emre ilhan Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

Bnde emre beyi dusunuorum ama burun la beraber cene yi de yapiormu acaba bilen varmi ? Cene min biraz geride oldugunu dusunuorum ve belirgin bi cene istiyorum ben emre beyin sayfasinda ceneyi de yaptigini okudum burdan da yaptiran varmi ?

Bnde emre beyi dusunuorum ama burun la beraber cene yi de yapiormu acaba bilen varmi ? Cene min biraz geride oldugunu dusunuorum ve belirgin bi cene istiyorum ben emre beyin sayfasinda ceneyi de yaptigini okudum burdan da yaptiran varmi ?
Emre beyle ilk görüşmeye gittiğiniz de zaten çene gerekliyse öneriyor.çünkü alın çene ve elmacık kemiklerinin oranı burunla orantılı olmalı.burunun güzelliğinin ortaya çıkması için bence şart.eğer alın ve çene gerideyse burun arka planda kalıyor.siz de rahatsızsanız bu durumdan kesinlikle yaptırın derim.ikisini aynı anda yapıyor Emre bey.olan arkadaşlar var tanıyorum.

Olan arkadaslar cene hakkinda bilgi verirseler cok sevinirim burnumdan cok cenemden rahatsiz oluyorum zaten burun icin kendisine cok guveniorum gordugum burunlar cok guzel ama cene yi hic gormedim nasil bi degisim oluyo cok merak ediorum birde bn fransadayim randevu lar cok gec veriolar diye okudum oyle mi gercektende bnm sade yaz tatilim var amelyat olursam bi aylik bi sûre yetermi ?

Ayyy süper canım.güzel bir burun aramıza daha katılacak.ilk ameliyatınız mı olacak?
Ayyy süper canım.güzel bir burun aramıza daha katılacak.ilk ameliyatınız mı olacak?
Evet canım ilk ameliyatım üzülen arkadaşları burda gördükçe 2.olmasın diye ilkini emre beye olmaya karar verdimyoksa şehir dılından gitmek biraz zahmetli ama inşallah değer emre beye güveniyorum tanımadan

Zeynep tasarım yapilmismiydi yoksa bu randevuda mi yapılacak. En çok merak ettiğim konu.
Tasarım 2. görüşmemde yapıldı .Şubat 15 de yanı ameliyattan 2 gun once artık son konuşmalar yapılacak ve yapılan tasarımın üzerinden son kez geçilecektir. Öyle dusunuyorum yanı.

tesekkur ediyorum bekliyorum artik zaman cabuk geciyor iyi dilekleriniz icin tesekkur ederim demet 15 inde emre beyle ameliyat oncesi konusacagim seni de bilgilendiririm son kez surecle ilgili:)
cok tesekurler zeynep, cok sevinirim bilgilendirirsen, kendim ameliyata girecekmisim gibi bende heyecanlandim, seni dusunemiyorum bile. guzel haberlerini bekliyorum.

Tasarım 2. görüşmemde yapıldı .Şubat 15 de yanı ameliyattan 2 gun once artık son konuşmalar yapılacak ve yapılan tasarımın üzerinden son kez geçilecektir. Öyle dusunuyorum yanı.
Merhaba ikimiziçinde heyecan başlamış benim toplam 2 görüşme olucak şehir dışından geldiğim için tasarımda neler yapılıyo anlatabilir misiniz

Merhaba ikimiziçinde heyecan başlamış benim toplam 2 görüşme olucak şehir dışından geldiğim için tasarımda neler yapılıyo anlatabilir misiniz

benimkisi pazartesi günü ...

Öncelikle selenay yarımsaat ayırıyor Emre Bey ve ilk fotograflarını cekiyor yandan önden .Daha sonra da ftograflar üzerinden yorum yapıyor ne olabılır ne isteniyor az kalkık,az kavisli estetık oldugu bellı olmasın burun kanatlarım küçülsün burun sırtındaki eğrilik düzeltilsin vs. Tasarım yapılan burun yan profilden kararlastırılıyor önden peki diye sormustum ben :) önden bana bırakıcaksın demıstı :) Yanı genel olarak boyle :)

Ceren senın adına ben de heyecanlandım şimdi :) Umarım çok güzel geçer ameliyatın. Süreçlerin hakkında beni bilgilendirirsen hazırlıklı olurum en azından :)

Anladım çok tşk ederim bende hep önden nasıl tasarım yapılır onu yapabilcek bi fotoşop programı var mı diye düşünüyodum demek sadece profilden yapılıyo olmazsa önden görünüşünü beğendiğim resimleri gösteririm çok heyecanlıyım şimdiden uykularım kaçıyo inşallah sağlıklı ve güzel olur burunlarımız

Bu arada zeynep benim revizyon. Yandan burnum gayet güzel görünüyor ancak önden geniş ve ucu asimetrik duruyor. Mesela benim ilk ameliyatta bilgim olsaydi özellikle önden nasıl görüleceği üstünde dururdum.Beğendiğiniz bir on profil de gösterebilirsin.Nacizhane önerim. Ben artık ince eleyip sık dokuyorum çünkü gözüm çok korktu. Gerçi Emre beye tanimadan güveniyorum ilginc bir sekilde ama yine de ne istediğimi tam olarak anlatacağım.Allah hepimizin yardımcısı olsun.

tabi on profil bence de cok daha onemli ben de Emre bey e guveniyorum bu konuda baska doktor arastirmadim acikcasi 1 bucuk sene once alinmisti randevum sadece gunumu bekledim. Benim gorusum tabi siz nasil dusunursunuz bilmiyorum ama doktor bey isinde cok titiz ve bana da o guveni verdi. Guzel olacaktir iyi dusunelim :)

Çene konusunu hiç merak etmeyin istenilen seviyeye getiriliyor.Emre beye görüşmeye gittiğinizde çene ameliyatı olmuş kişilerin öncesi sonrasını göstermesini isteyebilirsiniz.genelde istediği buruna, çeneye sahip olan üyeler buraya pek uğramaz oluyorbu arada siz randevu almadıysanız geç kalabilirsiniz.yaza kadar randevular dolu diye biliyorumYurtdışından gelecek hastalar için 15 gün yeterli .ancak randevunuzu ameliyat tarihiyle birlikte alınız.daha detaylı bilgi için ofisi aramanızda fayda var

peki ne kadar fiyat verdi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…