- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #1.441
ücreti nekadar arkadaşlar? bu konu hakkında bilginiz var mı?
Arkadaşlar ben yakında tasarım randevusuna gidiyorum. size bir şey sormak istiyorum ben herhangi bir resim götürmüyorum. mutlaka götürmeli miyim? işin aslı burun ucu nasıl olmalı tam olarak ne istediğimle ilgili detaylarım yok ancak ne istemiyorum onu biliyorum. emre bey bir kaç farklı tasarım yapıyo mu? resimleri görerek karar vermek istiyorum burun ucu hakkında hiç bir fikrim yok bu konuda veya genel itibariyle şöyle olursa bu şekilde olur yüzü küçük gösteri sincap gibi gösterir diyebileceğiniz şeyler var mı?? yardım lütfen??
Arkadaşlar ben yakında tasarım randevusuna gidiyorum. size bir şey sormak istiyorum ben herhangi bir resim götürmüyorum. mutlaka götürmeli miyim? işin aslı burun ucu nasıl olmalı tam olarak ne istediğimle ilgili detaylarım yok ancak ne istemiyorum onu biliyorum. emre bey bir kaç farklı tasarım yapıyo mu? resimleri görerek karar vermek istiyorum burun ucu hakkında hiç bir fikrim yok bu konuda veya genel itibariyle şöyle olursa bu şekilde olur yüzü küçük gösteri sincap gibi gösterir diyebileceğiniz şeyler var mı?? yardım lütfen??
yeni resim ekledim kizlar. haftaya 4 aylik olcak burnum
Bana yardımcı olabilecek kimse yok mu ???
yeni resim ekledim kizlar. haftaya 4 aylik olcak burnum
deryacım burnun çok güzel olmuş ayrı bir hava katmış sana bayıldımmm:) benimde burun ucumdan şikayetim var sadece biraz geniş gibi sanki kemer falan yok düzgün senin burnuna bayıldım şişin de çok olmamış kalınmıydı senin derin?
Fistik olmussun kizim ya sen :) Masallah sana! Gercekten cok begendim. Zaten resimlerin altina hep yorum yaptim hahaha:)
Seninde burnunda cok asiiri derecede bi bozukluk yokmus zaten, ama bak gor kucuk degisikler insanin yuzundeki o ifadeyi nasil degistiriyor.
Insallah bende ameliyatimdan sonra mutlu olurum sonuctan, benimkide onumuzdeki carsamba allahin izniyle iyi olacak.
Ha bu arada o resim altina yazdigin espiriye guldum, 3 ay sonra gidiyor kizlar falan hahahahaha iyimis bu hahaha :)) Emre bey gercekten cok kendine guvenen biri :)
Nuraycığım çok teşekkürler ne varsa sende var yine cevabın için teşekkürler. burun ucu konusunda biraz becereksizim kemer eğrilik falan tamam da burun ucunu pek anlamıyorum resimleri görünce belki anlarımcanim benim oncelikle emre beye bende cokkkk sealm soyle:) almanyadan nuray dersin....bu arada resime gerek yok emre bey saten saten bilgisayardindan hastalarindan ornek resimler gosteriyor uzerinde konusuyorsunuz..once senin tam olarak nasil bir burun istedigine bakiyor konusuyorsunuz cizim yapiyor...o anki halini resimle cekiyor yandan onden felan....herkesin yuzune gore burun degisik durabilir...ornegin ben burun ucunu ne sivri nede top olarak istedim ikisinin ortasi olsun dedim hakikatende oyle oldu..yani ne olarak ne istedigin cok onemli ..isteklerini sirala saten emre bey olup olmiyacagini sana soyluyor...kendinie cici bak...
ben göremiyorum sanırım ekli değilsin eklersen sevinirim ben davet ettim.şimdiden tşkleryeni resim ekledim kizlar. haftaya 4 aylik olcak burnum
canim cok sevindim beyendigine, darisi senin ve hepinizin basina!!
evet burnum cok büyük degildi, hafif kemer vardi ama iste burun ucu kötü duruyodu. burun ameliyati insani gercekten güzellestiriyor.
kesinlikle sende mutlu olursun, emre beyden iyi doktor yok. bende ona cok güvenmistim, zaten ona güvenerek avusturaydan istanbula gidip ameliyat oldum, ailemde pek istemiyodu aslinda.
evet cok komik, ama gercektende öyle, 3-4 hastalari ameliyattan bi kac ay sonra nisanlanip evlenmis. hadi bekar kizlar dogruu emre beye :))
canim cok sevindim beyendigine, darisi senin ve hepinizin basina!!
evet burnum cok büyük degildi, hafif kemer vardi ama iste burun ucu kötü duruyodu. burun ameliyati insani gercekten güzellestiriyor.
kesinlikle sende mutlu olursun, emre beyden iyi doktor yok. bende ona cok güvenmistim, zaten ona güvenerek avusturaydan istanbula gidip ameliyat oldum, ailemde pek istemiyodu aslinda.
evet cok komik, ama gercektende öyle, 3-4 hastalari ameliyattan bi kac ay sonra nisanlanip evlenmis. hadi bekar kizlar dogruu emre beye :))
Arkadaşlar merhaba,
Yeni ameliyat olmuş ve yakında ameliyat olacak arkadaşlara çoookkkk geçmiş olsun. Benim 6.ayım doldu. Yeni fotolar ekledim. Ben sonuçtan çok çok memnunum. Ameliyat sonrası 1 hafta çok sıkıntılar yaşamıştım. Ama hepsi geride kaldı, zaman çok çabuk geçiyor. Her şey gönlünüzce olsun. Sevgiler...:109:
Nuraycığım çok teşekkürler ne varsa sende var yine cevabın için teşekkürler. burun ucu konusunda biraz becereksizim kemer eğrilik falan tamam da burun ucunu pek anlamıyorum resimleri görünce belki anlarım7-8 gün sonra randevum var bi kaç tasarım yapıyosa zaten sorun yok. selamını mutlaka ileteceğim
canimcim asil ben tsk ederim o senin guzelligin :) elimden geldigi kadar cevap yazmaya calisiyorum....burun ucunuda pek dert etme derim...emre bey sana yuzune en yakisana sana sunuacakdir:) relax ol...ayrica randavuya gidince ofisinde bir suru hastasinida canli gorme tanima sansin var...ben ilk gittigimde filiz die burda uyeligi olan bir arkadasimi canli gordum herseyi sordum:) cok rahatlatmisdi beni:)) MUCUKSSS
Arkadaşlar merhaba,
Yeni ameliyat olmuş ve yakında ameliyat olacak arkadaşlara çoookkkk geçmiş olsun. Benim 6.ayım doldu. Yeni fotolar ekledim. Ben sonuçtan çok çok memnunum. Ameliyat sonrası 1 hafta çok sıkıntılar yaşamıştım. Ama hepsi geride kaldı, zaman çok çabuk geçiyor. Her şey gönlünüzce olsun. Sevgiler...:109:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?