- 3 Temmuz 2018
- 4.044
- 17.696
- 208
- Konu Sahibi -mathilda-
-
10 aylık çocuk yürümüyor herhalde nerden düştü de vurdu kafasını . Bence siz gerçekten istemiyorsunuz çocuğu bahane ediyorsunuz.Ev temizlerim derken oğlum düştü başını vurdu mosmor şişti herşeyi bıraktım geberikleri gelsin inşallah suratımı asıp oturacam size hazırlık yapayım derken oğlum düştü diyicem
Ev o kadar temizliğe alışkın değil ki temizlik yapınca her şey ters tepiyorEv temizlerim derken oğlum düştü başını vurdu mosmor şişti herşeyi bıraktım geberikleri gelsin inşallah suratımı asıp oturacam size hazırlık yapayım derken oğlum düştü diyicem
Aslinda onlara en iyi cevap evinin oldugu haliyle karsilamak olur. Oyle ya da boyle gelecekler belli ki. Ben olsam asla temizlik ve yemek yapmam. Disardan lahmacun koyarim onlerine yesinler.Merhaba arkadaşlar. Lütfen bana bir yol gösterin sinirlerim tepemde bu tarz şeyleri yaşayanlar eminim ki vardır. Şöyle ki benim kayınvalidem asla birşeyi tam olarak net olarak söylemez hep dolambaçlı şekilde oldu bittiye getirir. Ben hiç birşeyi olacağını sandığındaki şekilde yaşamıyorum bir bakıyorum bambaşka birşeyin içindeyim. Geçen hafta beni aradı bu hafta diğer oğluma gideceğim uçak bileti aldık mecbur sizin ordan uçağa bineceğim giderken de size uğrayacağız (kaynımla) akşamüstü yarım saat filan dedi ben de tabi buyurun gelin dedim. Ben bugün sabaha kadar böyle olacağını sanıyordum ne olacak bir çay hazırlarım biraz oturur giderler diye düşünmüştüm. Ama bu sabah yarın akşam geleceklerini cuma cumartesi kalacaklarını ve pazar günü gideceklerini öğrendim. 10 aylık çok yaramaz hiç durmayan bir yavrum var ev almış başını gidiyor tek başıma bu kadar becerebiliyorum ev çok dağınık ve pis açıkçası. Hiçbir yemek hazırlığım yok hizmet edecek halim de yok. Yatak ser kaldır vs vs düşündükçe bile deliriyorum çünkü oğlum hali hazırda diş çıkarıyor çok huysuz ancak ona yetebiliyprum. Eşim sen canını sıkma ben evi temizlerim dedi ama biraz önce uyudu. Bir de onun temizleyebileceği şekilde değil bildiğiniz pis yani aylardır şöyle dip köşe temizlenmiyor en fazla haftada bir süpürülüyor. Kaynanam aşırı alıngan yalan dolan dolambaçlı biridir. Müsait değiliz desem eşimin burnundan getirir küser vs vs saçmasapan biri yani tahmin edebilirsiniz aşağı yukarı… şimdi bana sağlam bir bahane lazım ne diyebilirim gelmemeleri için sabahtan beri dua ediyorum ama yok gelecekler… bir bahane bulalım beraber lğtfen. (Bu arada zamanında bana çok kötü şeyler yaşattı kendisinden ve karakterinden tiksiniyorum bildiğiniz benimle yarışan kaynana tipi eğer alçak gönüllü halden anlayan açık örten bir tip olsa ne olursa olsun başımın üstünde yeri var ama geliş şekli oldu bittiye getirmesi bile beni delirtiyor işte)
Gule gule kullanin ben 101 marketten 15 lira gibi bi fiyata almistim arada bulursam stok yapiyorum. Toz almak icin olanida var oda cok pratik oluyor yerlerim beyaz, mutfak icin cok kullaniyorum yemek sonrasi yerde biseyler oldugunda leke falan buyuk kurtaricim oluyor. Daha önce rossman den cok alirdim böyle kurtarıcı urunler ama bizim burdaki rossman kapandiCevap içşn çok teşekkür ederim aldım hemen ve beni çok büyük dertten kurtardınız bayıldım
Bebenız var diye siz hiç ev temizlemeyecek misiniz?çocuk hiç mi uyumuyor?uyuduğunda yer silersiniz .her gün 5 dk süpürüp, 2 dk toz alamıyor musunuz?Ev temizlerim derken oğlum düştü başını vurdu mosmor şişti herşeyi bıraktım geberikleri gelsin inşallah suratımı asıp oturacam size hazırlık yapayım derken oğlum düştü diyicem
Ev temizlerim derken oğlum düştü başını vurdu mosmor şişti herşeyi bıraktım geberikleri gelsin inşallah suratımı asıp oturacam size hazırlık yapayım derken oğlum düştü diyicem
Yer silindiyse çocuk ıslak zeminde kayıp düşmüştür belkiEv o kadar temizliğe alışkın değil ki temizlik yapınca her şey ters tepiyor
Başka böyle beğendiğiniz aklınıza gelen bir ürün var mı ? Temizlik malzemesi olur deterjan olur ne bileyim o tarzGule gule kullanin ben 101 marketten 15 lira gibi bi fiyata almistim arada bulursam stok yapiyorum. Toz almak icin olanida var oda cok pratik oluyor yerlerim beyaz, mutfak icin cok kullaniyorum yemek sonrasi yerde biseyler oldugunda leke falan buyuk kurtaricim oluyor. Daha önce rossman den cok alirdim böyle kurtarıcı urunler ama bizim burdaki rossman kapandi
GsgsgsgsggsGeçmiş olsun
En iyisi oğlunuz askere gidene kadar temizlik falan yapmayın siz
Ben biliyorum demedim dikkat ettiyseniz
mesaj attı size bakabilir misinizSadece görünen yerleri süpürün silin yeter banyo ve tuvaletide yıkarsınız tamam büyük işe girişmeyin
Ben cevaplayayim.Merhaba. Tuvaleti nasıl temizliyorsunuz ? Konuya da sürekli alakasız şeyler yazıyorum amaLavaboyu yıkarken veya klozeti etraf ıslanınca bir de onu temizlemek gerekmiyor mu ? Ben 3 günde bir yıkıyorum lavabo ve tuvaleti ama komple yıkamak zorunda kalıyorum o da gerçekten çok yoruyor beni. Kolay ve pratik tekniği varsa bilmek isterim.
Telefon açın ne iyi oldu anne kalacak olmanız. Ben de çocuktan dolayı doğru düzgün temizlik yapamiyodum beraber dip köşe temizleriz yardım edersin deyin.Evin pisliğinden utanıyorum. Biz eşimle böyle mutluyuz yani daha doğrusu bilirsiniz hergün şu evi bir temizleyebilsem diye hayıflanarak üzülerek geçiyor ama ne yapayım oğlum beş dakika durmuyor ki ama o kadına göre bu ev facia şuanda.
Memnunum işimi görüyor ama şimdiki aklım olsa lidar sensörlü alırdım. Benimki xiomi 1c. İnce diye bunu aldım ama haritalarken zorlanıyor lidar olmadığı için.Memnun musunuz robottan.temizlemesi iyi mi
Kesinlikle robot +ucuz dik Süpürge. Yani fantomun kırmızı süpürgesi çok iyi diyorlar mesela. Robotun tek eksisi köşeleri iyi alamıyor. Onu da dik supurge ile beş dk halledersiniz.Dyson mı robot süpürge mi alayım diye kararsızım ben. Korkunç Yoğun çalışıyorum bir dakika boş vaktim yok( şu an izinliyim ondan sitede takılabiliyorum). İşim eve de sarkan bir iş evde de sürekli dosya incelemem gerekiyor. Aynı zamanda çok sayılmasa da titizim en azından süpürme konusunda. bu yoğunluğun üstüne hergün evi süpürüyorum ve gerçekten artık zorlanmaya başladım. Robot mu alayım sizce dyson mı ? Benim amacım işi makinenin yapması ama gırgırın biraz daha gelişmişi sadece çok iyi çekmiyor yine normal süpürgeyle süpürmem gerekiyor üç güne bir yorumları okudum kararsız kaldım. Siz olsanız hangisini alırdınız ?
+Teşekkür ederimşimdi şöyle bir şey var ,
Ağlarken elimde temizlik kovası temizlik yapamam elbette ama bişey yiyorlar ve her yer batıyor haliyle , yerlere damlıyor, akıyor, ellerine bişey veriyorum ağızlarından çıkarıp yere atıyorlar misal .. ya da yerken döke saça siz de biliyorsunuz çocuğunuz var, nasıl süpürmeden duracak ki orası ?
Her yer yemek artığı , yerlere dökülmüş , ağlıyorlar diye süpürmeyip üstüne mi basacağız sonra bütün eve yayılsın
Hani eleştirmek ya da konuyu sabote etmek istemiyorum gerçekten varsa bir yolu yordamı ben de öyle yapayım o zaman . Çünkü yakında aklımı oynatacağım
Telaşla is yaptığımı görünce kangurusunu kendi getiriyor hala...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?