- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #9.641
Bende 1 yıl bekledim emre beyi ve salı günü oldum ameliyatımı.hiç morarmadım ağrı kesici de 1 tane bile almadım ama şişliğim var tamponlar ve alçı çıkınca inşallah rahat nefes alabilirimEmre bey 1 yıl sonraya randevu verdiği için vazgeçtim ben..4-5 ay sonra ameliyat olmak istiyorum nefes sorunumda var bekleyemem malesef..
Ayy gerçekten ogrrnirsen yada yaptiriraan ve paylasirsan bende çok sevinirimMerabalar :) Benimde haftaya cuma ameliyatım var Emre Bey'e burunla birlikte çeneminde yapılmasını söyledi ama bir karar vermem lazım implant ya da yağ enjeksiyonu olucak çok kararsızım yaptıran varsa bunlardan birini yardımcı olabilir mi ?
Selenaycım çok geçmiş olsun.morarma olmaması super.maşallahBende 1 yıl bekledim emre beyi ve salı günü oldum ameliyatımı.hiç morarmadım ağrı kesici de 1 tane bile almadım ama şişliğim var tamponlar ve alçı çıkınca inşallah rahat nefes alabilirim
Burun ameliyatında çene yanak ve elmacık kemiklerinin birbirine orantılı olması gerekiyor.o zaman profil çok daha güzel olur ve burunun güzelliği daha ön plana çıkar.o yüzden çeneye de mutlaka uygulama yaptırın derim.Emre bey hangisini daha uygun görürse onu yaptırın.gerektiğini gördüğü için önermiştir.narkoz almışken yaptırmanız avantaj.çünkü daha sonra siz de ihtiyaç duyabilirsiniz.Merabalar :) Benimde haftaya cuma ameliyatım var Emre Bey'e burunla birlikte çeneminde yapılmasını söyledi ama bir karar vermem lazım implant ya da yağ enjeksiyonu olucak çok kararsızım yaptıran varsa bunlardan birini yardımcı olabilir mi ?
Burun ameliyatında çene yanak ve elmacık kemiklerinin birbirine orantılı olması gerekiyor.o zaman profil çok daha güzel olur ve burunun güzelliği daha ön plana çıkar.o yüzden çeneye de mutlaka uygulama yaptırın derim.Emre bey hangisini daha uygun görürse onu yaptırın.gerektiğini gördüğü için önermiştir.narkoz almışken yaptırmanız avantaj.çünkü daha sonra siz de ihtiyaç duyabilirsiniz.
Teşekkür ederim bende öyle düşündüm :) ve dün son kez üstünden geçtik Emre Beyle. Implantın gerekli olmadığını söyledi o yüzden çeneye yağ enjeksiyonu yapılacak hayırlısı olsun :)
Merhaba,
Emre Bey yağ enjeksiyonu için yağı vücudunuzun hangi bölgesinden alacağını söyledi mi acaba?
Bir de kalıcılığı ne kadarmış? Kaç yılda eriyor ya da % de kaçı kalıyor?
Ne kadar sürede %50 lik kısmı gidiyor acaba? O zaman %50 lik kısmı gidene kadar yüz biraz şiş mi duruyor?
Bir de burun şekliyle birlikte Emre Bey bilgisayarda yüze yağ enjekte edilmiş şeklini de gösterebiliyor mu?
Suanki halinin resmi var mi acaba bendede gerek duyar mi çok merak ediyorum:) en çok korktugum şey o çünkü :)6 ay içinde gider büyük ihtimal sonra kalan kalır.
Yüzün şişliği ameliyattan çıktıktan sonra oluyor daha sonra 2 hafta içinde gidiyor.
Enjekte edilmiş halini bilgisayarda da gösteriyor :)
Yüklemiştim bir ara uzun bir süre durmuştu ama sonrada kaldırdım. Evet benimkide kalın deriliydi baya küçüldü :)
tesekkur ederim cevabin icin mervecim. Dün oldum ameliyatimi narkoz biraz etkiledi beni sisligim var yarin biraz daha olacakmis benim derim hassas oldugu icin gozaltimda morlugum da oldu. Nefes alabiliyorum ama simdilik burundan carsamva cikicak buyuk ihtimal bnimkiler de. Insallah kolayca toparlanabilirimMerhaba zeynep.Tamponlu dönem ameliyatın en zor kısmı nefes alamadığın için.6.günümde çıktı hem alçı hem tamponlar.Ben geceleri çok az nefes aldığımdan ve dik yattığımdan pek uyku uyuyamadım.Kiminde tıkanmıyo tamponlar ama benim kan tıkamıştı.Doktor bi kere temizliyo 3.gün biraz açılıyo ama çıkana kadar tekrar tıkanıyo.onun haricinde tıkansa bile okyanus suyunu ihmal etme tampon çıktıktan sonra fazla oksijenden fena oluyosun:) tobrexi dikişlerine sür mutlaka.benim kanatlarımda da dikiş vardı o yüzden dikişleri iki posta halinde aldılar.şişliğin var mı kaçıncı günündesin?
Morluğum benim de göz çevremde oldu ama morluk şeklinde değil senin gibi kızarıklık şeklinde.simsiyah olanlar var biz iyi morarmışız yani :) toparlıcaksın bi haftaya gayet iyi oluyosun merak etmetesekkur ederim cevabin icin mervecim. Dün oldum ameliyatimi narkoz biraz etkiledi beni sisligim var yarin biraz daha olacakmis benim derim hassas oldugu icin gozaltimda morlugum da oldu. Nefes alabiliyorum ama simdilik burundan carsamva cikicak buyuk ihtimal bnimkiler de. Insallah kolayca toparlanabilirim
Selam, ne yaptınız emre beye ameliyat oldunuzm'Emre beye de ulaşmak mesele geçen sene Şubat 2016 ya randevu aldım şimdi randevum yaklaştı diye sevinirken öğrendim ki ameliyat için bir sene daha beklicekmişim
merhaba, ben emre ilhana ameliyat olmadım ama kalın derili bi burna sahibim, ameliyat sonrasındaki süreç yavaş ilerliyor biz kalın derili burunlar için.. 6. aydan sonr tam şekli oturmaya başlıyor ve hafif kavisleniyor.. şimdiden geçmiş olsunkızlar selam ben de bu gün ilk muayene için kendime ve kuzenime randevu aldım resmen aralık 24'e verdiler randevuyu sonra da ameliyata karar kılarsak bu gidişle 2017 ancak 16 bini bulur galiba.. çok pahalı olmasının yaınnıda başka bir soru var aklımızda
bizim burunlarımız kalın derili ucu etli burunlar böyle burunlara sahip olan kişilerin bana yardımcı olmasını diliyorum, ince derili ince burunda yapmak kolay ben kalın derili burunlarda ne süreç yaşadınız bilmek istiyorum lütfen yardımcı olun. sevgiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?