- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #1.001
aynen bende bantlı halini çok beğeniyodm , ama şimdi ucu şiş küçük top gibi ve böyle kalıcak diye korkuyorum, çirkin değil ama yinede ben ucu biraz sivri istemiştm 25. günde sanırım tam şekli oturur gibnime geliyo umarım istediğim şekle benzer
en son emre beyin ameliyat ücretlerine baktığımda 3500dü,şimdi 5500 mü oldu yani??? ben baya ara vermişim araştırmaya demekki,bu sene ne kadar yoğun bi seneydi Allah'ımmm... şimdi son yaptıran güzel burunlular bana ücreti söyleyebilirlerse çookkk mutlu olcammm...
kızlar benimde aynı durum 21 gün oldu ama burun ucu iri ama yinede beğeniyorum ben..eski haline göre çok çok iyi çünkü..birde sürekli kaşınma oluyor bende.anlayamadığım nokta burun ucunu hissetmiyorum ama kaşındığını hissediyorum =))
kızlar, emre bey ist da da çalışıyo mu? çalışıyosa ameliyatlarını hangi hastanede yapıyo?
şuanda ücret tam olarak 5500 tl mi? ve de ameliyat için çok önceden mi sıra almak gerekiyo? birileri tam ve net bilgiler verirse sevinirim.
m uayeneleri nerede yapıyo v.s. ?
emre bey amelıyatlarını acıbadem atasehır hastanesınde yapıyor.ücreti 5500 tl.amelıyat ıcın onceden randevu alıcaksın amelıyattan once 2-3 kez görüşmeye gıdeceksın .muaynanesı bagdat caddesinde cnm.
ben sordum emre beye odasında elden veriliyomuşbir de emre ilhan mı alıyo bu parayı? yoksa hastaneye mi yatırılıyo?
zira bu soru önemli çünkü, hastanenin sanırım anlaşmalı oldugu kurumlar var, belki ödeme yapar sigortamız.
bir de emre ilhan mı alıyo bu parayı? yoksa hastaneye mi yatırılıyo?
zira bu soru önemli çünkü, hastanenin sanırım anlaşmalı oldugu kurumlar var, belki ödeme yapar sigortamız.
teşekkürler mervecim =)canım gerçekten burnun çok güzel görünüyor...
sigortan karşılasın yada karşılamasn farketmiyo emre bey kendisi elden alıyo ücreti ,gerçekten estetik olmak istiyosan çokda düşünme ücret çok falan ,ben ağrı çektim ama biliyorum ki başka doktor olsaydı belkide daha çok ağrım olurdu hassasım çünkü, ve çok rahat geçiriyosun hastane sürecini falan
Albüme resim koydum!
Albüme resim koydum!
Albüme resim koydum!
Albüme resim koydum!
Kizlar cok cok tesekkùrler, sevindim yorumlariniza. Darisi hepinizin basina!!!
Tabiki resimlerime bakabilirsin, arkadas olarak ekle ben kabul ederim.
Evet emre bey demisti bu ayin en güzel burnu sen secildim, ameliyatin cok basarili gecti dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?