emre ilhan Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

Emre bey tasarım sırasında bana da burun delikleri arasında ufak bi orantısızlığın olabileceğini ama bunun farkedilebilir derecede olmayacağını söylemişti. çok beklenen ve görülen bişey değil sanırım???

Arkadaşlar aranızda çenesi belirgin olan var mı acaba? benim çene kemiğim önden gayet normal durmasına karşılık yandan çok belirgin duruyo ve bu kemik yapısında nasıl bir burun daha güzel olur acaba diye düşünüyorum. aranızda benim gibi güçlü bi çenesi olupta ameliyat olan var mı acaba??

canim burun ameliyat bu 6 gunde sislikler inmez..hatta bandajlar cikdikdan sonra biras daha sisicekdir...sabirli olman gerekiyor...geriye sadece beklemek kaldi bak oldu bitti iste...benimde cok sisdi ve morarti vardi...ama gecicek hepsi..ilk bir ayda bi bolumu inicekdir sisliklerin...bol nefesli gunler....

sagol canim beni rahatlattin vallah, aynaya baktigimda sanki baska birisini göruyorum gibi, burnum o kadar buyukki
bugun 10. gunum ve hala sislerim ve morluklarim var, birde nefes alamiyorum o kadar özledimki rahat uyumayi
artik sabredecegiz

Son düzenleme:
Arkadaşlar ben yakında tasarım randevusuna gidiyorum. size bir şey sormak istiyorum ben herhangi bir resim götürmüyorum. mutlaka götürmeli miyim? işin aslı burun ucu nasıl olmalı tam olarak ne istediğimle ilgili detaylarım yok ancak ne istemiyorum onu biliyorum. emre bey bir kaç farklı tasarım yapıyo mu? resimleri görerek karar vermek istiyorum burun ucu hakkında hiç bir fikrim yok bu konuda veya genel itibariyle şöyle olursa bu şekilde olur yüzü küçük gösteri sincap gibi gösterir diyebileceğiniz şeyler var mı?? yardım lütfen??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…