emre ilhan Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

emre ilhan gerçekten 1 yıl sonrayamı randevu veriyor? 3 ayrı görüşmede yapıyorsa sadece yurtdışı değil başka şehirlerden gelenler içinde tek gelişte ameliyat imkanı olmuyormu..

Merhaba,canım fotoğraflarına bayıdım.Yüz tipin benmkiyle aynı. Ben 2ameliyat geçirdim daha önce ikiside başarısız oldu.Son hakkım kaldığını düşünüyrm.Buhakkımıda Emre İlhandan yana kullanmak istiyorum. İnşAllah mutlu sonla hastaneden çıkarım.

emre ilhan gerçekten 1 yıl sonrayamı randevu veriyor? 3 ayrı görüşmede yapıyorsa sadece yurtdışı değil başka şehirlerden gelenler içinde tek gelişte ameliyat imkanı olmuyormu..
Ben 1 yıl sonraya randevu aldım izmirden gittim.3 görüşmeyi 3 güne toparladılar 4.gün de ameliyat oldum yani cumartesi gittim salı ameliyatım vardı

az once aradım ve bana ilk ameliyat için 14.000 dediler... agustos 2015de 10.000 idi fiyat... gercekten çok hızlı bir artış soz konusu....

az once aradım ve bana ilk ameliyat için 14.000 dediler... agustos 2015de 10.000 idi fiyat... gercekten çok hızlı bir artış soz konusu....
Peki ameliyat tarihini ne zaman verebiliriz dediler bana gelecek sene nisan ayina tarih verdiler. Emre ilhanin fiyati 14 bin mi dun mu söylediler?

Vay arkadaş bu nedir böyle?Bu kadar da abartılmazki! Bizim ameliyat günü gelene kadar 20bini bulur.El insaffffff...
Haklisin cok fazla ama Emre beye ameliyat olmak istersek ne kadar erken randevu alirsak okadar iyi fiyatlar yukselirsede randevusu olanlarin fiyatlari sabit kaliyor.

contractubex kullanan var mı dikiş izlerine ?ben 2gün önce başladım kullanmaya ama çok kaşıntı yapıyor kızarıyor
Siz ne kullanıyorsunuz ?

Arkadaşlar merhaba.. Acaba emre beye daha önce ameliyat olmuş ve memnun olmayan kimler var ? Emre beyle tekrar görüştüğünüzde süreciniz nasıl ilerledi acaba kendimde aynı şeyi yaşıyorum bu yüzden merak ettim? Memnun olmayanlar lütfn yazabilirlermi ...

W water_lilyy
Ben emre beye estetik için randevuya gittim,
şimdi sana tavsiyem burdaki tüm yorumları unut, çünkü emre beyin dediği gibi burası bilgi çöplüğü,
Git kendin gör emre beyle tanış içine sinerse canlı olarak gördüğün burunları beğenirsen
Hadi beğendim diyelim öncesini görmek iste
tabiy öncesini de gösterirse çünkü çok dolu oluyor,
çünkü burnun sonrasını öncesi belirler

Benim randevum nasıl geçtiye gelirsen, burdaki bazı arkadaşların sağolsun yanlış yönlendirmesiyle, ben emre beyin istetiğim gibi bir burun yapacağına kesin inanarak gittim ısrarla istediğim burundan bahsettim, yüzüme göre küçük ve doğal

Kendisinin demesiyle bana patlıcan getirmişşin kabak yemeği yapmamı bekliyorsun
Dedi
Şimdi burdaki bazı kızlar ama emre bey yüze göre tasarım yapıyor diyecek ya
Yok bana burnumun kalın derisinden dolayı birde yüzüm ufakmış
kiii
kesinlikle çokta ufak değil belirtiyim, ama işte malzemeden dolayı burun biraz küçülebileceğinden,

Yüzümde bunu dengeleyebilecek büyüklükte olmadığından burnun hep yüzünde büyük duracak dedi......

Kendisine çok teşekür ederim tüm ısrarıma rağmen beni reddetti
Çünkü burdakiler emre beyin elinde sanki sihirli değnek varmış gibi yapabileceğinden bahsediyor ki yüzüme göre
Kendisi istediklerimle yapabileceklerim arasındaki farkı kendi uslubuyla açıklamasına rağmen ben burda emre bey tam istediğin gibi yapar kesin, sözlerin hayal kırıklığıyla hayır yapın güzel olur diye ısrar bile ettim.
Hatta bana sen emre beye bırak o tamyüzüne göre yapar diyorlardı
Hayırrr
Benim kumaşım kötüymüş, nasıl her kumaştan herşey dikilemezse
Kötü bir kumaştan iyi bişey dikilemez
Ancak birazdaha öncesinden iyi olcak ama yine kötü
Kısacası estetikli büyük burun olucam, doğal burundan farkı şekli olacak
Kiiii
Kendi gördüklerimle şöyle açıklıyım, en güzel bulduğum estetikli burnu bile beğenemedim.
İstanbulda çok fazla estetikli burun gördüm benim yaşadığım şehirde de bu kadar yoktu.
Ama sokakta okadar çoklarki ve kocaman olanların bile estetikli olduğu belli
Emre beyin ofisinde 8 tane gördüysem sokaklarda 28 tane görmüşümdür
Burun estetiğinin Bana göre olmadığını anladım hepside anlaşılıyor
En azından ben anladım ve kesinlikle vazgeçtim.

Emre bey de ofisinde anladı benim durumumu ve beni reddeti. Kendisine gerçekten teşekür ederim.

İnsanları olayacak hayallere inandırmak bence büyük haksızlık, estetikte herşey biyere kadar bu emre ilhan bile olsa biyere kadar yapabiliyor,
Ve tüm Estetikli burunlarda anlaşılıyor kızlar.
Fotorafta 3 boyutlu gördükleriniz canlı halde
İnanın anlaşılıyor.

çok şaşırdım görüşmenizin böyle geçmesine..sanırım aylardır bu günü bekliyordunuz..bir burun ne kadar istenilen gibi olmasada, doktorun reddettiğini ilk defa duyuyorum..yani aslında ameliyat edilebilir fakat sizin beklentilerinizi karşılamaz diyemi vazgeçiyorlar yapmaktan...
Birde doğallık konusunda sizinle hemfikirim..10 ameliyattan ancak 1-2 tanesi doğal duruyordur..öncesi sonrasını çok fazla etkiliyor.Eğer doğallığı önemsiorsak karar vermemiz çok daha zor...Benim nefes problemimde var ne yapacağımı şaşırmış durumdayım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…