emre ilhan Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

ucu sert oluyor ilhanda.. bunuda demeden gecemicem.. buyüzden cok iyi düsünmek lazim !! ben son güne kadar kararsizdim..

ucu sert oluyor ilhanda.. bunuda demeden gecemicem.. buyüzden cok iyi düsünmek lazim !! ben son güne kadar kararsizdim..
Ben daha çok şekline odaklı olduğundan açıkçası hiç onu düşünmedim, mesela emre lhan açık ameliyat yapıyor, barış Çakır kapalı oyüzden en baştan emre ilhana karar kılmıştım.
Açıkçaa söylemek gerekirse kalin deriliye hala adam akilli bir çözüm getirtmeden yok dokunuşu sert yok yumuşak demek benim için sadece göz boyamak gibi geliyor.
Önce Büyük bir burnu yüzle uyumlu küçük bir hale getirsinler, bunu yapabilsinler, tabi işlevini bozmadan ben başka birşey istemiyorum.
Bu bahsettigim kuçultmeyide acik ameliyatla olabilecegini düşünüyorum, emre ilhan oyuzden tercihim.

sen beni bekle demet emre bey nasil yapicak gunbegun sana fotograflarla ve sozle anlaticam :)

sen beni bekle demet emre bey nasil yapicak gunbegun sana fotograflarla ve sozle anlaticam :)
Bu sitenin en cok sevdigim ozelligide bu, burda yasadigi sureci paylasacak arkadaslarin olmasi hic bir sey bundan daha ikna edici olamaz, olumlu yada olumsuz cok yardimi dokunuyor.
Zeynep sen istesen yardimci da olmayabilirsin, ama sen biyerde senden sonra ameliyat olacak insanlara kendi yasadiklarini anlatarak, cok buyuk yardimda bulunuyorsun, bunu soyleyerek anlatamazsiniz gozunuzle gormeniz gerekir buda onceki hastalarinin yardimiyla olabiliyor, bunun için şimdiden çok tesekurler.

Arkadaşlar sanırım bu burun olayı doktorun yanısıra biraz da şans işi.Dün kaş kontöru yaptırmak için bi guzelik salonuna gittim.Kaşlarımı yapan kızın burnu o kadar güzeldi ki sordum estetik mi diye.Nişantaşı nda ermeni bir doktor yapmış.Ben ismini hiç duymamıstim.6000 tl ye.Hem doğal hem hokka hem de yüzüne çok yakışmış.Eski burnu ise kemerli ve iriymiş.Nerden buldun dr u dedim.Eltim yaptırmış.Onun burnu daha da güzel.Onun doktoruydu dedi.Şimdi ismini hatırlamıyorum doktorun ama bi görüşcem. Benimki revizyon olduğu için ben işimi sağlama almak zorundayım yoksa bu doktora gözü kara ameliyat olurdum. Bi de işin maddî yönü var tabiki. Napcaz yaa off

Kizlar emre bey ameliyati hangi hastanede yapiyor.
Benim bildigim memorial hastanesindemi yoksa baska yerde de yapiyormu

demet acibadem memorial da yapiyor. :) bu arada yazamadim yoruma cevap Hepimizin az cok birbirine destek olmasi lazim yardimci olabilirsem ne mutlu bana
Tesekurler zeynep, baska hastane baska fiyat cikar diye bazen gece vakti korkularima giriyor, en iyisinde yaptiralim diyoruz da iste ayirdigim butceyi bile anca denklestiricem.
Yardimin icinde tekrardan tesekkur

Tesekurler zeynep, baska hastane baska fiyat cikar diye bazen gece vakti korkularima giriyor, en iyisinde yaptiralim diyoruz da iste ayirdigim butceyi bile anca denklestiricem.
Yardimin icinde tekrardan tesekkur
naddi olarak hepimizi etkileyecektir :) ben 14 bin olmasin diye dua etmistim ehehe zor cidden

naddi olarak hepimizi etkileyecektir :) ben 14 bin olmasin diye dua etmistim ehehe zor cidden
Burda biri bana zam olmus demisti hemen arayip, onceden ameliyat tarihi aldigimdan fiyat zammindan etkilenmiyecem diye teyit ettirmistim. Iyikide onceden tarih almisim 14 bin olacakmis galiba, dedigin gibi bu hepimizi etkiliyen bir konu.

Burda biri bana zam olmus demisti hemen arayip, onceden ameliyat tarihi aldigimdan fiyat zammindan etkilenmiyecem diye teyit ettirmistim. Iyikide onceden tarih almisim 14 bin olacakmis galiba, dedigin gibi bu hepimizi etkiliyen bir konu.

Şuan ne kadar ödiceksin merak ettim?

Şuan ne kadar ödiceksin merak ettim?
Yaklasik bir sene kadar onceden ameliyat tarihi aldigimdan kii! Iyiki almisim diyorum, su anki fiyatlari gorunce (ben anca bin tl artar diye dusuniyordum)
10000 tl dediler bende gun aldim bin tl de bin tl dir diye, ama fiyatlar cok cabuk artiyormus estetikte bunuda ogrenmis oldum, o yuzden elimizi cabuk tutmakta fayda var.

10.000 tl mi aman Allahım diyorum sanırım İstanbul daki doktorlar piyasa olurşturmuşlar aralarında anlaşıp, güncel öztürk vardı bide meşhur onunda 10bindi geçen sene.
Ben vermezdim ya için acır

10.000 tl mi aman Allahım diyorum sanırım İstanbul daki doktorlar piyasa olurşturmuşlar aralarında anlaşıp, güncel öztürk vardı bide meşhur onunda 10bindi geçen sene.
Ben vermezdim ya için acır
Dogru cok para, ama diger baktigim ismi duyulmus drlarda bu parayi, hatta bazilari fazlasini istiyor, bende artik 10 bini gozden cikardim, yeterki istedigim gibi guzel olsun, fiyatta artmasin yeter.

Dogru cok para, ama diger baktigim ismi duyulmus drlarda bu parayi, hatta bazilari fazlasini istiyor, bende artik 10 bini gozden cikardim, yeterki istedigim gibi guzel olsun, fiyatta artmasin yeter.

İnşallah canım , umarım istediğin gibi olur şimdiden geçmiş olsun

Emre bey 1 yıl sonraya randevu verdiği için vazgeçtim ben..4-5 ay sonra ameliyat olmak istiyorum nefes sorunumda var bekleyemem malesef..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…