- Konu Sahibi EstetikEditor
-
zaten süreyya bey emre bey'in hocasıdır =)
süreyya bey kalacağım yere çok yakın fakat ameliyatın maliyeti ne kadar olur bilmiyorum.Emre beyin hocasıysa güvenebilirim sanırım.Sel 90 ameliyat ücreti hakkında bilgin var mı
süreyya beyin tam olarak ücretini bilmiyorum ama emre bey süreyya bey için 8-9 dan aşağıya yapmıyor demişti.bir tanıdığımızda bu fiyatlara olmuştu gerçekten..
Merhaba kızlar, foruma yeni üye oldum. Burun estetiği konusunda doktor arıyorum ve forumdaki birçok doktorla ilgili yorumlarınızı okudum. Genizimde et ve burnumda deviasyon olduğu için en uygun doktor Emre bey gibi geldi bana. Yeni üye olduğum için sanırım resimlerinizi göremiyorum. Beni de ekleyebilir misiniz? Hepinize yorumlarınız için teşekkürler, sayenizde korkum azaldı. Umarım doğru doktoru seçerim.
bildiğim kadarıyla Emre Bey Abdülkadir Bey'in de asistanlığını yapmış bir dönem...ama yaptığı burunlar güzel ve sorunsuz bende ikisi arasında kalıp Abdülkadir Bey'de karar kılmıştım.
geçmiş olsun...resim var mı?3 hafta önce emre beyde ameliyat oldum, cok memnunum. herkese tafsiye ederim, gercekten iyi bi doktor.
burnum istedigim gibi oldu, yüzümede yakisti. ameliyatim 4 saat sürdü, doktor beyin asistanlarida benim burnumu cok beyendi.
her ay en güzel burunu seciyolarmis kendi aralarinda emre bey dedi, temmuz-agustos ayin en basarili burun benimki olmus dedi :)
3 hafta önce emre beyde ameliyat oldum, cok memnunum. herkese tafsiye ederim, gercekten iyi bi doktor.
burnum istedigim gibi oldu, yüzümede yakisti. ameliyatim 4 saat sürdü, doktor beyin asistanlarida benim burnumu cok beyendi.
her ay en güzel burunu seciyolarmis kendi aralarinda emre bey dedi, temmuz-agustos ayin en basarili burun benimki olmus dedi :)
bildiğim kadarıyla Emre Bey Abdülkadir Bey'in de asistanlığını yapmış bir dönem...ama yaptığı burunlar güzel ve sorunsuz bende ikisi arasında kalıp Abdülkadir Bey'de karar kılmıştım.
Eet bende bunu duymuştum Göksel Bey in asistanlığını yapmış. Bu nedenle ha Emre Bey'de karar kılmış olsaydım da içim rahat olurdu sonuçta başarılı doktorun asistanıymış :) ama şöyle bir durum varki Emre Bey'in yaptığı burunlar daha mini ve kalkık.
3 hafta önce emre beyde ameliyat oldum, cok memnunum. herkese tafsiye ederim, gercekten iyi bi doktor.
cok gecmıs olsun..merak ettım bu arada resmın var mı.ve şişlıklerin gectı mı.benımde 13.gunum ama burnum sıs bıran once ınsın ve normal bı hal alsın ıstıyorum.bayrama kadar ıner umarım
merhaba derya çok merak ettim burnunu eğer resim varsa beni arkadaşın olarak ekler misin çünkü ya abdülkadir beye ya da emre beye ameliyat olucam
sargilardan bile güzelligi belli oluyodu zaten derya,cok sevindim senin adina canim...haa bu arada söylemeden gecemicem emre beyin asistanlarida birbirinden güzel.bayiliyorum 2sinide..hemsireside cok güzel,sicakkanli....iyi bi ekip kurmus kendisine....
sargilardan bile güzelligi belli oluyodu zaten derya,cok sevindim senin adina canim...haa bu arada söylemeden gecemicem emre beyin asistanlarida birbirinden güzel.bayiliyorum 2sinide..hemsireside cok güzel,sicakkanli....iyi bi ekip kurmus kendisine....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?