emre ilhan Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

Arkadaşlar merhaba,Emre İlhan Bey'e ameliyat olanlar memnun musunuz?Yada memnun olmayanlar var mı? 1ameliyat geçirdm ve sonuçtan hiç memnun kalmadım.Yardımcı olursanız çok sevinirim..

merhaba,

çok uzun süredir bu forumu takip ediyorum, üşenmeyip yorumlarını yazan deneyimlerini paylaşan herkese çok teşekkür ederim. karar alma sürecinde bana çok katkısı oldu.
forumda adı geçen başka doktorlara baktım ama sonucta Emre Beyde karar kıldım ve ilk randevuda ne kadar doğru bir karar aldığımı anladım. Emre Bey yüzünüze ilk defa bakıp sizi analiz ettiğinde yüzünüze yakışacak burnu çoktan tasarlamış oluyor, siz sadece estetik olduğu çok belli olsun mu olmasın mı o konuda karar veriyorsunuz, gerisi ona kalmış.:) yüzünde o kararlılık ve güveni görüyorsunuz.
birlikte yaptığımı tasarımdan sonra, 3 hafta önce ameliyat oldum, öncesinde hemşire hanımla uzun uzun konuştuk, bana gün gün neler yaşayacağımı önceden anlattığı için psikolojik olarak da çok rahat girdim operasyona.
nefes alma problemim de olduğu için narkozdan uyanırken ilk hissettiğim dümdüz (yastıksız) yatar vaziyette muhteşem nefes aldığımdı ve ilk sayıklamalarım da muhteşem nefes aldığımla ilgiliydi.
beyaz tenli olmama rağmen hiç morarmadım, 2. gün çok şiştim, gözlerim kapanıyordu nerdeyse ama sonra o şişlikler hızlıca bitti gittiler.
revizyon olduğu için silikonlar daha geç alındı ama silikonlar varken bile çok iyi temizlik yaptığımdan, çok güzel nefes alıyordum. operasyondan sonraki süreçte burnunuzu okyanus suyu ile (gece dahil) 2 saatte bir temizlemeniz çok önemli, silikonlar açık kalıyor böylece.
kalın deriliyim ve buna rağmen burnum gayet düzgün ve şiş olmasına rağmen çok güzel görünüyor. dün bir iş arkadaşım "doktorunuz muhteşem bir iş çıkarmış kendisine saygılarımı sunun" dedi :)
herkesin doku yapısının farklı olduğunu ve iyileşme sürecinin farklılık arzedeceğimi düşünüyorum, yazdıklarım bu nedenle kimseye referans olamaz iyileşme sürecinde ama Emre Bey'i seçmekle doğru bir karar verdiğimi düşünüyorum bunu da sizlere de aktarmak istedim:)
sorularınız olursa cevaplayabilirim, tekrar teşekkürler herkese.

Öncelikle geçmiş olsun. İlk ameliyatın mıydı ve nekadara mal oldu?
Teşekkür ederim.

Öncelikle geçmiş olsun. İlk ameliyatın mıydı ve nekadara mal oldu?
Teşekkür ederim.
revizyondu ancak ben geçen sene görüşmüştüm, günü de o zaman belirlemiştik, bu nedenle fiyatı söylersem sizi yanıltmış olurum. şu anda güncel fiyatlar 14.000 TL civarında diye biliyorum

revizyondu ancak ben geçen sene görüşmüştüm, günü de o zaman belirlemiştik, bu nedenle fiyatı söylersem sizi yanıltmış olurum. şu anda güncel fiyatlar 14.000 TL civarında diye biliyorum
Bnm 2. ameliyatım olacak. Değeceğini bilsem gönül rahatlığıyla gideceğim.Siz ameliyatınızı oldunuz mu?

Mrb
Mümkünse resminizi görebilirmiyim

Bnm 2. ameliyatım olacak. Değeceğini bilsem gönül rahatlığıyla gideceğim.Siz ameliyatınızı oldunuz mu?
Değceğine emin olabilirsin benim 2 ayım bitmek üzere ve burnumdan çok memnunum.benim ilkti ama revizyon olan biçok hastasını gördüm bekleme salonunda ve revizyonu bırak sanki doğal burunlarmış gibiydi kimse 2. 3. ameliyat diyemez

sen nekadara oldun?
Birde benimki 2. ameliyatım olacak.Sorunlu bir burnum var.Sağ ve sol tarafı birbirinden farklı.45Gün önce düzeltilsin diye ameliyat masasına yattım ama doktor başarılı olamadı. Şimdi son hakkım kaldı.Güvenilir ve bu işi çok iyi yapan birine son ameliyatımı olup beğenebileceğim sorunsuz bir buruna kavuşmak istiyorum.

Birde benimki 2. ameliyatım olacak.Sorunlu bir burnum var.Sağ ve sol tarafı birbirinden farklı.45Gün önce düzeltilsin diye ameliyat masasına yattım ama doktor başarılı olamadı. Şimdi son hakkım kaldı.Güvenilir ve bu işi çok iyi yapan birine son ameliyatımı olup beğenebileceğim sorunsuz bir buruna kavuşmak istiyorum.

İnşaAllah canım.Benim de okadar bütçem. Özelden fotonu görmek isterim. ecrin_ka@hotmail.com
Teşekkürler..

Merhaba,profil resmin ameliyattan sonraki burnun mu?Bnde Emre beye 2.ameliyatımı olmak istiyrm.Araştırma içerisindeyim. Şimdiden teşekkür edrm.

Merhaba,kısmet olursa bende Emre beye 2.ameliyatımı olacağım.Rica etsem özelden ecrin_ka@hotmail.com adresime foto gönderir misiniz?Şimdiden teşekkür ederm

Merhaba bende 2.revizyonumu emre bey e olmayı düşünüyrm.Sorunlu bir burnum var.Okdar parayı verip memnun kalmamktan çok korkuyorum.Rica etsem ecrin_ka@hotmail.com özelde fotoğraf gönderir misiniz? Şimdiden teşekkürler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…