emre ilhan Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

benimde burunmun kenarinda bir kemik cikintisi var sikinti yapma dedi.. o kemik egri gösteriyo burnumu , sizdede varmi...??
Merhaba ben de konya da kapalı teknikle ameliyat oldum benim de burnumun sağ tarafı tamamen çıkıntılı şiş gibi duruyor ama kemik doktor ilk hafta şiş dedi ama birinci ay kontrolünde kemik aşırı şişlik ten çıkma yapmış dedi ben törpülemiştim dedi 6. Ay da düzeltecek üsten de ince ve eğri kanatlardan bağımsız duruyor ona da inecek dedi ama elleyincee kemik olduğunu anlıyorum burnum çok biçimsiz şekilsiz oldu moralim bozuk doktor takıntı yapıyorsun diyor ama herkes farkında ve revizyon olmam gerektiğini söylüyor bi de derim burnun yarısından itibaren bol duruyor düzelir mi acaba?

D
merhaba düzelir ama aynı hekimde 2.operasyon için başarıyı yakalayabilecek mi tartışılır

Egem2709, benim mesajim sana degildi acikcasi bir yanlis anlasilma olmus. Ben okumamistim bile senin yorumunu, ceren1988 e ithafen yazmistim ama problem degil:) bende her zaman dostca cevap veriyorum inan ki.. ama burada birkac once olumsuz yorumlar yazilinca, Emre Bey'i ovmeye gelip tartisma cikaram cok oldu. Hatta yonetim yorumlari sildi, ihtar vs geldi bir suru hikaye... o sebeple yenileri yasanmasin diye diger arkadas da biraz sert cikmis olabilirim kusura bakmayin:)

Her doktor her hastayı aynı şekilde güzel operasyon yapamaz tüm popüler doktorlarında hastaları revizyona gidiyolar burun yapınız ile alakalı benim burnum güzel olur karşı tarafın kötü bu tamamen burun yapısıyla alakalıdır ama gerçekten kötü operasyon yapan doktorlarda var bugün televizyonda da gördük 300 kişi burun amaliyatı olmuş doktor kaçmış doktoru arıyo hastalar kötü yapmış burunları ve 300 kişi

herşey doktora bağlı değil komplikasyon olabiliyor burnunuzda alınan kemik tekrar büyüyebilir kıkırdağınız tekrar eğri duruma gelebilir bunların olasılığı düşük olsada olabiliyor ama bunun sonucunda doktorun ilgisiz kalması hiç etik değil

Sevindim bana yaZmamana :) tez zamanda sağlığına ve istediğin bir buruna kavuşursun inşallah

Selincim, inşallah inandığın gibi, ameliyatın sonucu çok iyi olur. Emre Bey' den bağımsız söylüyorum, ama maalesef ki "Pahalı doktora ameliyat olan bir kere yaptırır, tam yaptırır diye" kesin bir durum yok. Öyle olsa pahalı doktorlara ameliyat olan hiç kimse revizyon ameliyat olmazdı. Ama ne yazık ki oluyor. Mesela burada insanlar 1008 sayfa yorum yapmış, içlerinde 1.ameliyatı olumsuz geçen, revizyona ihtiyaç duyan olumsuz durumlar da var.

Son düzenleyen: Moderatör:

pretty34 Selam, evet katılıyorum bu söylediğine. Ancak "burun yapısının suçu" var da, "popüler doktorun" hiç mi kusuru, sorumluluğu yok?

Burada bahsi geçen doktordan bağımsız söylüyorum:
Keşke kendilerini iyi/en iyi olarak konumlandırıp lanse eden bu popüler doktorlar aynı oranda basiretli olsalar ve aynı oranda iş çıkartsalar. Yani, iyi doktor olduklarını, hastaları önceden doğru bilgilendirerek, muhtemel problemleri öngörerek gösterseler. Aksine "Burun yapınız şöyle problemliymiş, deriniz şöyle uygunsuzmuş" gibi tespitleri ameliyat sonrası yapmasalar.

Yüzlerce, binlerce ameliyat yaptım deyip, hala daha muayene ettiği burunun belli başlı özelliklerini anlayamayan, buna bağlı olarak iyi planlama yapamayan, doğru tespit ve öngörüde bulunamayan, sonuçta yaptığı kötü ameliyat ile hastayı mağdur eden doktor iyi doktor değildir aslında.

Cerrah olup hızlı bir şekilde çok para kazanabildiklerini gören doktorlar, hem "ne iş olsa yaparım" yaklaşımı ile hiçbir hastayı kaçırmak istemiyorlar, hem de fiyatlarını yüksek tutup "ne kadar ekmek o kadar köfte" imajı ile talebi körüklüyorlar. Çünkü şeffaf olsalar, hastalar ameliyatın kendisinden ya da doktordan vazgeçebilirler.

Burada etik olmayan şey, bu işe bütçe ayıran bir sürü insanın haksız bir şekilde canını yanıyor olması.

Merhaba benimde burnumun çok ince derili olduğunu söylediler rica etsem burnunuzun fotoğrafını atabilir misiniz

Merhabalar benimde kasım ayında Emre ilhanda ameliyatım var. Tarih yaklaştıkça korkmaya başladım açıkcası kötü yorumlar okudukça vazgeçesim güzel yorumlar okudukçada zamanı iple çekesim geliyor :) Emre beye ameliyat olup memnun kalanlarda kalmayanlarda fotoğraf paylaşabilirler mi? ( birde forumda yeniyim profilde mi paylaşılıyor?)

Aynı durumdayız

merhabalar, ameliyat olucam demişsiniz, oldunuz mu ameliyatınızı nasıl geçti fiyat ne kadardı, genel bi bilgilendirme yapabilir misiniz rica etsem :/

merhabalar, ameliyat olucam demişsiniz, oldunuz mu ameliyatınızı nasıl geçti fiyat ne kadardı, genel bi bilgilendirme yapabilir misiniz rica etsem :/

Merhabalar,
henüz olmadım ameliyatım kasımın ortasında çok heyecanlı ve gerginim fiyat burda verilmesi uygun olmayabilir ama özel msj atamıyormuşum başka ne şekilde size bilgi verebilirim?

bence olma ona bır suru kotu yorum almışsın.hastalarını yakından gör oncekı ve sonrakı halleını onden net foto rutussuz gor .ayrıca burada dr lerın reklamını yapan kadınlar var.onlarada ınanma.ınsan sağlığıyla para menfaat ıcın oynayan ucuz ınsanlar var.onların da bır gun canı cok fena yanar.ama nerden geldiğini anlamazlar.ilahı adalet var.kımsenın yaptığı kımsenın yanına kalmaz.

cemal cıngıye ameliyat olan varmı aranızda mahkeme açtım.varsa bana ozalden ulaşabılırmısnz

10 doktor gezmiş birisi olarak 10. doktorum ve kararım Emre İlhan 17 Kasım' da ameliyat oluyorum, var mı bu aralar ameliyat olacak birileri E. İlhan' a iletişimde olalım...

Bir de olumlu-olumsuz fikir vermek isteyen, yardım etmek isteyen olur da yazarsa çoook makbule geçer Öncesi sonrası gördüklerim var; tekrar paylaşmak isteyen olursa fikir için sevinirim kızlar, hadi hayırlısıı kaldı 16 gün...

En az 7 8 ay sonraya gün veriyor Ne zaman aldın ameliyat tarihini merak ettim bide son fiyatı sahiden 18 bin oldu diyorlar doğruluk payı nedir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…