Emrivaki yapan kaynanam

10 aylik bebeyle nasil haftada 1 ev supuruyosunuz ya ben ona takildimBen de 4 yas bebesi var,gunde 7 kere supurge yapiyorz fjxndnj
Hic mi kirinti dokmuyor bu cocuk.Kvde gelecek madem,cocugu babasina verin eve girisin.Yani haftada 1 supurulen bebeklli ev cocuga da zararli.Emekliyordur muhtemelen simdi

Sadece evinizin temizliğine yoğunlaşın imkanınız varsa temizlik için birini çağırın yemeği dışardan söyleyin. Kayınvalide kayın gelince verin bebeği kucaklarına biraz nefes alın hepte dilinizde haberim olsaydi daha iyi olurdu cümlesi gezsin.

KVniz sayesinde eviniz belki biraz temizlik görür. O kadar pis dediniz ki, gözümde canlandirdim.

Kusura bakmayın ama temizlik için çocuğu bahane ediyorsunuz. Ben çocuğumu uyutur gecenin ikisin de mutfak dolabı silerdim. Belli ki rahatlığı seviyorsunuz.

İki gün kvnizi evde ağırlamayi istememek çok saçma geldi.

Evin halini görür herhalde cocuk durmuyor hiçbir şey yapamıyorum sen cocuga bak da en azından bir yemek hazirlayayim de cocuga baksın ver de birkaç kap bir sey pişir yesinler gitsinler
Laf ederse de etsin

Çalışıyor musunuz ? Gece 2de nasıl dolap siliyorsunuz? Cocuk kaçta uyanırdı mesela ?

O evde çocuk nasıl yaşıyor merak ettim. Valla bu çocuk heralde uyuyor zombi gibi uyanık durmuyor. O ara halledebilirdiniz. Bu durum kv den daha önemli bence. Emrivaki yapması hoş değil ama gelecek yani belli ne yaparsanız yapın. Kahve içmeye de gelse o evi görecekti kalmaya gelse de görecek. Hazır gelmişken temizliği ona yaptırın bence

Aynı durum benim de dikkatimi çekti.çocuklu ev nasıl haftada bir süpürülür yahu.benim üç çocuğum var beş kişilik aileyiz.

Ya hu gelmesinler diye dua etmek bahane üretmek yerine kalkıp bir işe başlasaniz daha mantıklı değil mi?...

Zaten kayinvalidenizden bu kadar çekiniyor iseniz yarım saat de uğrasa beş gün de kalsa şimdiye kadar evin toplanmış olması gerekirdi.
Neticede geleceklerini az çok biliyorsunuz.

Yemek için telaşa düşmenizi anlarım çünkü çay menüsü hayal ederken yatiliya döndü iş. Ama ev temizliği zaten olmalıydı. Zaten gelecekti yani.

Ayrıca yabancı değiller , sabah kahvaltı hazırlarken akşam yemeklerini yaparken ederken elbet yardım eder size . Ya da çocukla ilgilenir... hadi bunlar olmadı , yapabildiğiniz kadarını yaparsınız. Her akşam bal baklava yenmiyor de mi. İlk defa da evinize gelmiyorlardir..

Ben bu kadar gerilmeleri anlayamıyorum.
Olduğu kadar.

Yani önden çok haberli olsanız da ne değişecekti ki zaten ? Çocuğunuz çok yaramazmiş asla durmuyormus . Mümkün değil bir şey yapamıyormusssunuz... Eeee ne değişecekti. Çocuk yine aynı çocuk.
Siz yine yapamazdiniz .

Velhasıl bahanelerle siginmayin,
Gelecek misafirime yalan uydurmaktansa iki çeşit az yaparım. Bu defalık boyle oldu anne, son anda haberim olunca neyse artik yabancı değilsiniz der geçerim ...

Bu arada benimde iki küçük çocuğum var.. evin durumunu anlarım.
Ama şunu da bilirim. .yeter ki canımız istesin
O can istedi mi, ev bir saate kalmaz hazır oluyor ..

Sürekli emrivaki yapan birisini terslemelisiniz. Müsait değiliz başka zaman inşallah müsait olursak de kapat. Devam eder yoksa bu böyle. Siz evde birbirinizi yer durursunuz, içiniz içinizi de yer bi yandan. Emrivaki yapan insanı anca terslemek yola sokar.

temizliçi bulun armut comdan bulmuştum ben . yemeğide hazır alın . eşiniz masraf yapsın bi. mesafeli olun

Kvnin gelip gelmeyeceğini bilemem ama evinizi de bir süpürün lütfen.
O çocuk emekliyordur büyük ihtimal. O tozda piste nasıl emekliyor?
Bir de her bulduğunu ağzına atma evresindeler yazık o çocuk için bile bir süpürge tutun.
Esiniz işten gelip çocuğu yarım saat oyalasa, biraz parka, disari cikarsa bile bir sürü temizlik yaparsınız.

Maalesef gelecekler… en azından iyi bir laf sokun da geldiğinde içiniz rahatlasın bari
Yani emrivaki yaptığı için. Onun dışında bu da bahane olur evinizi temizlersiniz süpürür bir mopla siler mutfağı da toplar o kadar da zor değildir bence ya

Emrivaki sevmem ama geldikten sonra akşam oturması ya da kalmak arasında çok fark olmaz bence. Yani ikisinde de temizlik yapılması gerekecek. Bu vesile ile ev temizlenir diye düşünün. Kayınvalideniz varken bebeği verip dinlenmeye ya da yapmak isteyip yapamayacağınız işleri yapmaya çalışın derim.

Memnun musunuz robottan.temizlemesi iyi mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…