- 16 Ağustos 2015
- 837
- 731
- 23
- 39
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #9.541
Bence en basta iyi dusun iyi olsun. Su aralar evrene iyi enerji gondermeye calisiyorum. Umarim karsiligini gorurym.merhaba demet uzun suredir takip ediyorum yorumlarinizi da okuyorum ama yazma firsati bulamamistim. 1 sene once alinmis bir randevu ve tasarim gorusmesine gittim ameliyat da subatin sonu olacak.biraz egrilik kanat kismi buyuk yuzume gore buyuk bir buruna sahibim.Sadece aklimdaki sey ortaya ne cikicak sorunlar ortada cunku. o yuzden sizlerle konusup az cok kafamda biseylerin oturmasini istedim.
Merhaba ben yakın Zamanda Emre beye ameliyat olcamYani Emre İlhanın neredeyse tüm hastalarına baktım nerdeyse tüm hastalarına klasik aynı burnu yapmış bu burnu güzel yapabilir bu o doktorun doğallık anlayışı ise bence emre bey iyi bir doktor değil arkadaşlar dikkat edin tüm hastalarda klasik aynı burun ...çok kötü
Aramıza hoşgeldinizAslında az çok isteklerinizi dile getirmişsiniz. İlk olarak problemlerleriniz nelerdir bunları belirleyin.Emre bey size açılan dosyada eminim bunları not almıştır.( nefes sorunu,kemerli,büyük,kanatları geniş ,eğrilik vs) ikinci olarak istemedikleriniz konusunda emin olun.(kavis ve kalkıklık oranı, deliklerin görünüşü, hatların yumuşak ya da keskin oluşu gibi). Böylelikle istedikleriniz tam şekillenmiş olur. Doğal istiyorsanız zaten az kavis az kalkık olur.kemik yapınıza göre de yumuşak hatlı mı keskin hatlı mı bir burun yapılmalı bunu Emre beye bırakmanızı tavsiye ederim.bu sayede genişlik ve büyüklük de istenilen oranda ayarlanacağından doğal bir burna sahip olursunuz:)) ben de doğal isteyenlerdenimburun kanat kisminin uç kisminin kalin oldugunu soyledi ama bunun iyilesme surecini uzattigi yonunde konustuk yani 6 ay degil de 8 ya da 10 ay sonra burnun seklini alacagini ve buna hazirlikli olmam gerektigini soyledi yani baska bir dezavantajindan bahsetmedi bana. ben de dogalliktan yana oldugumu soyledim dogal gorunsun istiyorum dedim az kalkik az kavis olacak dedi yani abarti bir sey istemedigimi dile getirdim ama ameliyattan 1 hafta once aon gorusmede tekrardan plani gozden gecirip netlestirilebilir su an biseyler dedim ama kafamda bir sey canlanmiyor iste.
karazeytin cok tesekkur ederim. senin ameliyatinin uzerinden 2 sene gecmisti heralde. isteklerimi belli ettim yan gorunusunu gorebiliyoruz da onden nasil olur hayal edemiyorum ozellikle az kavisli az kalkik bir burun nasil olur onu bilemiyorum. Senin burnunu ve dogal isteyen arkadaslarin burnunu gormek isterim ☺☺Aramıza hoşgeldinizAslında az çok isteklerinizi dile getirmişsiniz. İlk olarak problemlerleriniz nelerdir bunları belirleyin.Emre bey size açılan dosyada eminim bunları not almıştır.( nefes sorunu,kemerli,büyük,kanatları geniş ,eğrilik vs) ikinci olarak istemedikleriniz konusunda emin olun.(kavis ve kalkıklık oranı, deliklerin görünüşü, hatların yumuşak ya da keskin oluşu gibi). Böylelikle istedikleriniz tam şekillenmiş olur. Doğal istiyorsanız zaten az kavis az kalkık olur.kemik yapınıza göre de yumuşak hatlı mı keskin hatlı mı bir burun yapılmalı bunu Emre beye bırakmanızı tavsiye ederim.bu sayede genişlik ve büyüklük de istenilen oranda ayarlanacağından doğal bir burna sahip olursunuz:)) ben de doğal isteyenlerdenim
rica ederim...evet neredeyse 3 yıl olacak.profil güzelse ön bir o kadar güzel olur merak etme. ben önden bakıldığında martı kanadı gibi görünmesini çok beğeniyorum mesela. benim tam olarak bu şekilde:) o yüzden de fazla kalkık istemedim.tabi bunları belirlerken elmacık, çene ve alın kemiklerine uyumu da çok önemli.yüz hatlarınıza göre ayarlayacaktır Emre bey. son görüşmenizde tekrar üzerinden geçebilirsiniz.albümümde fotolarım mevcut ama özel olarak da gönderebilirim.karazeytin cok tesekkur ederim. senin ameliyatinin uzerinden 2 sene gecmisti heralde. isteklerimi belli ettim yan gorunusunu gorebiliyoruz da onden nasil olur hayal edemiyorum ozellikle az kavisli az kalkik bir burun nasil olur onu bilemiyorum. Senin burnunu ve dogal isteyen arkadaslarin burnunu gormek isterim ☺☺
o fotograflarini biliyorum baktim hepsine bu yakinlarda cektiklerinden bir iki tane özel yollarsan cok mutlu olurum. Biraz siteye alisiyim kullanmaya falan ben de özelden mesaj atmayi resim yollama islemlerini yapicam ☺☺ baska sosyal aglardan da takiplesip eklesebiliriz derica ederim...evet neredeyse 3 yıl olacak.profil güzelse ön bir o kadar güzel olur merak etme. ben önden bakıldığında martı kanadı gibi görünmesini çok beğeniyorum mesela. benim tam olarak bu şekilde:) o yüzden de fazla kalkık istemedim.tabi bunları belirlerken elmacık, çene ve alın kemiklerine uyumu da çok önemli.yüz hatlarınıza göre ayarlayacaktır Emre bey. son görüşmenizde tekrar üzerinden geçebilirsiniz.albümümde fotolarım mevcut ama özel olarak da gönderebilirim.
Anlık çekim yapıp gönderdim özelden bakabilirsino fotograflarini biliyorum baktim hepsine bu yakinlarda cektiklerinden bir iki tane özel yollarsan cok mutlu olurum. Biraz siteye alisiyim kullanmaya falan ben de özelden mesaj atmayi resim yollama islemlerini yapicam ☺☺ baska sosyal aglardan da takiplesip eklesebiliriz de
selam eylul ☺senin de sis gordugun burnunun fotogrfinj gorme sansim var mi bu arada karazeytin cok tesekkur ederim fotograflarini yolladigin icinMrh arkadaslar ameliyat olali iki hafta oldu. Benim doktorumda emre ilhandi. Cok iyi biri. Kendim kalin deriliydim ve burnum cok sis duruyor ve sormustum son controlumde bu avatar gibi gorunum duzelcekmi diye evet dedi ve sakinlestirdi beni. Ve geri dondum ulkeme suan bakiyorum ve cok sis duruyor son bantlari cikardim. Cidden cok sis sanki hic inmiyor. Arkadaslar sizde nezaman indi bu siskinlik.
İnanki onu bende çok isterdim ama beterin beteri var benimki kasımda :)arkadaşlar benim ameliyat ekimde. anca o tarih hiç uygun değil temmuz-ağustos-eylül de ameliyatı olup değişme isteyen varmı çok sevaba girersiniz cidden :)
O eylül ayına aldığınız on kontrol mu yoksa ameliyat tarihi mi bide yeni mi aldınız yoksa önceden mi belirlendiMerhabalar arkadaşlar,
Ben de uzun bir araştırmaden sonra Emre Bey'e revizyon ameliyatı olmaya karar verdim. İlk operasyonum sağlığım açısından her hangi bir sorun olusturmadiysa da görsel açıdan beni mutsuz ediyor. O kadar bıçak altına yatıp mutsuz kalkmak ayrı bir travma.Maddi manevi. Emre Bey'den ancak eylül ayına randevu alabilir. Ancak beklemeye degecegini düşünüyorum.Bu kez olacak ümitliyim. Paylaşımlarınızı bekliyorum.Umarim herkes mutlu buruna kavuşur.
O eylül ayına aldığınız on kontrol mu yoksa ameliyat tarihi mi bide yeni mi aldınız yoksa önceden mi belirlendi
Valla ben bir çok burnu sadece netten inceleyebildim.Ancak en çok emre beyin yaptığı burunlar hoşuma gitti.Estetik olduğu bazılarında bağırıyor ancak doğal burunlar da çok. Artık riske atmak istemedigimden bekleyeceğim. Bir yamuk burun faciasıni daha kaldıramam. Sonuç kötü olacağına varsın estetik olduğu belli olsun.Yeni aldım randevuyu.Daha doğrusu 2 hafta oldu. Ön kontrol.
Benimde aynen öyle :) hani bunca zaman bekleyince insan iyi sonuçlar olsun istiyor benimde on ağustosta ameliyat için ancak kasima gün bulabildim.Yeni aldım randevuyu.Daha doğrusu 2 hafta oldu. Ön kontrol.
Öncelikle geçmiş olsunValla ben bir çok burnu sadece netten inceleyebildim.Ancak en çok emre beyin yaptığı burunlar hoşuma gitti.Estetik olduğu bazılarında bağırıyor ancak doğal burunlar da çok. Artık riske atmak istemedigimden bekleyeceğim. Bir yamuk burun faciasıni daha kaldıramam. Sonuç kötü olacağına varsın estetik olduğu belli olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?