emre ilhan Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

Kızlar salı günü ameliyatım var merak ettiğim bikaç şey var henüz emre beyle hiç görüşemedim şehir dışından gitceğim için.tamponlar kaçıncı gün alınıyo yani salı olursam cumartesi mi çıkar yoksa pzrtesiye kalabilir mi?bide alçı haftasına alınıp bant mı yapıştırılıyo? o ne kadar kalıyo?ve son olarak kontroller ne sıklıkla oluyo 3.gün 5.gün 1 hafta olarak mı başlıyo?

Ameliyat sonrası iyileşme süreci herkesde farklılık gösterir.ama normal şartlarda 5-6 gün sonra alçı tampon çıkıyor.bant yapıştırılıyor.cumartesi alçıların çıkması erken olabilir.pazartesi çıkar.ama cumartesi kontrole çağırır.(dikişler alınması-burun içi temizliği vs)Kontroller kişinin ameliyat durumuna göre değişir.ilk 15 gün 3-4 gün arayla görmek isteyebilir.bantlarda genel olarak 15.gün çıkartılıyor.siz kaç gün istanbulda kalacaksınız?

Çok sağol zeytin ben diğer hafta salı dönücem inşallah herşey yolunda giderse emre bey haftaya salı yollarız dedi ama kontrollere nasıl giderim bilmiyorum uçmanın bi sakıncası olmuyo bildiğim kadarıyla olmazsa günü birlik gidip dönerim.pzrtesiye kalırsa 6 gün kalmış olcak tamponlar çok gözümü korkutuyo o kadar uzun kalması

Burun amelyati zor mu agri oluyomu sonrasin da? veya tompon lar la nefes alinabiliormu yoksa agizdanmi nefes alman gerekio ?

İstanbulda uzun süre kalamayanlar için Emre bey sakınca görmüyorsa 10 gün içerisinde gönderebiliyor.cumartesi uygun görürse tampon ve alçıyı çıkartıp bantlayabilir.ancak tampon çıkınca (kanama riskine karşı )verilen talimatlara çok dikkat etmeniz gerekir.Bantlar sorun değil.zamanı geldiğinde duştayken bantlar yumuşayınca kendiniz de çıkarabilirsiniz.herşey normal giderse pazartesi de gitmeden önce görmek isteyecektir.

Burun amelyati zor mu agri oluyomu sonrasin da? veya tompon lar la nefes alinabiliormu yoksa agizdanmi nefes alman gerekio ?
yeni teknikler kullanıldığından eskiye nazaran ağrı,morarma ve şişme olmuyor.ultrasonik cihaz sayesinde daha hassas dokunuşlarla çevre dokulara zarar verilmediğinden iyileşme süreciniz daha konforlu geçiyor.tamponlar da slikon ve ortası delik olduğundan burundan nefes almanız kolaylaşıyor.her ameliyatın olduğu gibi rinoplasti de iyileşme süresi 1 haftadır.

gitmedim resmen... millet.. bi kac salak korkuttu... sonradan sorun yasadiklarini söylediler... baris cakira gitcem insallah... gelecek haftaya... hadi hayirlisi...

iptal mi hem de son gün.Yer degistirelim olmazsan.Ben bugun gel dese kosucam.bekleyis zor.Neyse saka bir yana.Simdiden gecmis olsun.Kurtulacaksin.

gitmedim iptal ettim.. hem zaten emre ilhana kar yüzünden isvicreden zor dönmüs.. saati sürekli ertelendi... ama simdi yinede pismanim... 2 gün görüsme yerine resmen 2 saat verdiler.. oysaki daha bi hafta önce 5 saat olcak demislerdi ilk görüsme...

Aa üzüldüm.Napcaksin şimdi. Ne zaman operasyon.Tamamen mi iptal?Görüşmeyi mi kısa tuttular anlamadım.

Bende anlamadım emre ilhanla ilk görüşmemi 5 saat olcak napcak o kadar zamanda?

selamlar bende anlamadim.. yanliz bildigim kadariyla 2 görüsme olcakti güya.. bi görüsme iptal edildi onlar tarafindan.. ikinci görüsmedede bana denildiki 5 saat size ayiriyorz.. sonra ayni gün gelen smsde.. saat 17 de gelin.. emre ilhanin ucagi hava kusular nedeniyle gecicek.. anliyacaniz acele gelcekti görüsme... tasarim su bu derken baya zaman yetmezdi

haziran ayinami?? imkansiz... gelecek seneye verirler... hatta 14.000 lira olcakmis
14 bin lira gelecek seneye iyiymiş, barış Çakır simdiden 15 bine cikarmis.
Kime olacaksan çabuk karar verip önceden ameliyat için gün almalısınız.
Ben önceden emre ilhana gün aldığımdan şimdiki fiyatlardan etkilenmiyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…