- 9 Mart 2011
- 317
- 1
- 68
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
Arkadaslar benım 18 gun oldu amelıyat olalı ama hala gecelerı uyurken falan ağzımdan nefes alıyorum bu normal mi yani bandajlar falan da çıktı artık burnumdan nefes almam gerekmiyor mu
normal, bendede öyle. 2-3 ay böyle olmasi normal hemsire dedi
ekip lideri Emre bey gibi coooooook tatlı bir doktor olunca ekip de tadından yenmiyor istesargilardan bile güzelligi belli oluyodu zaten derya,cok sevindim senin adina canim...haa bu arada söylemeden gecemicem emre beyin asistanlarida birbirinden güzel.bayiliyorum 2sinide..hemsireside cok güzel,sicakkanli....iyi bi ekip kurmus kendisine....
Kızlar bende 23 eylülde ameliyat olucağım 3 hafta sonra da okulm açılcak 3 haftda morluklarım geçermi sizce? :44:
Kızlar bende 23 eylülde ameliyat olucağım 3 hafta sonra da okulm açılcak 3 haftda morluklarım geçermi sizce? :44:
Arkadaslar benım 18 gun oldu amelıyat olalı ama hala gecelerı uyurken falan ağzımdan nefes alıyorum bu normal mi yani bandajlar falan da çıktı artık burnumdan nefes almam gerekmiyor mu
selam kızlar, benm 19 gün oldu bandajım çıktı ama burnumun ucu hala şiş mi yoksa şeklimi böyle olucak anlamadm ben ucu top burun sevmiyorum ve şuan şiş diye kendimi avutuyorum,,sizce şişler inince ucu düzelir mi yoksa böyle mi kalıcak
selam kızlar, benm 19 gün oldu bandajım çıktı ama burnumun ucu hala şiş mi yoksa şeklimi böyle olucak anlamadm ben ucu top burun sevmiyorum ve şuan şiş diye kendimi avutuyorum,,sizce şişler inince ucu düzelir mi yoksa böyle mi kalıcak
kızlar bu burun sıslıgı ne zamana ınsan ıcıne cıkabılecek kadar ıner???????????????????????.16.gunum bu arada.bugun bandajlar cıktı.ve ınanın bantlı halı daha sevımlıydı sankı.cok ırı bır goruntusu var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?