi dogru ifade ettim mi bilmiyorum. yani ortaya nasil bir sey cikicak hicbir fikrim yok. Belki burdaki arkadaslarla konusup az cok fikir sahibi olabilirim.sürec konusunda bana yardimci olacak arkadaslardan mesajlarini bekliyorum ☺

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…