emre ilhan Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

bildiğim kadarıyla Emre Bey Abdülkadir Bey'in de asistanlığını yapmış bir dönem...ama yaptığı burunlar güzel ve sorunsuz bende ikisi arasında kalıp Abdülkadir Bey'de karar kılmıştım.

süreyya bey kalacağım yere çok yakın fakat ameliyatın maliyeti ne kadar olur bilmiyorum.Emre beyin hocasıysa güvenebilirim sanırım.Sel 90 ameliyat ücreti hakkında bilgin var mı

süreyya beyin tam olarak ücretini bilmiyorum ama emre bey süreyya bey için 8-9 dan aşağıya yapmıyor demişti.bir tanıdığımızda bu fiyatlara olmuştu gerçekten..

Merhaba kızlar, foruma yeni üye oldum. Burun estetiği konusunda doktor arıyorum ve forumdaki birçok doktorla ilgili yorumlarınızı okudum. Genizimde et ve burnumda deviasyon olduğu için en uygun doktor Emre bey gibi geldi bana. Yeni üye olduğum için sanırım resimlerinizi göremiyorum. Beni de ekleyebilir misiniz? Hepinize yorumlarınız için teşekkürler, sayenizde korkum azaldı. Umarım doğru doktoru seçerim.

Albümleri görebilmek için 25 tane mesaj yazmam gerekiyormuş :S Neyse artık biraz sabrederim. Buarada Emre bey'in fiyatı 5.500 tlydi sanırım değil mi???

bildiğim kadarıyla Emre Bey Abdülkadir Bey'in de asistanlığını yapmış bir dönem...ama yaptığı burunlar güzel ve sorunsuz bende ikisi arasında kalıp Abdülkadir Bey'de karar kılmıştım.

Eet bende bunu duymuştum Göksel Bey in asistanlığını yapmış. Bu nedenle ha Emre Bey'de karar kılmış olsaydım da içim rahat olurdu sonuçta başarılı doktorun asistanıymış :) ama şöyle bir durum varki Emre Bey'in yaptığı burunlar daha mini ve kalkık.

3 hafta önce emre beyde ameliyat oldum, cok memnunum. herkese tafsiye ederim, gercekten iyi bi doktor.
burnum istedigim gibi oldu, yüzümede yakisti. ameliyatim 4 saat sürdü, doktor beyin asistanlarida benim burnumu cok beyendi.
her ay en güzel burunu seciyolarmis kendi aralarinda emre bey dedi, temmuz-agustos ayin en basarili burun benimki olmus dedi :)

geçmiş olsun...resim var mı?

cok gecmıs olsun..merak ettım bu arada resmın var mı.ve şişlıklerin gectı mı.benımde 13.gunum ama burnum sıs bıran once ınsın ve normal bı hal alsın ıstıyorum.bayrama kadar ıner umarım

Kızlar Emre Bey Süreyya Şeneldir'in yanında yetişmiş.. Abdülkadir Göksel'in asistanlığını yapması söz konusu değil yani:) sadece arkadaşlar.. hatta benim ilk iki haftalık kontrollerimin birinde, Emre bey yurt dışına gidecekti, sonraki kontrole kadar herhangi bir durum olursa arkadaşımı arayabilirsin diyerek abdülkadir beyin kartvizitini vermişti.. Süreyya bey'den hocam, Abdülkadir bey'den arkadaşım diye bahsediyor zaten hep, ordan anlayın..

Geçmiş olsun Derya, fotonu ekle biz de bakalım plss..

merhaba derya çok merak ettim burnunu eğer resim varsa beni arkadaşın olarak ekler misin çünkü ya abdülkadir beye ya da emre beye ameliyat olucam

cok gecmıs olsun..merak ettım bu arada resmın var mı.ve şişlıklerin gectı mı.benımde 13.gunum ama burnum sıs bıran once ınsın ve normal bı hal alsın ıstıyorum.bayrama kadar ıner umarım

resim daha koyamadim, ama en gec haftaya koyarim!

benimde burnum sis, yandan güzel görünüyo ama önden baya bi sis duruyo, hele sabahlari. benim tam 23 gün oldu. ama gittikce sislikler yiniyo.

kizlar ameliyati ama öyle hafife almayin, sonucta bir ameliyat!
ben iki gün cok cektim, narkozdan dolayi icimde hep bi sikinti vardi, 2 gün nerdeyse hic uyumadim, cok az biseyler yedim, 3 kilo fln verdim. aksama dogru daha kötü oluyodum, uykusuzluk ve 3-4 yastikla yatmak beni mahf etti valla. ama 3. günden sonra hersey daha kolay oluyo. llk günler cok pisman olmustum ama alci bi ciksin ve bandajli burnunuzu görünce pismanlik diye bisey kalmiyo. iyiki emre beyde olmusum, cok cok iyi doktor

sargilardan bile güzelligi belli oluyodu zaten derya,cok sevindim senin adina canim...haa bu arada söylemeden gecemicem emre beyin asistanlarida birbirinden güzel.bayiliyorum 2sinide..hemsireside cok güzel,sicakkanli....iyi bi ekip kurmus kendisine....

kesinlikle öyle!! hemşiresine bitiyorum.çok güzel bir bayan =)

Arkadaslar benım 18 gun oldu amelıyat olalı ama hala gecelerı uyurken falan ağzımdan nefes alıyorum bu normal mi yani bandajlar falan da çıktı artık burnumdan nefes almam gerekmiyor mu

hemsiresi cook sicakkanli evet. burcu hanimda cok sirin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…