- 9 Mart 2011
- 317
- 1
- 68
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #1.461
Amin canim! Insallah bende ameliyatdan sonra mutlulugumu burda sizlerle paylasirim. Zaten az kaldi artik benim icinde. Haftaya carsamba benim ameliyatim, ooof cook heyecanliyim. Sen ameliyatdan once cesaret ignesi aldinmi?
Hahah evet gercekten cok komik. Bende bekarim haydi bakalim ne olacakmis :)
cok iyi anliyorum heyecanligini. evet aldim igneyi, cok aciyoo :) arkana vuruyolar igneyi acayip sizliyo.
ama gercektende ise yariyo igne, hic korkmadim, beni ameliyat haneye götürdüklerinde cok sakindim
coook tesekkürler!! bende cok hafif kemer vardi, burun ucu top gibi yuvarlak ve sarkikti, yandan burun delikleri asiri görünüyordu. ben kalin derili degildim cok sükür. burnum hala sis ve tas gibi sert ama hic belli olmuyor. ameliyattan 2 ay sonra göze batan sislikler indi
sadece korkanlara mi veriyorlar o igneyi:) ? korkmazsan gerek yok dimi??
benimde ocak ayında ameliyatım çok korkuyorum ya kötü olursa diye ameliyattan sonra kendine gelirken ağrın sızın oldumu hiç? kalın derililer daha şanslıymış ama morluk çok olmuyomuş sende yok gibi ondan sordum:) ama burnuna bayıldım !
Canim o konuda korkma burnun güzel olur, cesur olmalisin ve pozitif düsün ozaman hersey iyi olur. Ben emre beye okadar güveniyodum ki ameliyattan 1 gün ónce bile cok rahattim. Tabi ameliyattan önceki gece korktum, ben napiyorum burda dedim ama pozitif olmalisin.
Narkozdan uyaninca hic agrin olmicak burnunda, cok acayip bisey burunda ameliyat oluyosun ama burun hic acimiyor. Ben uyandigimda ama topuklarim cok kötü acidi ve sogukluktan titriyodum, ama üzerine saten sicak yorgan gibi bisey örtùyolar. Aslinda ince derililer daha sansli canim, sislikler cok cabuk iniyo. Bende morluklar oldu ama cok degil. Ameliyattan sonra ilk 2 günde yùzüm cok sismisti, gözlerimin alti asiri sismisti.ama o da geciyo bi kac gün sonra. Benle ameliyat olan kiz mesela hic zorluklar cekmedi, narkoz ona hic bisey yapmadi ama ben cok kötù olmustum. Ilk 2 gün nerdeyse hic uyumadim 3 kilo falan verdim.
Ama simdi okadar mutluyumki o zor günler deger, simdi süper bir burnum var eskisine göre. a
ne kadara ameliyat olcaksın canım?ben de emre beyi istiyorum ama revizyona cok istiyo ya.bi de benim burnum cok sorunlu deil.
yA biraz saçma da olabilir ama aklıma takıldı. ameliyattan önceki günlerde ne yemeli ne yememeli, çalışmalı mı dinlenmeli mi, bu tip kısıtlamalar var mı?
benim bi arkadaşım oldu emre beye onun boğazında baya ağrısı oldu ilk 4 5 saat sonra hafifledi tabi kusma falan oluyormuş en korktuğum oşişlikler falan korkutmuyor beni gerçi bende burun kemeri falan yok kemikle pek uğraşmayacak sadece burnumun önünde biraz problemim var burun etim var ondan dolayı çok şiş olmaz diye düşünüyorum birde benim derim kalın emre bey daha az morluk olur dedi kusurları da göstermezmiş kalın deriler o yüzden şanslıyım sanırım:) inş herşey umduğum gibi olur ağrısız sızısız atlatırım
yA biraz saçma da olabilir ama aklıma takıldı. ameliyattan önceki günlerde ne yemeli ne yememeli, çalışmalı mı dinlenmeli mi, bu tip kısıtlamalar var mı?
derya1988 çok teşekkür ederim ederim artık listemdesin. çok beğendim resimlerini. burnun çok daha güzel olmuş evet örnek olarak ben de kullanabilirim. sanırım ilk başta çok yemek yenmiyor ağız ve dişler de etkileniyor mu ha bir de sırt üstü uyuma meselesini nasıl yapacağız bilmiyorum ?? kaç ay sürecek sırt üstü uyumalar?? ve burnumuzu rahat rahat ne zaman sileceğiz. aralık ayında arkadaşlar benim de ameliyatım heyacan başladı bile..
ameliyatdan sonra bol bol su tuketilmeli...ve sivi seyler yenilmesi gerekiyor...ceneyi agzi zorlayici seyleri yemekden ilk iki hafta gibi uzak durulmali..yatarkende sirtina destek alip oturur sekilde duz yatilmalidir..sahsen ben bir ay boyunca bu yatma pozisyonunu yasadim:) gecmis olsun simdiden takma kafana hele bi ameliyatr ol hepsi geciyor bile geriye sadece vay be diyorsun ben ne kadar guclu bir kadinmisim yada kizmisim diyorsunD:
derya1988 çok teşekkür ederim ederim artık listemdesin. çok beğendim resimlerini. burnun çok daha güzel olmuş evet örnek olarak ben de kullanabilirim. sanırım ilk başta çok yemek yenmiyor ağız ve dişler de etkileniyor mu ha bir de sırt üstü uyuma meselesini nasıl yapacağız bilmiyorum ?? kaç ay sürecek sırt üstü uyumalar?? ve burnumuzu rahat rahat ne zaman sileceğiz. aralık ayında arkadaşlar benim de ameliyatım heyacan başladı bile..
teşekkürler umarım o günler gelir de öyle derim umarım operasyonda bi aksilik olmaz . benim beslenme şeklim de gariptir biraz artık yoğurt su köfte balık yenebiliyodur.yemek hallolur bi şekilde yatmayı merak ediyorum umarım uyurken falan bir kaza olmaz. bi de yürüyüş plates gibi aktivitelere ne zaman başlanıyo acaba burnu düzeltelim derken duba olmayalım sonra ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?