emre ilhan Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

kimse cevap vermek istemiyo galiba

canim benim oncelikle emre beye bende cokkkk sealm soyle:) almanyadan nuray dersin....bu arada resime gerek yok emre bey saten saten bilgisayardindan hastalarindan ornek resimler gosteriyor uzerinde konusuyorsunuz..once senin tam olarak nasil bir burun istedigine bakiyor konusuyorsunuz cizim yapiyor...o anki halini resimle cekiyor yandan onden felan....herkesin yuzune gore burun degisik durabilir...ornegin ben burun ucunu ne sivri nede top olarak istedim ikisinin ortasi olsun dedim hakikatende oyle oldu..yani ne olarak ne istedigin cok onemli ..isteklerini sirala saten emre bey olup olmiyacagini sana soyluyor...kendinie cici bak...

yeni resim ekledim kizlar. haftaya 4 aylik olcak burnum

Fistik olmussun kizim ya sen :) Masallah sana! Gercekten cok begendim. Zaten resimlerin altina hep yorum yaptim hahaha:)

Seninde burnunda cok asiiri derecede bi bozukluk yokmus zaten, ama bak gor kucuk degisikler insanin yuzundeki o ifadeyi nasil degistiriyor.

Insallah bende ameliyatimdan sonra mutlu olurum sonuctan, benimkide onumuzdeki carsamba allahin izniyle iyi olacak.

Ha bu arada o resim altina yazdigin espiriye guldum, 3 ay sonra gidiyor kizlar falan hahahahaha iyimis bu hahaha :)) Emre bey gercekten cok kendine guvenen biri :)

Bana yardımcı olabilecek kimse yok mu ???

selam,

Emre İlhan gercekten cok basarılı, insancıl ve guven veren bir doktor.
Usenmeden okumanı oneririm forumdaki yorumları.

fotografları gorebilmen icin 25 mesaj sınırını gecmen lazım galiba.
bir de genelde ozel album yapılıyor, yani arkadas listesinde olduklarının fotograflarını gorebiliyorsun bu durumda.

coook tesekkürler!! bende cok hafif kemer vardi, burun ucu top gibi yuvarlak ve sarkikti, yandan burun delikleri asiri görünüyordu. ben kalin derili degildim cok sükür. burnum hala sis ve tas gibi sert ama hic belli olmuyor. ameliyattan 2 ay sonra göze batan sislikler indi

canim cok sevindim beyendigine, darisi senin ve hepinizin basina!!
evet burnum cok büyük degildi, hafif kemer vardi ama iste burun ucu kötü duruyodu. burun ameliyati insani gercekten güzellestiriyor.
kesinlikle sende mutlu olursun, emre beyden iyi doktor yok. bende ona cok güvenmistim, zaten ona güvenerek avusturaydan istanbula gidip ameliyat oldum, ailemde pek istemiyodu aslinda.

evet cok komik, ama gercektende öyle, 3-4 hastalari ameliyattan bi kac ay sonra nisanlanip evlenmis. hadi bekar kizlar dogruu emre beye :))

Nuraycığım çok teşekkürler ne varsa sende var yine cevabın için teşekkürler. burun ucu konusunda biraz becereksizim kemer eğrilik falan tamam da burun ucunu pek anlamıyorum resimleri görünce belki anlarım 7-8 gün sonra randevum var bi kaç tasarım yapıyosa zaten sorun yok. selamını mutlaka ileteceğim.

bende ekliymişsin ama göremiyorum garip

Amin canim! Insallah bende ameliyatdan sonra mutlulugumu burda sizlerle paylasirim. Zaten az kaldi artik benim icinde. Haftaya carsamba benim ameliyatim, ooof cook heyecanliyim. Sen ameliyatdan once cesaret ignesi aldinmi?

Hahah evet gercekten cok komik. Bende bekarim haydi bakalim ne olacakmis :)

Arkadaşlar merhaba,

Yeni ameliyat olmuş ve yakında ameliyat olacak arkadaşlara çoookkkk geçmiş olsun. Benim 6.ayım doldu. Yeni fotolar ekledim. Ben sonuçtan çok çok memnunum. Ameliyat sonrası 1 hafta çok sıkıntılar yaşamıştım. Ama hepsi geride kaldı, zaman çok çabuk geçiyor. Her şey gönlünüzce olsun. Sevgiler...:109:

Güzele ne yakışmaz diyorum. Daha da güzelleşmişsin canım benim.

canim bende baktim resimlerini guzel burun olmus duz ve kalkik....gecmis olsun...efert zaman coook cabuk geciyor benimkiiside bir seneyui gecdi cokk mutluyumk hergun yeni bisiler aliyorum kurtarin beni hee bu aradaaa kizlar guzellikde basa bela aciyor unutmayin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…