- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #1.421
bu burun deliklerindeki orantısızlık ne sıklıkla oluyor acaba her ameliyattan sonra olma riski varmı? ve niye düzeltmesi bukadar zor? bakıyorum bazı burunlar şekil olarak çok güzel ama delikler orantısız.ben de ameliyat olucam hem de revizyon şu anda burun deliklerim simetrik ya ameliyattan sonra esas problemlerim düzelip bu seferde burun deliklerim orantısız olursa!!!of ya
kizlar ben ameliyat olali 1 hafta oldu, burnum bandajli ve coooooooook sis ve genis duruyor!
bandajlarim 6 gun sonra cikacak o zamana kadar inermi sisler??
ve yuzum cok degisti su anda yanaklar ve çenedede sis var, gerçektende burun ameliyati sabir isi!!!!
kizlar :) merak ettim.. emre bey'in burnunu kim yapmis? bilen var mi:)
evet ya, estetik olduğunu söylemişti ama kimin yaptığını sormadım bende :)
canim burun ameliyat bu 6 gunde sislikler inmez..hatta bandajlar cikdikdan sonra biras daha sisicekdir...sabirli olman gerekiyor...geriye sadece beklemek kaldi bak oldu bitti iste...benimde cok sisdi ve morarti vardi...ama gecicek hepsi..ilk bir ayda bi bolumu inicekdir sisliklerin...bol nefesli gunler....
evet, ben de bi video izledim, orda da söyledi:) bi haber programina ciktiginda haber spikeri sordu sizinki estetik mi diye .. o da evet estetik dedi :) yakinda emre beyle görusecek varsa sorsun bize haber versin
ben sorduuum hocaları yapmış :)
ee hocalari kimmis :) süreyya seneldir mi?
valla o kadar ayrıntıya inmedim aramız biraz gergindi
leila bacım,sen kime kadar verdin:)seni bekliyorum ona göresen de bi komplikasyon gelişmezse ben de olacam
4. aya girdim şuan yeni yeni şişliklerim iniyor benim, ama hala sert..
hahahaha tamam tamam
neden gergindi cnmburnunuzu begenmediniz mi:)
yok tatlım ya ben daha ameliyat olmadım 2ay kadar var daha :) ben takıntılı ve kararsız olduğum için biraz gerildik:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?