emre ilhan Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

birde sana yaptığı burunları gösterdimi ben asistanına sordum gösteriyorlarmış...bu iyi bi haber bence

Ben fotograf istemedim açıkçası Emre Bey'den. Forumda gördüğüm kadarıyla herkese farklı burun yapıyo çünkü. Ben bi daha ki görüşmede, tasarımda istediğim burnu anlattıktan sonra bu şekilde yaptığı burunlar varsa onları göstermesini isteyebilirim belki.

Fiyat konusunda da herkese aynı fiyatı veriyor bildiğim kadarıyla. 5500 standart fiyat. Pazarlık yapmadığını bildiğim için yapmayı denemedim ben de şahsen:) İlk görüşmede ücret almıyor. Tasarım yaptığı görüşmede 200 TL alıyor ama bu para ameliyat ücretinden düşülüyor.

kesinlikle size katılıyorum. sonuçlar ortada, gerçekten çok güzel burunlar yapmış. ama sanki burada bir manipülasyon var gibi.

siz kime ameliyat oldunuz?

Ben de aynen katılıyorum arkadaşlar..herkesin %100 memnun olması mümkün değil..neden hiç bir tane bile olumsuz yorum göremiyorum? Ben de bu durumu normal karşılamıyorum..

Ben de aynen katılıyorum arkadaşlar..herkesin %100 memnun olması mümkün değil..neden hiç bir tane bile olumsuz yorum göremiyorum? Ben de bu durumu normal karşılamıyorum..

40 gün oldu ameliyat olalı şu an yorum yapmak için çok erken bir dönem ama kendi adıma söylüyorum memnun olmadığım kötü bir sonuç olursa anında paylaşırım, nasıl ki doktor ararken bu site yol gösterdi kötü sonuçlarada bu site ışık tutmalı, inşallah sonum iyi olurda güzel resimlerimi paylaşırım.

Arkadaşlar şimdiki burnumu ve kendi yaptığım tasarımı ekledim albüme. Bakıp yorum yapabilir misiniz?

Teşekkürler şimdiden.

haha cok komik ya. burda manipulasyon diye bisey yok, emre bey sirf cook iyi bir doktor!!
ben yurt disindan gittim emre beye, 6 hafta önce ameliyat oldum ve memnunum. memnun olmasam söylerim hemen, zaten burun deliklerim esit degil söylemistim. resimlere bakabilirsiniz

Son düzenleme:
arkadaşlar emre beyin operasyon ücretleri 4-5 bin mi oldu? way anasını arkadaş,doktor olmak için geç mi kaldım acep???

bencede fiyat çok uçuk ilk ameliyatsa 5000 revizyonsa 9000 bence fazlasıyla uçuk sadece düzeltme yapsa bile kıkırdak filan eklemese bile 9000 lira olduğunu söylüyor ki bu çok uçuk gerçekten.....

bencede fiyat çok uçuk ilk ameliyatsa 5000 revizyonsa 9000 bence fazlasıyla uçuk sadece düzeltme yapsa bile kıkırdak filan eklemese bile 9000 lira olduğunu söylüyor ki bu çok uçuk gerçekten.....

bencede revizyon icin fiyat baya yüksek, cok gereksiz, ama 5500 tl ilk ameliyata gayet normal. 2 gece acibademde kaliyosunuz ve ameliyattan sonraki kontroller fiyatin icinde. avrupada ilk ameliyat yaptiranlara 10 bin tl aliyolar

kizlar benim ameliyatima az kaldi cok heyecanliyim, ben yurtdisindan gelecegim. 8 gun kalabilecegim istanbulda, bir hafta kalabilirsen yeterli olur dedi Burcu hanim. Ateller kacinci gun cikiyor?? ve sonradan ten renginde bant takiliyormus! bu 10 gun felan duruyormus sonra kendim cikaracakmisim, bunla tecrubesi olan varmi??? aciyormu cikarirken??

kizlar benim ameliyatima az kaldi cok heyecanliyim, ben yurtdisindan gelecegim. 8 gun kalabilecegim istanbulda, bir hafta kalabilirsen yeterli olur dedi Burcu hanim. Ateller kacinci gun cikiyor?? ve sonradan ten renginde bant takiliyormus! bu 10 gun felan duruyormus sonra kendim cikaracakmisim, bunla tecrubesi olan varmi??? aciyormu cikarirken??

arkadaslar 19.12.2011 emre beyle randevum var..yurtdisindan katiliyorum... tek korkum emre beye hayalimdeki burnu anlatamam oluyor:S
ameliyat olan arkadaslar yada görüsme yapmis olan arkadaslar bana bu konuda yardimci olursa seviniyirim :)

arkadaslar 19.12.2011 emre beyle randevum var..yurtdisindan katiliyorum... tek korkum emre beye hayalimdeki burnu anlatamam oluyor:S
ameliyat olan arkadaslar yada görüsme yapmis olan arkadaslar bana bu konuda yardimci olursa seviniyirim :)

canım nasıl bır burun ıstediğini tüm detaylarıyla emre bey e anlatmalısın zaten emre bey kendını rahatça ifade edebileceğin bir doktor...merak etme sıkıntı yaşamazsın

Ben de karar verme aşamasındayım, umarım bir gün gelecek ve ben bu konuya " kızlar yeni burnumun fotoğraflarını ekledim. Çok memnunum, hiç pişman değilim." yazabileceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…