- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #1.481
kızlarr bende revizyon ameliyatı olmak istiyorum ama yaşadığım kötü deneyim yüzünden korkularım varve daha önce yaptıran varsa emre bey revizyon ameliyatlarını ne kadara yapıyor ücreti peşin mi yoksa taksitlendirmeye gidiyor mu ona göre para birikticem
revizyon ameliyatlarinda emre bey en iyisi. 8500-9000 tl civarlarinda. pesin ödemelisin
revizyon ameliyatlarinda emre bey en iyisi. 8500-9000 tl civarlarinda. pesin ödemelisin
Burda Reklam yapmak yasak deilmiydi?yanilmiorsam Ilk ameliyatini Oldun.Onjnla ilgili tecrubelerini paylasta rev.olmadiin halde en basarili dr dur Nasil diebiliorsun?birakin rev olanlar bilgiøendirsin rev olacak olan insanlari..heryerde baya iddiali konusuosunuz neye dayanarak gordum rev olanlari dioRsaniz paylasin kimlermis bizde bilelim Bende aylardr basarili rev.lari duymak deil gormek istiorum.bu sekilde yardimci olun. Ozmnrevizyon ameliyatlarinda emre bey en iyisi. 8500-9000 tl civarlarinda. pesin ödemelisin
Burda Reklam yapmak yasak deilmiydi?yanilmiorsam Ilk ameliyatini Oldun.Onjnla ilgili tecrubelerini paylasta rev.olmadiin halde en basarili dr dur Nasil diebiliorsun?birakin rev olanlar bilgiøendirsin rev olacak olan insanlari..heryerde baya iddiali konusuosunuz neye dayanarak gordum rev olanlari dioRsaniz paylasin kimlermis bizde bilelim Bende aylardr basarili rev.lari duymak deil gormek istiorum.bu sekilde yardimci olun. Ozmn[/QUOTE
soruyu derya ya sormuşsun ama ben cevaplayayım ben de emre bey in yaptığı revizyon burunları gördüm bence de güzeller, hatırladığım kadarıyla handemelek onlardan biri. facebook emre ilhan grubundan da görebilirsiniz. yanılmıyosam eğer revizyon olduğu konusunda en güzel burunlardan biri bence , reklam konusunda aynı düşünmüyorum tavsiye olarak algılıyorum. iyi ki de bu tavsiyeler var bu sitede olmamın nedeni bu.
Burda Reklam yapmak yasak deilmiydi?yanilmiorsam Ilk ameliyatini Oldun.Onjnla ilgili tecrubelerini paylasta rev.olmadiin halde en basarili dr dur Nasil diebiliorsun?birakin rev olanlar bilgiøendirsin rev olacak olan insanlari..heryerde baya iddiali konusuosunuz neye dayanarak gordum rev olanlari dioRsaniz paylasin kimlermis bizde bilelim Bende aylardr basarili rev.lari duymak deil gormek istiorum.bu sekilde yardimci olun. Ozmn[/QUOTE
aa şimdi şaşırdım ben sen zaten emre bey e olmuşsun operasyon umarım bi sıkıntı yoktur benim gibi op olacaklar için hemen paranoyaya kapılıyoruz umarım sorun yoktur. daha negatif örnek duymadım burdan ben..
soruyu derya ya sormuşsun ama ben cevaplayayım ben de emre bey in yaptığı revizyon burunları gördüm bence de güzeller, hatırladığım kadarıyla handemelek onlardan biri. facebook emre ilhan grubundan da görebilirsiniz. yanılmıyosam eğer revizyon olduğu konusunda en güzel burunlardan biri bence , reklam konusunda aynı düşünmüyorum tavsiye olarak algılıyorum. iyi ki de bu tavsiyeler var bu sitede olmamın nedeni bu.
Revizyon olmamis bir Insan Nasil bir tavsiyede bulunabilir Ki rev.hakkinda ne bilior bukdr emin konusuyor:s hic Op olmamis bir insan Daha var o dahada ilginc heryerde revde en ii die tavsiye edior.demek istediim rev.olmayanlar bukdr emin konusmasinlar Bende burdaki yorumlarla gidip Oldum..o yzdm revla alakasi olmayan insanlar yonlendirip tabelleder bulunmamali..memnun olanlar paylasio Ztn dierlerinin amac ne anlamiorm.
Revizyon olmamis bir Insan Nasil bir tavsiyede bulunabilir Ki rev.hakkinda ne bilior bukdr emin konusuyor:s hic Op olmamis bir insan Daha var o dahada ilginc heryerde revde en ii die tavsiye edior.demek istediim rev.olmayanlar bukdr emin konusmasinlar Bende burdaki yorumlarla gidip Oldum..o yzdm revla alakasi olmayan insanlar yonlendirip tabelleder bulunmamali..memnun olanlar paylasio Ztn dierlerinin amac ne anlamiorm.
işte zaten durumda bu bir amaç yok sadece görsel beğeni ve buna dayanarak tavsiye, basit tavsiyelerin altında bir art niyet aramamak gerekiyor bence. sadece emre bey değil 23 dr daha tavsiye edebilirim sadece görsel açıdan bakarak.. bu neden bu kadar ciddi bir sorun ki anlamadım???
ha ayrıca rev olan ya da op olan insanların yorumları da etkili tabi ki görsellere ek olarak..
işte zaten durumda bu bir amaç yok sadece görsel beğeni ve buna dayanarak tavsiye, basit tavsiyelerin altında bir art niyet aramamak gerekiyor bence. sadece emre bey değil 23 dr daha tavsiye edebilirim sadece görsel açıdan bakarak.. bu neden bu kadar ciddi bir sorun ki anlamadım???
Bence ciddi bir Sorun rev.olan benim ve burdaki bu Tarz yorumlari okuyup tercih ettim.bu yorumlar deil mi insani etkileyen Nasil ciddi olmaz..birkere soylersin iyi diye ok her topicte bastira bastira israrla yazarlarsa Yanlis Anlarim.rev olan Yazsin her zaman.Ayrica size neden dert oldu onuda anlamadim.benim derdim rev olmayip hyra hic Op olmayip gorduu bi Kac burunla bukdr emin konusmalari.demissiniz Ztn en ufak olumsuz yorumda etkileniorus die bende bu tarz yorumlrdn etkilendim oldm..benim dr la bi r problemim Yok artik hastasi deilim Ztn basarili olduunu herzmn soylemisimdir. Ama benim fikrim rev. Ciddi bi ddurum oyle onune gelen rev hakkinda sirf begendi die yonlendirme yapiosa rev olmus bi Insan olarak fikrimi soylrm.Kendi tecrubelerini paylassinlar rev ler iin bu kdr emin konusmasinlar.begeni soylemek Ayri ennnnn iyisi demek. Ayri.
buna reklammi diyosun, ozaman bütün sayfa kapansin öylese. emre beye reklam yapmiyimde kime yapim.
revizyon olan okadar cok kiz varki burda, en basta handemelek burnu mükemmel olmus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?