emre ilhan Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

:)) Amin canim insallah guzel olacak, buna inaniyorum :)) hahaha findik haaa :)) Bakalim gorcez findik olacakmi :))
Bilmem oylesine yaptim iste :))

Canim ya :)) tabiki haberdar edecegim, vallah simdiye kadar pek heyecanli degildim ama tarih yaslaktikca heyecan basiyor ben orda ne yapacagim bilemiyorummmmmm

olsun yinede tadini cikar bol bol eski foto cek kendine sadece sakin olmaya bak ameliyati hep dusunmemeye gayrte goster....bak bende panik var biliyormusun ameliyatima bir kac gun kala saat gece yarisi 01 e geliyordu ve ben emre beyi aradim saolsun cevap verdi beni sakinlesdirdi...istedigim zaman ariyabilcegimi söledi..cok korkuyorum heycanim var dedim...dusunmemeye calis ve yarin cik gez toz dedii....bende aynisini yaptim gercekdende iyi geldi...saten doktoruna guvendigin zaman oyle cabuk gelisiyorki hersey...mucuks:)

merhaba kızlarrr:) benim ameliyatım eylüldeydi ama korktum ertelediimmm :) 1 2 ay sonra ameliyatım var ama çok tereddüt ediyorum çünkü burnumdan çok şikayetim yok sadece biraz önü geniş diye düşünüyorum ondan dolayı olacağımm tam fındık burun olacak benimki sanırım:) emre beye ameliyat olupda öyle bir buruna sahip olan varmı fotoğrafına bakayım bende:)

kiz nedejn erteledin:) korkma ben ameliyat olduysam herkes olar:) albumuin varsa bakayim burnusu8na:) benim resimlere ve emre ilhan basligi altindaki hastalarina arkadaslik yollayarak resimlerine bakabilirisin:) bolsans...

Selam herkese, bende bundan 1 hafta önce Emre Bey e ameliyat oldum. Her şey yolunda ve burnumdan da çok memnunum. Emre Bey çok ilgili ve iyi bir doktor.

Ancak benim burda paylaşmak istediğim bir ayrıntı var. Arkadaşlar bu ameliyat ciddi bir operasyon. 3 saat sürüyor ve anestezi altında yapılıyor. Daha önce hiç ameliyat olmamış biri olarak açıkçası ben çok sarsıldım. Anesteziden uyanmam çok zor oldu, defalarca kustum, ciddi bir kalp çarpıntısı geçirdim ve ailemde dahil herkes öldüğümü düşündü. Daha sonrasında ise günlerce ölürüm diye uyumadım. Hala yataktan çığlık atarak uyanıyorum.

Lütfen şunu unutmayın ameliyatı kolay atlatan herkes ile siz aynı bünyeye sahip olmayabilirsiniz! Ertesi gün sokaklarda gezip alışverişe de çıkamayabilirsiniz - ki benim gördüğüm kadarı ile 1 hafta bitene kadar bunu yapabilen pek yoktu - Burnunuzda sadece ufak bir şekil sorunu varsa ve hiç ameliyat olmadıysanız hele ki benim gibi zayıf bir bünyeye ve kansızlık gibi bir sorununuz var ise bir kez daha düşünün derim!!!

arkadaşlar mrhb ben daha önce 2 yıl önce ameliyat oldum ama revizyon düşünüyorum acaba Emre Bey in revizyon ameliyatları nasıl memnun olan var mı

cnm geçmiş olsun, peki bu sorunların kansızlıktan kaynaklandığına emin misin? yoksa senin fikir yürütmen mi?

canim konu burun olunca karar vermesi bir o kadarda zor...ALLAH kolaylik versin...

Ya senin fotolarını gördüm müthiş. Daha önce Emre Bey'in yaptığı ameliyatlı 1-2 hastasının görmüştüm foto. önden beğenmemiştim. ama erken karar vermemek gerekiyor galiba. Çünkü 1 yıla kadar şiş kalıyo sonuçta burun en son hali görüp bakmak lazım. seninki cidden harika olmuş. Emre bey'in facebook adresinde de hastaları koymuş kendi fotolarını üzerinden bikaç ay geçenler çok güzel olmuş hakkaten. ben biraz sabırsızım hemen hem sağlıklı hem cillop gibi burun istiyorum ameliyattan çıkar çıkmaz

off çok tırstım yaa bende acaip kansızlık var zaten doktor mu söyledi bu durum kansızlıkla alakalı diye, bir de çok kanaman oldu mu ameliyat sonrası. büyük geçmiş olsun

canim benim oncelikle cok gecmis olsun....konuna soyle bir aciklik getirmek istiyorum...forumda bir cok arkadasimk var ve her biride birbirinden farkli olarak anesteziden uyaniyor..mesela benim bunyemin zayifdir ve bende ilk ameliyatimi oldum üstelik 6 saat sürdü..ameliyatdan once bir cok arkadasijmda oldugu gibi bendede cokk tedirginlikler ve asiri heycan kalp carpmasi ve korku vardi....bünyeyle alakali birsey mesela ben vucuddan narkozu afedersiniz kucuk abdest yaaparak hep attim...bende kusmakdan korkuyordum..kalp carpintisi gecirmedim bende panik atak olmasina ragmen.kansizliginiz varsa ameliyatdan once saten anestezi uzmani sizi konrtol ediyor..hastanede bircok test yapiliyor kan aliniyor v.s.kaninizda herhangi bir sorun cikdigi zaman doktorun tarafindan veya hastaneden bilgi raporu aliniyor...kan degerlerine bakiliyor v.s.ben foruma üye oldugumda her hastanin yazisini okuyarakdan ameliyata girdigim icin herseye acikdim..yani bilgim vardi..tekrardan gecmis olsun diliyorum...bol nefesli gunler seninle olsun...

cok tsk ederim balim:) efet bende yaklasik 1 sene arastirdim oyle oldum ameliyat:) kolay olmadi yani karar kilmak...efet ilk 3 ayda sisliklerin sadece bir bölümü iniyor....1 seneyi buluyor tam inmesi ve seklini almasi----bemn sis halinde bile mutluydum eski burnumu gormusundur:) burun ameliyta kolay olmadigi icin sabirli olman gerekiyor sonrada tadini cikarman:)

kizlar ben ameliyat olali 1 hafta oldu, burnum bandajli ve coooooooook sis ve genis duruyor!
bandajlarim 6 gun sonra cikacak o zamana kadar inermi sisler??
ve yuzum cok degisti su anda yanaklar ve çenedede sis var, gerçektende burun ameliyati sabir isi!!!!

kiz nedejn erteledin:) korkma ben ameliyat olduysam herkes olar:) albumuin varsa bakayim burnusu8na:) benim resimlere ve emre ilhan basligi altindaki hastalarina arkadaslik yollayarak resimlerine bakabilirisin:) bolsans...

yaa demesi kolay tabi burnumdan şikayetim yoktu son 1 seneye kadar ama 1 senedir sanki biraz genişledi sanki ondan olmak istiyorum da kötü olur diye korkuyorum ameliyattan sonra ağrım olur diye korkuyorum çok takıntılıyım been emre beyle bile tartıştım takıntım yüzünden

canim o zamana kadar hafif inerde ama bandajlar ciktiktan sonra burnun cok sisecek, patlican gibi. 2 aya o da gecer ama

Bende Emre Bey e yaklaşık 9 ay önce ameliyat oldum.. profilden iyi zaten ben ameliyattan öncede profilimi takmıyordum kafama önden yamuktu ve şuanda burun deliklerim yamuk, biri daha geniş ve önde biri daha kapalı ve geride.. Ve gözle görülür bir şekilde herkeste farkediyor.. Emre Bey2e kontrole gidiyorum ama açıkcası artık gitmeyi de pek düşünmüyorum çünkü müdahale etmeyi pek düşünüyor gibi değil ki en son gittiğimde evet bu görüntü beni de rahatsız etti dedi.. Zor işler bu işler.....

Ah canim cok uzuldum ( Peki simdi ne yapmayi dusunuyorsun? Gercekten cok uzucu belki duzelir? Resmine baktim ama yok, koymayi dusunuyormusun bizde goruruz. Morelini yuksek tut canim.

Canım eski halini göremedim ben? neden acaba? bu arada arkadaşlık gönderdim kabul edersen sevinirim.

bu burun deliklerindeki orantısızlık ne sıklıkla oluyor acaba her ameliyattan sonra olma riski varmı? ve niye düzeltmesi bukadar zor? bakıyorum bazı burunlar şekil olarak çok güzel ama delikler orantısız.ben de ameliyat olucam hem de revizyon şu anda burun deliklerim simetrik ya ameliyattan sonra esas problemlerim düzelip bu seferde burun deliklerim orantısız olursa!!!of ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…