emre ilhan Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

mrb arkadaslar aranızda cemal cingiye ameliyat olmuş arkadaslar varsa bana ozelden msj atabılırmısınz.mahkeme actım.şahıt aruyırum.ameliyat tarıhınden beş yıl gecse bıle mahkeme açma hakkınz var.bu ameliyatın ustune başka doktora ameliyat olmuş olsanız bıle mahkeme acma hakkınız var.yaptıkları yanına kalmasın sızde mahkeme açın.

Merhaba,

Öncelikle çok çok geçmiş olsun diliyorum ki düzeltilebilir bir sorundur. Size özel mesaj attım rica etsem bakabilir misiniz? Çok önemli birkaç sorum olacak mahkeme sürecinizle alakalı.

Herkese merhabalar. Emre Bey'e 5 ay kadar önce ameliyat oldum ve şu an burun tıkanıklığı yaşıyorum. Yurt dışında yaşadığımdan ve Emre Bey'e ulaşamadığımdan, yaşadığım ülkede iki doktora göründüm biri pretisyen hekim diğeri uzman doktor. Pretisyen hekim (turbunate swelling) dedi. Arştırmalarıma göre Türkçe karşılığı konka şişmesi. Diğeri ise doktorun burnunu estetik açıdan güzelleştirmek için küçülttüğü için artık eskisi gibi nefes alamıyorsun burun hava kanalların artık dar ve tıkanıklık var dedi. Şu an bir şey yapamayız zaten en az 1 yıl beklemen gerekiyor dedi, fotoğraflarımı çekti ve 4 ay sonra yeniden görelim diyerek randevu verdi. Aynı sorunu yaşayan arkadaşlar var mı? Varsa nasıl bir yol izliyorsunuz? Ben tamamen estetik kaygıyla ameliyat oldum kesinlikle nefes problemim hiç yoktu öncesinde, o yüzden şu an çok zorlanıyorum. Şimdiden yardımları için teşekkür ederim herkese, sıhhatli günler dilerim.

Herkese merhaba. Emre Bey'e ameliyat olupta iki göz arasında ki kemiği şiş olan var mı acaba ?
Sizin kaçıncı gününüz ve kemikten olduğuna emin misiniz. Ben 6 gün önce ameliyat oldum ama emre ılhan a değil. benim kas arası da fena sisikti ama günden güne iniyor. Ve o kadar çok dr hasta yorumları okudum ki bu şişlik çok fazla görülüyor ama hepsi de zamanla indiğini yazmış. Panik yapmayin bence
Sevgiler

Merhaba siteye sorduğunuz soruya
Merhabalarr öncelikle geçmiş olsun.
Siteye sorduğunuz soruya yanıt geldi mi acaba ?
Burda tr de bu teknigi ilk defa kullanan kisi kendisi ve sanirim baska kullanan yok ya da nadirdir. Ben de ultrasonik yöntemin geçmeyen sisliklere sebep olup olmadığını çok merak ediyorum emre bey in hastalarında dikkat çeken şişlik mevcut ve burun uçları da toparlak oluyor alakası var mi bilmiyorum iri iri burunlar çıkıyor ortaya. Kötü mu hayır yakisana çok yakışıyor kimisine karakter katıyor vs.
Ben 6 gün önce başka bir dr a revizyon oldum ve aklımın bi köşesinde emre ılhan hep kalmıştı ama son zamanlardaki yorumları okuyunca da o düşüncelerim gitti. Her neyse umarım sizin tüm sorunlarınız en hızlı ve acısız şekilde geçer gider gönlünüzce göre olur herşey.
Sevgiler..

Merhabalar, teşekkür ederim. En az 1 yıl beklemek gerek kesin sonuç için dedi oradaki doktorlar. 1 yıl dolmadan burun son şeklini almaz, ondan sonra değerlendirmek gerekir dediler. Size de çok geçmiş olsun umarım sorunsuz bir şekilde atlatırsınız sürecinizi. Valla iyi mi yaptık kötü mü yaptık bu teknikle ameliyat olmakla bilemiyorum, umarım sonunda gülen taraf oluruz.

Kime ameliyat oldunuz

Teşekkür ederim. O siteye sorduğunuz soruya cevap geldi mi peki ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…