emre ilhan Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

?? türkiyede bi cok doktorda var... baris keklik olsun timur batmaz, emre ürgen, abdulkadir göksel.. bunlarda ultrasonic kullanmiyolarmi??

benimde burunmun kenarinda bir kemik cikintisi var sikinti yapma dedi.. o kemik egri gösteriyo burnumu , sizdede varmi...??
Daha yeniyse hiç sıkıntı yapmayın bir burnun oturması deri çeşidine göre 1-2 yıl sürebiliyor. Ve bu tip şeyleri sadece dokorunuza danışın herkese uygulanan teknik başkadır kimindeki kalıcı olabilir kimindeki geçici dolayısıyla kafa karışıklığı ve üzüntüye gerek yok en sağlıklı bilgiyi doktorunuz verir. Geçmiş olsun.

realselfte doktorlar bazen kemik iyileşirken üzerinde "callus" oluşur kemik gibi hissedersiniz ama değildir geçer yazmışlar. callusun anlamına bakttım nasır falan diyor bilemedim :)

Ben emre beye muayne olmaya gittim sanirim birkac ay onceden randevu aliniyormus ama benim durumum cok acildi kaza gecirdim ve burnum kirildi asistani da saolsun yardimci oldu. Neyse annemle kalktim gittim bekleme odasinda 10-15 tane kadin tiklim tikis herkesin yuzu sis kimi ilk gorusme kimi muayne. Yaklasik 3bucuk saat bekledim ve gece 12 yicgeciyordu. Bir kiz revizyona helmis emre beyin ilk yaptigi burundan memnun degildi. Bir digeri yine emre beyin hastasi nefes alamiyorum 1 yil gecti dedi. Sohbet ettigimiz diger hastalarda ameliyat olanlarda dahil herzaman bu kadar uzun beklediklerini soylediler. Ben oyuzden vazgectim muayne ucreti 300 tl idi 1 ay once. Birde bana biraz ticari geldi acikcasi evet yaptigi burunlar guzelcolabilir ama okdr insani oraya tikmakta bi anlam goremedm dusunsenize amelyat olmussunuz geliyorsunuz kontrole yuzunuz gozunuz sis agri icinde ama orda bicaandaylede koltukta 3-4 saat doktoru bekliyrosunuz. Hastalara bir su bile ikram edilmiyor bazen yer kalmiyor salonda. Ben oyuzden yitirdim guvenimi. Sanirim doktorlar para icin bu kadar cok hastayi amelyat etmek yerine yeteri kadar hastaya en guzel sekilde ilgilenseler herkes daha mutlu olur burun konusunda. Ayrica ameliyat tarihi de 4-5 ay sonraya veriyormus. Ben ordan sonra iki doktorla daha gorustum icime en sineni yaptirdim. Insallah sonucum guzel olur. Herkes istedigi buruna rahat nefes ile kavussun insallah

Bende Emre ilhama ameliyat oldum neredeyse 3 yıl oldu çok memnun kaldım. Ameliyat öncesi resmen 1 yıl doktor araştırdım. Benim inçe derili ve çok kemerli bir burnum vardı. İnce derili burunu her doktor yapamaz baya zordur. Benim burnumda et vardı, küçükken kırılmış farkedilmemiş, kemer vardı ve aşırı inceydi derim. Emre İlhan Harika bir iş çıkardı İnan'ın uzun zamandır beni görmeyenler estetik olduğumu anlamadı bile. O kadar doğal ki

Benim burnumun sağ kenarında büyük bir şişlik var, yanağıma taşmış bir şekilde. Geçer diye bekliyorum ben ama yurtdışında göründüğüm doktorda beni bu şişlik tedirgin ediyor bu kemik gibi dedi biraz dokundu inceledi. O şişlikten dolayı mı yoksa başka bir nedenden dolayımı bilmiyorum ama benim de burnum yamuk duruyor. Üst kısmı çok geniş, yayvan burnumun, uç kısmı küçük ve dar. Önden görüntümden hiç memnun değilim ama elden beklemekten başka birşey gelmiyor. Benim burnumun kesinlikle revizyon ameliyata ihtiyacı var bir kere en önemlisi nefes alamıyorum. Eskiden en azından burnum kavisliydi ama asla nefes problemim yoktu. Ben Emre Bey'in ofisinde hemşire görüşmesi için beklerden orada vazgeçenler olmuştu salonda bekleyen sonuçları görüp beğenmeyen, keşke bende vazgeçseydim şu an çok pişmanım. Bu yorum burada ne kadar kalabilir bilmiyorum malumunuz olumsuz yorumlar sildiriliyor ama ben sorumu yinelemek istiyorum çünkü hala bir cevap alamadım. Emre Bey'e ameliyat olup nefes alamayan başka arkadaşlar var mı? Herkese sağlık dolu günler dilerim, hoşçakalın.

Ben alıyorum sen tekrardan görüştün mü Emre İlhan ile böyle sıkıntılarım var diye. Benim tek olumsuz yorumum çok beklemek aşırı sinir olurdum beklerken ama onun dışında çok şükür memnunum ama kişiye göre tabi değişir.

doktor benim sorularimi aninda cevapladi sagolsun ..
. ilgileniyor vallahii... cevapsiz kalmiyosun.... .. nefes sorunuda varsa onunlada ilgilenir. .. ! soru isaretlerinde hocamiza yönlen...

Nereden biliyorsunuz doktoruma danisip danismadigimi? Tabii ki sordum. Ilk once cevap alamadim. Bir daha sordum, tek bir cumle yazdi, cevapladim. Yine cevap yok. Ameliyat sonrasi sorunlar yasayan bir hastasiyim ve yurt disinda yasayan bir hastayim ama ilgi alaka sifir. Reklama gelince, burada ihtar vermeye gelince her hastamla duzenli olarak gorusuyorum, iletisim kuruyorum cumleleri ortada, ama sorun yasayan hastalara ilgi alaka nerede? Baska bir doktora gidip danismak ne kadar zor, derdini farkli bir dilde anlatmak ne kadar zor bilginiz var mi? Sizinle ilgilenmis olabilir, ama benimle ilgilenilmedi. Bana ne yapmam gerektigini soylemeyin bir daha rica ederim. Emre Ilhan savunma timinden hicbirsey duymak istemiyorum, ben burada benimle ayni problemi yasayan insanlardan yardim istiyorum. Tesekkurler.

Yani günlerdir bazı özel sebeplerden yüzüm asık dolaşıyordum şu yorumuna şöyle ağız dolu kahkaha attım "savunma timi"hay sen çok yaşa! Allah da seni güldürsün. Sıkma canını düzelecek eminim. Herkes sonsuz mutlu olacak diye bir şey yok işte ortada mutsuzluğumuz da keşke vazgeçseydim diye ben de çok söyledim ama nasip böyleymiş. Sen aldırma kimseye sorununa çözüm arıyorsun gayet normal bir durum. Dikkat et kendine dilerim o sadece bir şişliktir ve ameliyata gerek olmadan ilerleyen süreçte her şey istediğin gibi olur.

Mutlu oldum yuzunun gulmesine sebep oldugum icin.. Allah hepimizin yuzunu guldursun canim benim:) Dilerim herkes ameliyat oncesi-sonrasi sureclerini kolayca atlatir kimse uzulmez... Sevgiler

:) sen beni baya yanlış anladın ya tabi ki şuanda senin yaşadığın durum benim için Emre İlhanlı övmekten daha önemli. İnan buraya övmek için yazmadım ben doktor araştırırken netten yazanları okudum ona göre gittim başkasına belki faydam olur diye yazdım yoksa bahane onun reklamından. Ben sana dostça sordum danışıp danışmadığını çünkü hep derdi ben hastalarımı hiç bırakmam şöyle takip ederim diye demek ki Fasa fisoymuş. İnşlalah en kısa zamanda sıkıntına çözüm bulursun.

Doktorunuz kimdi acaba? Ve ne kadarlık ameliyatlısınız?

Merhaba öncelikşe çok gdçmiş olsun doktorların burun amaliyatlarında verdikleri süre en fazla 1 senedir 1. Sene olduğunda değişen bi durum olmazsa doktorunuza muayene olup revizyon olmanızı talep edin dn fazla 1 sene beklenir burun amaliyatındKi 6.ayda zaten belli oluyo burun az çok şekli takışdığınız birşey olursa sorun lütfen yardımcı olurum

Bu arada kliniklerde saatleriniz geldiğinde kontrole yada görüşmeye alınmıyorsanız muhtemelen hekimlerin operasyonlarında uzama olduğundan dolayı randevularda aksama gecikme yaşanıyor bu krizi çözmekte en büyük pay asistanlardadır kahve ikram edip hastaya ilgi gösterip özür dileyerek durumu iza etmelidir ki bekleyen hastalar anlayışla karşılasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…