emre ilhan Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

ekip lideri Emre bey gibi coooooook tatlı bir doktor olunca ekip de tadından yenmiyor iste gercekten başarılı bir ekip. katılıyorum soylediklerine +1

Kızlar bende 23 eylülde ameliyat olucağım 3 hafta sonra da okulm açılcak 3 haftda morluklarım geçermi sizce? :44:

kesinlikle gecer. benim su an 24. günüm ve hiic bisey yok. sislikler ve morluklar 10 gün sonra gecer. 3 hafta sonra zaten tamamen iyilesiyo yüzün. bitek burnun biraz sisiyo bandajlar ciktiktan sonra (bandajlar 14. günde cikiyo)

Arkadaslar benım 18 gun oldu amelıyat olalı ama hala gecelerı uyurken falan ağzımdan nefes alıyorum bu normal mi yani bandajlar falan da çıktı artık burnumdan nefes almam gerekmiyor mu

Cnm arada bir tikanmasi cok normal ama sen burun sprayini kesinlikle ihmal etme cok gecmis olsun :))

Arkadaslar benım 18 gun oldu amelıyat olalı ama hala gecelerı uyurken falan ağzımdan nefes alıyorum bu normal mi yani bandajlar falan da çıktı artık burnumdan nefes almam gerekmiyor mu

canım burnun iyileşme sürecinde ve icindeki yaralar da iyileşmeye başladığı için 2 ay kadar tam nefes alamıyosun. Giderek daha iyi nefes alıyosun ama 2 ay sabret

selam kızlar, benm 19 gün oldu bandajım çıktı ama burnumun ucu hala şiş mi yoksa şeklimi böyle olucak anlamadm ben ucu top burun sevmiyorum ve şuan şiş diye kendimi avutuyorum,,sizce şişler inince ucu düzelir mi yoksa böyle mi kalıcak

önden bi resim koy istersen,belki sana öyle geliyodur...

canım aynı durumdayız 16.gunum benımde umarım boyle kalmaz.cok ıtıcı bı goruntusu var

kızlar bu burun sıslıgı ne zamana ınsan ıcıne cıkabılecek kadar ıner???????????????????????.16.gunum bu arada.bugun bandajlar cıktı.ve ınanın bantlı halı daha sevımlıydı sankı.cok ırı bır goruntusu var.

aynen bende bantlı halini çok beğeniyodm , ama şimdi ucu şiş küçük top gibi ve böyle kalıcak diye korkuyorum, çirkin değil ama yinede ben ucu biraz sivri istemiştm 25. günde sanırım tam şekli oturur gibnime geliyo umarım istediğim şekle benzer

altuncu umarm geçer şişlikler mesajını görünce aklıma geldi de yazayım dedim.Geçenlerde bi sitede okudum burun ucundaki şişlik en son inen yer.Yani öyle kalmayacaktır korkma.Burun ucu şişliğiin geçmesi diğer kısımlara göre daha geç oluyormuş.Bu arada resim ekle merak ediyorum burnunu :)

tekol merhaba geçmiş olsun.Ben de emre beye ameliyat olmayı düşünenlerdenim resimlerini görüp fikir edinmem için beni eklermisin

en son emre beyin ameliyat ücretlerine baktığımda 3500dü,şimdi 5500 mü oldu yani??? ben baya ara vermişim araştırmaya demekki,bu sene ne kadar yoğun bi seneydi Allah'ımmm... şimdi son yaptıran güzel burunlular bana ücreti söyleyebilirlerse çookkk mutlu olcammm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…