emre ilhan Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

Ben ameliyat olali dr. emre ilhana 1 ay oldu. Çok memnunum, cok ilgili bir doktor... Buyuk kemerli burnum vardi, simdi ise cok duzgun yuzume yakisan bir burnum var.. Kesinlikle tavsiye ederimm!! super bir doktor.. elinden geleni yapiyor.. bunu bilmek insani rahatlatiyor..

kızlarr bende revizyon ameliyatı olmak istiyorum ama yaşadığım kötü deneyim yüzünden korkularım var ve daha önce yaptıran varsa emre bey revizyon ameliyatlarını ne kadara yapıyor ücreti peşin mi yoksa taksitlendirmeye gidiyor mu ona göre para birikticem

revizyon ameliyatlarinda emre bey en iyisi. 8500-9000 tl civarlarinda. pesin ödemelisin

revizyon ameliyatlarinda emre bey en iyisi. 8500-9000 tl civarlarinda. pesin ödemelisin

emre beyin diger forumunda bi kiz bu mesaji yazdi:

eger revizyon ikinci ameliyat ise 9500 TL den basliyormus

ama 2 kere ameliyat olduysaniz ve ücüncüye Emre beye giderseniz revizyon ameliyati 11.500 TL den basliyormus.

emre bey gerçekten çok iyi bir doktor ve çok ilgili kafanızdaki soruları ofisine giderek cevaplayabilirsiniz kesinlikle çok ilgili ve danışmaya gittiğinizde para almıyor

Burda Reklam yapmak yasak deilmiydi?yanilmiorsam Ilk ameliyatini Oldun.Onjnla ilgili tecrubelerini paylasta rev.olmadiin halde en basarili dr dur Nasil diebiliorsun?birakin rev olanlar bilgiøendirsin rev olacak olan insanlari..heryerde baya iddiali konusuosunuz neye dayanarak gordum rev olanlari dioRsaniz paylasin kimlermis bizde bilelim Bende aylardr basarili rev.lari duymak deil gormek istiorum.bu sekilde yardimci olun. Ozmn

Son düzenleme:

Neyse ben bu durumdan rahatsiz Oldum Yazdim.rev.um ya en azindan buna yorum yapma hakkim olsun..herkesin dilediği olsun.

ben simdi anlamadim sorun ne, insan niye bukadar abartir. burda 150 kisi her topikde yaziyo emre beyin süper oldugunu onlara ozaman niye bisey yazmiyosunuz. ben emre beyin muayenesinde 2 kizla tanistim revizyon olmustu, onlarda cok memnundu. üff neyse ya. emre beyin sayfasi bura ondan onu övdüm. sanki cok kötü doktorda ona cok iyi diyomusum gibi

haa bide emre bey kendiside demisti istanbulda revizyonlarda emre bey su an en basarilisi, en cok yapan revizyon emre bey istanbulda

neyse megumi ne demek istedigini anliyorum tabi, ama ameliyat olan kisiler fazla girmiyo daha bu sayfaya cünkü zamanlari yok, ben ameliyat oldum ve nekadar iyi doktor oldugunu yaziyorum, kizlara yardimci olmak istiyorum sirf. zaten böyle yazilari okuyup hemen ameliyat olmuyolarki bir gün sonra, önce kendileri emre beyle tanisiyolar

Son düzenleme:
En yaKin görüşme tarihini 2 ay sonraya ameliyat tarihinide 3 ay sonraya verecek kadar meşgul olduguna gore reklama ihtiyacı yok gibi gorunuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…