- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #1.401
oleyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy:))) aramiza sende katilican ALLAH in izniyle guzel gecer insallah..ve guzel haberlerini bekliyoruz... kiz resmine bakdim burnun yapilinca findik olcak findik:) iyide neden gozlerini gizledinki hepimiz birseyler paylasiyoruz burda=?
:)) Amin canim insallah guzel olacak, buna inaniyorum :)) hahaha findik haaa :)) Bakalim gorcez findik olacakmi :))
Bilmem oylesine yaptim iste :))
findik olcak findik ben hissediyorum balim..mucuksss:) gelismelerden haberdar et...emre beye cokkkk slm..
Canim ya :)) tabiki haberdar edecegim, vallah simdiye kadar pek heyecanli degildim ama tarih yaslaktikca heyecan basiyor ben orda ne yapacagim bilemiyorummmmmm
merhaba kızlarrr:) benim ameliyatım eylüldeydi ama korktum ertelediimmm :)1 2 ay sonra ameliyatım var ama çok tereddüt ediyorum çünkü burnumdan çok şikayetim yok sadece biraz önü geniş diye düşünüyorum ondan dolayı olacağımm tam fındık burun olacak benimki sanırım:) emre beye ameliyat olupda öyle bir buruna sahip olan varmı fotoğrafına bakayım bende:)
Selam herkese, bende bundan 1 hafta önce Emre Bey e ameliyat oldum. Her şey yolunda ve burnumdan da çok memnunum. Emre Bey çok ilgili ve iyi bir doktor.
Ancak benim burda paylaşmak istediğim bir ayrıntı var. Arkadaşlar bu ameliyat ciddi bir operasyon. 3 saat sürüyor ve anestezi altında yapılıyor. Daha önce hiç ameliyat olmamış biri olarak açıkçası ben çok sarsıldım. Anesteziden uyanmam çok zor oldu, defalarca kustum, ciddi bir kalp çarpıntısı geçirdim ve ailemde dahil herkes öldüğümü düşündü. Daha sonrasında ise günlerce ölürüm diye uyumadım. Hala yataktan çığlık atarak uyanıyorum.
Lütfen şunu unutmayın ameliyatı kolay atlatan herkes ile siz aynı bünyeye sahip olmayabilirsiniz! Ertesi gün sokaklarda gezip alışverişe de çıkamayabilirsiniz - ki benim gördüğüm kadarı ile 1 hafta bitene kadar bunu yapabilen pek yoktu - Burnunuzda sadece ufak bir şekil sorunu varsa ve hiç ameliyat olmadıysanız hele ki benim gibi zayıf bir bünyeye ve kansızlık gibi bir sorununuz var ise bir kez daha düşünün derim!!!
canim konu burun olunca karar vermesi bir o kadarda zor...ALLAH kolaylik versin...
Selam herkese, bende bundan 1 hafta önce Emre Bey e ameliyat oldum. Her şey yolunda ve burnumdan da çok memnunum. Emre Bey çok ilgili ve iyi bir doktor.
Ancak benim burda paylaşmak istediğim bir ayrıntı var. Arkadaşlar bu ameliyat ciddi bir operasyon. 3 saat sürüyor ve anestezi altında yapılıyor. Daha önce hiç ameliyat olmamış biri olarak açıkçası ben çok sarsıldım. Anesteziden uyanmam çok zor oldu, defalarca kustum, ciddi bir kalp çarpıntısı geçirdim ve ailemde dahil herkes öldüğümü düşündü. Daha sonrasında ise günlerce ölürüm diye uyumadım. Hala yataktan çığlık atarak uyanıyorum.
Lütfen şunu unutmayın ameliyatı kolay atlatan herkes ile siz aynı bünyeye sahip olmayabilirsiniz! Ertesi gün sokaklarda gezip alışverişe de çıkamayabilirsiniz - ki benim gördüğüm kadarı ile 1 hafta bitene kadar bunu yapabilen pek yoktu - Burnunuzda sadece ufak bir şekil sorunu varsa ve hiç ameliyat olmadıysanız hele ki benim gibi zayıf bir bünyeye ve kansızlık gibi bir sorununuz var ise bir kez daha düşünün derim!!!
Ya senin fotolarını gördüm müthiş. Daha önce Emre Bey'in yaptığı ameliyatlı 1-2 hastasının görmüştüm foto. önden beğenmemiştim. ama erken karar vermemek gerekiyor galiba. Çünkü 1 yıla kadar şiş kalıyo sonuçta burun en son hali görüp bakmak lazım. seninki cidden harika olmuş. Emre bey'in facebook adresinde de hastaları koymuş kendi fotolarını üzerinden bikaç ay geçenler çok güzel olmuş hakkaten. ben biraz sabırsızım hemen hem sağlıklı hem cillop gibi burun istiyorum ameliyattan çıkar çıkmaz
kiz nedejn erteledin:) korkma ben ameliyat olduysam herkes olar:) albumuin varsa bakayim burnusu8na:) benim resimlere ve emre ilhan basligi altindaki hastalarina arkadaslik yollayarak resimlerine bakabilirisin:) bolsans...
kizlar ben ameliyat olali 1 hafta oldu, burnum bandajli ve coooooooook sis ve genis duruyor!
bandajlarim 6 gun sonra cikacak o zamana kadar inermi sisler??
ve yuzum cok degisti su anda yanaklar ve çenedede sis var, gerçektende burun ameliyati sabir isi!!!!
Bende Emre Bey e yaklaşık 9 ay önce ameliyat oldum.. profilden iyi zaten ben ameliyattan öncede profilimi takmıyordum kafama önden yamuktu ve şuanda burun deliklerim yamuk, biri daha geniş ve önde biri daha kapalı ve geride.. Ve gözle görülür bir şekilde herkeste farkediyor.. Emre Bey2e kontrole gidiyorum ama açıkcası artık gitmeyi de pek düşünmüyorum çünkü müdahale etmeyi pek düşünüyor gibi değil ki en son gittiğimde evet bu görüntü beni de rahatsız etti dedi.. Zor işler bu işler.....
cok tsk ederim balim:) efet bende yaklasik 1 sene arastirdim oyle oldum ameliyat:) kolay olmadi yani karar kilmak...efet ilk 3 ayda sisliklerin sadece bir bölümü iniyor....1 seneyi buluyor tam inmesi ve seklini almasi----bemn sis halinde bile mutluydum eski burnumu gormusundur:) burun ameliyta kolay olmadigi icin sabirli olman gerekiyor sonrada tadini cikarman:)
bu burun deliklerindeki orantısızlık ne sıklıkla oluyor acaba her ameliyattan sonra olma riski varmı? ve niye düzeltmesi bukadar zor? bakıyorum bazı burunlar şekil olarak çok güzel ama delikler orantısız.ben de ameliyat olucam hem de revizyon şu anda burun deliklerim simetrik ya ameliyattan sonra esas problemlerim düzelip bu seferde burun deliklerim orantısız olursa!!!of yaBende Emre Bey e yaklaşık 9 ay önce ameliyat oldum.. profilden iyi zaten ben ameliyattan öncede profilimi takmıyordum kafama önden yamuktu ve şuanda burun deliklerim yamuk, biri daha geniş ve önde biri daha kapalı ve geride.. Ve gözle görülür bir şekilde herkeste farkediyor.. Emre Bey2e kontrole gidiyorum ama açıkcası artık gitmeyi de pek düşünmüyorum çünkü müdahale etmeyi pek düşünüyor gibi değil ki en son gittiğimde evet bu görüntü beni de rahatsız etti dedi.. Zor işler bu işler.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?