emre ilhan Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

cok normal bendede öyledi, bandajli hali cok güzeldi, bandajlar ciktiktan sonra iyice sisti ucu, gecer ama. benim yarin 1 ay olcak, sisler gittikce iniyo

fiyatlar her sene 500 tl artiyor. simdi 5500 tl

kızlar benimde aynı durum 21 gün oldu ama burun ucu iri ama yinede beğeniyorum ben..eski haline göre çok çok iyi çünkü..birde sürekli kaşınma oluyor bende.anlayamadığım nokta burun ucunu hissetmiyorum ama kaşındığını hissediyorum =))

canım gerçekten burnun çok güzel görünüyor...

kızlar, emre bey ist da da çalışıyo mu? çalışıyosa ameliyatlarını hangi hastanede yapıyo?
şuanda ücret tam olarak 5500 tl mi? ve de ameliyat için çok önceden mi sıra almak gerekiyo? birileri tam ve net bilgiler verirse sevinirim.
m uayeneleri nerede yapıyo v.s. ?

emre bey amelıyatlarını acıbadem atasehır hastanesınde yapıyor.ücreti 5500 tl.amelıyat ıcın onceden randevu alıcaksın amelıyattan once 2-3 kez görüşmeye gıdeceksın .muaynanesı bagdat caddesinde cnm.

teşekkürler cnm, peki muayane ücreti alınıyo mu? alınıyosa ne kadar fikrin var mı?
bi de ameliyata karar verilince hemen yapabiliyo mu ameliyatı? yoğunluk nasıl?

bir de emre ilhan mı alıyo bu parayı? yoksa hastaneye mi yatırılıyo?
zira bu soru önemli çünkü, hastanenin sanırım anlaşmalı oldugu kurumlar var, belki ödeme yapar sigortamız.

bir de emre ilhan mı alıyo bu parayı? yoksa hastaneye mi yatırılıyo?
zira bu soru önemli çünkü, hastanenin sanırım anlaşmalı oldugu kurumlar var, belki ödeme yapar sigortamız.

sigortan karşılasın yada karşılamasn farketmiyo emre bey kendisi elden alıyo ücreti ,gerçekten estetik olmak istiyosan çokda düşünme ücret çok falan ,ben ağrı çektim ama biliyorum ki başka doktor olsaydı belkide daha çok ağrım olurdu hassasım çünkü, ve çok rahat geçiriyosun hastane sürecini falan

canım gerçekten burnun çok güzel görünüyor...
teşekkürler mervecim =)

kesinlikle katılıyorum..eğer iyi bir sonuç istiyorsan maddi kısmı düşünmeyeceksin

Albüme resim koydum!

Deryaaaaaaaaaa resimler super yaaa! Cok begendim yeni burnunu:)) Hayirli ugurlu olsun:)

Ya arkadaslar burda biri temmuz/agustos ayin en guzel burnu diye secilmisti o senmiydin derya?

Bu arada eski burnundada pek fazla sorun yokmus, oyle gozukuyor. Kendi burnuma biraz benzettim. Yan profildende eski bir resmin varmi? Degisimi daha iyi gorebilme amacli.

Kizlar cok cok tesekkùrler, sevindim yorumlariniza. Darisi hepinizin basina!!!
Tabiki resimlerime bakabilirsin, arkadas olarak ekle ben kabul ederim.
Evet emre bey demisti bu ayin en güzel burnu sen secildim, ameliyatin cok basarili gecti dedi.

Son düzenleme:

deryacım ben de ekledim seni, kabul edersen, ben de bi bakmak isterim fotolarına :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…