- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #9.561
Merhaba karazeytin,Öncelikle geçmiş olsunben de Emre beye revizyon ameliyatı oldum.çok şükür 2.5 yılı geçti çok memnunum.siz de endişelenmeyin lütfen.Siz doğal bir burun istiyorsanız Emre bey yüzünüze uygun en doğal burnu yapacaktır.zaten buna birlikte karar veriyorsunuz.estetiği belli olmasını isteyen o kadar çok hastasını tanıyorum ki inanın biraz da tercih meselesi.kişinin isteklerini de önem verdiği için doğal isteyenler olarak biraz abartılı diye düşünüyoruz.yine de estetik olduğu belli olsnların burnuna bile hayranım çünkü yüze uyumlu bir havası var.darısı size diyelim
İlk ameliletiniz mi acaba.Sizden benden önce goruseceksiniz.Nasıl geçtiğini paylasirsaniz sevinirim.Benimde aynen öyle :) hani bunca zaman bekleyince insan iyi sonuçlar olsun istiyor benimde on ağustosta ameliyat için ancak kasima gün bulabildim.
Canım çok teşekkür ederim.şöle söyleyim önceden görüşme randevusu ile birlikte ameliyat randevusu da alınabiliyordu.şimdi aynı durum geçerli mi bilemiyorum.ben şubat ayında ilk görüşmeye gittiğimde ameliyat için nisan ayına vermişti.bence ofisi bir ara ameliyat randevusu alınabiliyor mu diye.ama ilk randevu kdr beklemiyorsunuz en kısa süreye ameliyat tarihi veriliyor.her geçen gün talep artışından dolayı bu süre uzayabiliyor sadece o kadar.bu arada ilk ameliyatınızın üzerinden ne kadar süre geçti? Neden sorun yaşadınız?Merhaba karazeytin,
On kontrolden sonra ameliyat tarihi yine çok ileri bir tarihe mi atılıyor. Bilgin var mı. Bu arada senin resimlerini görmüştüm. Burnun harika.
Tabikide paylasirim bide on kontrolden sonra ameliyat tarihi içinde o kadar beklemek gerekiyor heralde bi kontrolü bile kaç ay sonraya alabildik o yüzden ben ameliyat tarihinde aldımİlk ameliletiniz mi acaba.Sizden benden önce goruseceksiniz.Nasıl geçtiğini paylasirsaniz sevinirim.
Yaa sizin albümünü deki eski burnunuz ilk ameliyattan sonraki burun mu acaba çok değişmişsiniz söylemeden gecmicemCanım çok teşekkür ederim.şöle söyleyim önceden görüşme randevusu ile birlikte ameliyat randevusu da alınabiliyordu.şimdi aynı durum geçerli mi bilemiyorum.ben şubat ayında ilk görüşmeye gittiğimde ameliyat için nisan ayına vermişti.bence ofisi bir ara ameliyat randevusu alınabiliyor mu diye.ama ilk randevu kdr beklemiyorsunuz en kısa süreye ameliyat tarihi veriliyor.her geçen gün talep artışından dolayı bu süre uzayabiliyor sadece o kadar.bu arada ilk ameliyatınızın üzerinden ne kadar süre geçti? Neden sorun yaşadınız?
Ah ah ne dertliyim ben.ilk ameliyatını bundan tam 10 sene önce Ankarada arkadaşımın ameliyat olduğu doktora oldum.Çok ilgili iyi bir doktoru daha doğrusu iyi bi insandı. Ancak gel gördü sonradan burnumun kemiğinin çıkınca oldu ve kendisi ufak bir torpuleme ile düzeltti.Hiç bi zaman burnun hayalindeki burun olmadı ve sonunda yıllar sonra burnumun ucu sekilsizlesti.Ve zaten ameliyat sonrası da iri olan burnum iyice sinirimi bozdu.Yıllar sonra aynı hatayi yapıp kendisine ulaştım ve 2013 de istanbulda bana tekrar bir düzeltme amel.yaptı. Şimdi hem burnumun ucunda ufak bir iz hem de kemikten ufak bi çöküntü var.Eşim ailem uğraşma artık burnunla diyorlar ama gel gorki ben mutsuzum. Emre beye iz için de birseyler yapabilir mi diye soracağım. İşte benim burun Hikayem. Bi de doktorum iz için ameliyattan sonra ucuk çıkmış burnunda bandajlarken farkettim demezmi. Kendisini mahkemeye vermeyi bile düşündüm ancak o ara çocuk düşünüyorduk gündemimizde değişti ve uğraşmadım. Şimdi ufak bi oglusum var ve onu anneme emanet edip ameliyat olmak zorundayım. Çok uzattım sanırım kusura bakma. Senin fikrin nedir.Paylasirsan sevinirim.İlgin için çok teşekkür ediyorum.Canım çok teşekkür ederim.şöle söyleyim önceden görüşme randevusu ile birlikte ameliyat randevusu da alınabiliyordu.şimdi aynı durum geçerli mi bilemiyorum.ben şubat ayında ilk görüşmeye gittiğimde ameliyat için nisan ayına vermişti.bence ofisi bir ara ameliyat randevusu alınabiliyor mu diye.ama ilk randevu kdr beklemiyorsunuz en kısa süreye ameliyat tarihi veriliyor.her geçen gün talep artışından dolayı bu süre uzayabiliyor sadece o kadar.bu arada ilk ameliyatınızın üzerinden ne kadar süre geçti? Neden sorun yaşadınız?
Ameliyat tarihini de almakla çok iyi yapmışsın.Bende mi alsam acaba?En kötü ihtimal ertelerim.Ne zaman ameliyat tarihin?Tabikide paylasirim bide on kontrolden sonra ameliyat tarihi içinde o kadar beklemek gerekiyor heralde bi kontrolü bile kaç ay sonraya alabildik o yüzden ben ameliyat tarihinde aldım
:))) evet ilk ameliyatımın hediyesi kemer oldu.burun ucum düştü.bir türlü cesaret edemedim revizyona. Taki Emre beyi bulana kadar.teşekkür ederim...Yaa sizin albümünü deki eski burnunuz ilk ameliyattan sonraki burun mu acaba çok değişmişsiniz söylemeden gecmicem
Canim bence Simdiden al dedigin gibi zaman sıkıntısı olursa başka bir hasta ile ayarlama yapabilir.tabi bunu ilk görüşmeye gittiğinde belirtsin.Ameliyat tarihini de almakla çok iyi yapmışsın.Bende mi alsam acaba?En kötü ihtimal ertelerim.Ne zaman ameliyat tarihin?
Çok geçmiş olsun gerçekten zor bir süreç geçirmişsin.aslında doğru olanı yapmışsın .aksi bir durum söz konusu olduğunda bence ilk gidilmesi gereken yer ameliyatını yapan doktor olmalı.nitelim doktorun da bu konuda çaba göstermiş ama işte usta ele emanet olmayınca istenilen sonucu alamamışsın.revizyonlarda durum biraz daha farklı.çok işlem görmüş bir burun biraz daha zordur.ve iyileşme sürecinde çok sabır gerektirir.ameliyat çok başarılı geçse bile kişinin dokuları ,derisi iyileşme koşulları çok önemli.benim de revizyon olacağı için çok araştırmıştım .bu yüZden Emre beyi tercih ettim.güven çok önemli tabi.özellikle ultrasonic rhinoplasty tekniği ile daha hassas dokunuşlar sayesinde çok daha iyi sonuçlar alınıyor.bu yüzden daha kontrollü oluyorsunuz.içiniz rahat olsun bu konuda.güvenin yeter.eminim siz de istediğiniz burna kavuşacaksınızAh ah ne dertliyim ben.ilk ameliyatını bundan tam 10 sene önce Ankarada arkadaşımın ameliyat olduğu doktora oldum.Çok ilgili iyi bir doktoru daha doğrusu iyi bi insandı. Ancak gel gördü sonradan burnumun kemiğinin çıkınca oldu ve kendisi ufak bir torpuleme ile düzeltti.Hiç bi zaman burnun hayalindeki burun olmadı ve sonunda yıllar sonra burnumun ucu sekilsizlesti.Ve zaten ameliyat sonrası da iri olan burnum iyice sinirimi bozdu.Yıllar sonra aynı hatayi yapıp kendisine ulaştım ve 2013 de istanbulda bana tekrar bir düzeltme amel.yaptı. Şimdi hem burnumun ucunda ufak bir iz hem de kemikten ufak bi çöküntü var.Eşim ailem uğraşma artık burnunla diyorlar ama gel gorki ben mutsuzum. Emre beye iz için de birseyler yapabilir mi diye soracağım. İşte benim burun Hikayem. Bi de doktorum iz için ameliyattan sonra ucuk çıkmış burnunda bandajlarken farkettim demezmi. Kendisini mahkemeye vermeyi bile düşündüm ancak o ara çocuk düşünüyorduk gündemimizde değişti ve uğraşmadım. Şimdi ufak bi oglusum var ve onu anneme emanet edip ameliyat olmak zorundayım. Çok uzattım sanırım kusura bakma. Senin fikrin nedir.Paylasirsan sevinirim.İlgin için çok teşekkür ediyorum.
Çok ilginç olmuş ben ilk başta ilk halini zannettim sonradan bu ikinci ameliyat fln diye gorunce sasirmistim:):))) evet ilk ameliyatımın hediyesi kemer oldu.burun ucum düştü.bir türlü cesaret edemedim revizyona. Taki Emre beyi bulana kadar.teşekkür ederim...
Kasima aldım aslında almadim ancak boş bulabildiğim tarih oyduAmeliyat tarihini de almakla çok iyi yapmışsın.Bende mi alsam acaba?En kötü ihtimal ertelerim.Ne zaman ameliyat tarihin?
Çok geçmiş olsun gerçekten zor bir süreç geçirmişsin.aslında doğru olanı yapmışsın .aksi bir durum söz konusu olduğunda bence ilk gidilmesi gereken yer ameliyatını yapan doktor olmalı.nitelim doktorun da bu konuda çaba göstermiş ama işte usta ele emanet olmayınca istenilen sonucu alamamışsın.revizyonlarda durum biraz daha farklı.çok işlem görmüş bir burun biraz daha zordur.ve iyileşme sürecinde çok sabır gerektirir.ameliyat çok başarılı geçse bile kişinin dokuları ,derisi iyileşme koşulları çok önemli.benim de revizyon olacağı için çok araştırmıştım .bu yüZden Emre beyi tercih ettim.güven çok önemli tabi.özellikle ultrasonic rhinoplasty tekniği ile daha hassas dokunuşlar sayesinde çok daha iyi sonuçlar alınıyor.bu yüzden daha kontrollü oluyorsunuz.içiniz rahat olsun bu konuda.güvenin yeter.eminim siz de istediğiniz burna kavuşacaksınız
Kasima aldıyan benim ameliyat 2017 ye kalır her halde.Seneye de zam gelir. Ohhh.Kasima aldım aslında almadim ancak boş bulabildiğim tarih oydu
Dualarimiz seninle.Beklediginden daha güzel bir burnun olsun insallahBenim de 17 subatta arkadaşlar gün sayiyorum artik
Canım tabiyki aklında olan doktorlarla görüş.en azından fikir sahibi olursun ve daha sağlıklı karar vermeni sağlar.herşeyden önce ilk ameliyatın değil ve revizyon olacaksın.revizyondaki başarılarını araştır.ben bu yönde araştırıp karar vermiştim Emre beye.muhammet beyle görüşen kişilerden öğrendiğim kadarı ile tasarım yapmıyor ve tamamen kendisine bırakılmasını uygun görüyor.bu seni ne kdr tatmin eder bilmiyorum.ultrasonik rinoplasti yapıyor mu onu araştır.özellikle revizyonlarda da bu çok önemli.bir de doğal burunlara en yakın benim için yine Emre bey olmuştu.ama gidip görüşmen en iyisi canım.Karazeytin muhammet bey hakkında ne düşünüyorsun. Çok olumlu şeyler okudum ameliyatları hk. Emre beyden önce bir de muhammet beyle görüşcem fikrini öğrenmek istedim nedense.
Ayyy süper canım.güzel bir burun aramıza daha katılacak.ilk ameliyatınız mı olacak?Benimde haftaya salı ameliyatım şehir dışından gidicem çok heycanlıyım inşallah çok güzel burunlar yapar bize emre ilhan
Umarim hayal ettiğinden bile güzel olur, olumlu geçerBenim de 17 subatta arkadaşlar gün sayiyorum artik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?