- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #10.021
Mesaj attım sizebana fotoğrfınızı atabilir misiniz ?
aynen ya 18 bine 3 kez burnunu yaparsın nasıl bi fiyat buSimdi aradim 18 bin tl dedi ya ben şok boyle fiyatmi olur ki yuz naklimi yapiyor parasi olmayanlarin sucu nedir ya
gelecek yildan itibaren 18 bin.. suanda 16 bin en erken muayene hangi ay?Simdi aradim 18 bin tl dedi ya ben şok boyle fiyatmi olur ki yuz naklimi yapiyor parasi olmayanlarin sucu nedir ya
Merhaba,mrb arkadaslar aranızda cemal cingiye ameliyat olmuş arkadaslar varsa bana ozelden msj atabılırmısınz.mahkeme actım.şahıt aruyırum.ameliyat tarıhınden beş yıl gecse bıle mahkeme açma hakkınz var.bu ameliyatın ustune başka doktora ameliyat olmuş olsanız bıle mahkeme acma hakkınız var.yaptıkları yanına kalmasın sızde mahkeme açın.
Sizin kaçıncı gününüz ve kemikten olduğuna emin misiniz. Ben 6 gün önce ameliyat oldum ama emre ılhan a değil. benim kas arası da fena sisikti ama günden güne iniyor. Ve o kadar çok dr hasta yorumları okudum ki bu şişlik çok fazla görülüyor ama hepsi de zamanla indiğini yazmış. Panik yapmayin benceHerkese merhaba. Emre Bey'e ameliyat olupta iki göz arasında ki kemiği şiş olan var mı acaba ?
Merhabalarr öncelikle geçmiş olsun.Arkadaşlar realself.com adı verilen yabancı bir site var... bu sitenin benzeri, yabancı bir site. fark şu ki, sorununuzu yazıyorsunuz, uzman doktorlar cevap veriyor. Emre Bey'in kullandığı sürekli bahsettiği, kullandığı teknik olan Ultrasonik Rinopilasti, uluslararası tıp literatüründe 'Ultrasonic Piezo Rhinoplasty' olarak geçiyor. ve bu sitede doktorların, uzmanların yorumlarını okuduğumda hepsi bu tekniğin bir avantajı olmadığını, diğer yıllardır kullanılan tekniğin daha sağlıklı olduğunu yazıyorlar. Ultrasonik Rinopilati kemiğe şekil vermede, çok detaylı ve minimal çalışma şansı veriyormuş bu doğru ancak aynı zamanda vucudun yumuşak dokularına inanılmaz tahribat veriyormuş. Belki de o sebeple Emre Bey'in hastalarının çoğunun şiş problemi var. Ben de o siteye sorumu yazdım sordum cevap bekliyorum doktorlardan. Eğer problemini paylaşmak isteyen olursa realself.com dan ve tercümeye ihtiyacı olursa bana yazabilir ücretsiz tercüme yapılır:)
Sartun, canım, sana söz verdim girmeyeceğim siteye, zaman geçmesini bekleyeceğim diye ancak her yorumda mail geliyor dayanamayıp bakıyorum:)))))
Kime ameliyat oldunuzSizin kaçıncı gününüz ve kemikten olduğuna emin misiniz. Ben 6 gün önce ameliyat oldum ama emre ılhan a değil. benim kas arası da fena sisikti ama günden güne iniyor. Ve o kadar çok dr hasta yorumları okudum ki bu şişlik çok fazla görülüyor ama hepsi de zamanla indiğini yazmış. Panik yapmayin bence
Sevgiler
Teşekkür ederim. O siteye sorduğunuz soruya cevap geldi mi peki ?Merhabalar, teşekkür ederim. En az 1 yıl beklemek gerek kesin sonuç için dedi oradaki doktorlar. 1 yıl dolmadan burun son şeklini almaz, ondan sonra değerlendirmek gerekir dediler. Size de çok geçmiş olsun umarım sorunsuz bir şekilde atlatırsınız sürecinizi. Valla iyi mi yaptık kötü mü yaptık bu teknikle ameliyat olmakla bilemiyorum, umarım sonunda gülen taraf oluruz.
Muhammet Dilber e oldum yuzumdeki sislerim yüzde 80 indi. Kas aram da normal e döndü.Kime ameliyat oldunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?