- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #1.121
naci celik doktorum
pinkypink az önce emre ilhanın asistanı aradı benim randevumda 24 eylül cmtesi saat 5 deymiş
birde sana yaptığı burunları gösterdimi ben asistanına sordum gösteriyorlarmış...bu iyi bi haber bence
kesinlikle size katılıyorum. sonuçlar ortada, gerçekten çok güzel burunlar yapmış. ama sanki burada bir manipülasyon var gibi.
siz kime ameliyat oldunuz?
Ben de aynen katılıyorum arkadaşlar..herkesin %100 memnun olması mümkün değil..neden hiç bir tane bile olumsuz yorum göremiyorum? Ben de bu durumu normal karşılamıyorum..
Ben de aynen katılıyorum arkadaşlar..herkesin %100 memnun olması mümkün değil..neden hiç bir tane bile olumsuz yorum göremiyorum? Ben de bu durumu normal karşılamıyorum..
arkadaşlar emre beyin operasyon ücretleri 4-5 bin mi oldu? way anasını arkadaş,doktor olmak için geç mi kaldım acep???
bencede fiyat çok uçuk ilk ameliyatsa 5000 revizyonsa 9000 bence fazlasıyla uçuk sadece düzeltme yapsa bile kıkırdak filan eklemese bile 9000 lira olduğunu söylüyor ki bu çok uçuk gerçekten.....
arkadaslar 19.12.2011 emre beyle randevum var..yurtdisindan katiliyorum... tek korkum emre beye hayalimdeki burnu anlatamam oluyor:S
ameliyat olan arkadaslar yada görüsme yapmis olan arkadaslar bana bu konuda yardimci olursa seviniyirim :)
arkadaşlar ameliyata girerken ne giydiriolar?
Canm ameliyata girerken sadece mavi ameliyat önlüğü giyiyosn, iç çamaşırı bile yok, ama tavsiyem hemşireden hastalar için hasta iç çamaşırı iste muhakkak
ya zten ben asla iç çamaşırım olmadan amlyta gremem. sağol cnm öle bişi olduğunu bilmiodm o zman kesn istycem
öyle bisey oldugunu bende bilmiyodum :) ic camasirsiz girdim, ama zaten heyecan ve korkudan hic umrumda degildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?