Emrivaki yapan kaynanam

Ev temizlerim derken oğlum düştü başını vurdu mosmor şişti herşeyi bıraktım geberikleri gelsin inşallah suratımı asıp oturacam size hazırlık yapayım derken oğlum düştü diyicem
10 aylık çocuk yürümüyor herhalde nerden düştü de vurdu kafasını . Bence siz gerçekten istemiyorsunuz çocuğu bahane ediyorsunuz.
Yani istemezsiniz o ayrı ama çocuğu bahane etmeyin bence :/
 
Ev temizlerim derken oğlum düştü başını vurdu mosmor şişti herşeyi bıraktım geberikleri gelsin inşallah suratımı asıp oturacam size hazırlık yapayım derken oğlum düştü diyicem
Ev o kadar temizliğe alışkın değil ki temizlik yapınca her şey ters tepiyor
 
Aslinda onlara en iyi cevap evinin oldugu haliyle karsilamak olur. Oyle ya da boyle gelecekler belli ki. Ben olsam asla temizlik ve yemek yapmam. Disardan lahmacun koyarim onlerine yesinler.
 
Cevap içşn çok teşekkür ederim aldım hemen ve beni çok büyük dertten kurtardınız bayıldım
Gule gule kullanin ben 101 marketten 15 lira gibi bi fiyata almistim arada bulursam stok yapiyorum. Toz almak icin olanida var oda cok pratik oluyor yerlerim beyaz, mutfak icin cok kullaniyorum yemek sonrasi yerde biseyler oldugunda leke falan buyuk kurtaricim oluyor. Daha önce rossman den cok alirdim böyle kurtarıcı urunler ama bizim burdaki rossman kapandi
 
Benim çocuğum çok yaramaz çok hareketli asla bir şey yaptırmıyor diyenlere gülüyorum....

Çocuk bu , çocuk... . ya ne olacaktı.?

Bizimkiler peki annecim hiç kimildamam diyip oturuyor mu yerinde sanıyorsunuz?

Çocuk bu; düşecek, dökecek, kıracak..
Hayati tehlike oluşturmayacak her şeyi yapsin, yapmalı..

Küçük çocuğu olan herkes zorlanıyor ama hayatımızın bu evresi de böyle geçecek diyoruz idare ediyoruz.

Ben misafiri sevmem, iş yapmayı sevmem diyin rahat edin . Ama tutup çocuğum çok yaramaz demeyin.

Misafire o kadar gönlünüz yok ki ...
Gönülsüz iş yapinca da aksilikler bitmez zaten.

Ayyy berekettir yaa.
Ne güzel .
Bir götürür bin getirir size misafir .

Önlerine koyacağınız bir tabak yemek, zaten her akşam yiyorsunuz de mi ?
Çok da garip bir durum değildir.

Hatta ne güzel manayla eviniz de temizlenmiş oldu.
İnsan ne olursa olsun kocasının annesini de iki gün evinde misafir edebilsin .

Bugün çok kıymet verdiğiniz oğlunuz da günün birinde evlenip gidecek.
Siz de bugün geberik dediğiniz o kadının konumuna düşeceksiniz...
İnsan ne ederse kendine eder...

Azıcık Allah rızası.. Azıcık idare etmek ...

Yaşanılan ne olursa olsun, misafir. Misafirdir.
Kim olursa olsun ev sahipliği insanın kendine yakışanıdir.
 
Ev temizlerim derken oğlum düştü başını vurdu mosmor şişti herşeyi bıraktım geberikleri gelsin inşallah suratımı asıp oturacam size hazırlık yapayım derken oğlum düştü diyicem
Bebenız var diye siz hiç ev temizlemeyecek misiniz?çocuk hiç mi uyumuyor?uyuduğunda yer silersiniz .her gün 5 dk süpürüp, 2 dk toz alamıyor musunuz?
 
Ev temizlerim derken oğlum düştü başını vurdu mosmor şişti herşeyi bıraktım geberikleri gelsin inşallah suratımı asıp oturacam size hazırlık yapayım derken oğlum düştü diyicem

O ama onlarin sorumlulugu degil ki..is yaparken cocugun güvenligi saglamak sizin ve esinizin sorumlulugu. Öyle surat asip birde haksiz yere suclayacaksaniz arayin gelmesin kimse evinize. Esiniz otel ayarlasin.
 
Başka böyle beğendiğiniz aklınıza gelen bir ürün var mı ? Temizlik malzemesi olur deterjan olur ne bileyim o tarz
 
Ben cevaplayayim. ben de ilk baslarda lavabo yikarken etraf islaniyor diye sinir oluyordum. Simdi soyle yapiyorum. Klozete camasir suyu dokup ovup bekletiyorum. O sirada lavaboyu sadece lavabo icin kullandigim bir sungerle guzelce yikiyorum. Durularken etrafa su akiyor tabi. Onu da sadece lavaboyu kurulamak icin ayirdigim bir temizlik beziyle iyice kurutuyorum. Genelde dolabin yanlarindan su akmis oluyor. Her yeri kurutuyorum. Lavabonun altindaki dolapta duruyor bu bez. Sonra klozetin uzerini, kapak altini, etrafini rossmanndan aldigim hijyenik mendillerle siliyorum. En son lavabodan yere de biraz su aktigi icin yine rossmanndan aldigim kullan at yer bezini kullanarak tum banyoyu siliyorum. 10 dakikami aliyor tum hepsi. Genelde de bu isi gunluk dusumu almadan once yapiyorum. Eskiden gozumde cok buyuturdum.
 
Telefon açın ne iyi oldu anne kalacak olmanız. Ben de çocuktan dolayı doğru düzgün temizlik yapamiyodum beraber dip köşe temizleriz yardım edersin deyin. Yemek işini de çok abartmayın bir çorba salata bir de kolayindan bı ana yemek tamamdır.
 
Ee her türlü yarım saat-bence en az birdir o- geleceklermiş. Evin halini göreceklerini dert ediyorsanız eşiniz veya siz temizlik yapacaktınız zaten.
Siz gelmelerini özellikle emrivaki yaparak gelmelerini istemiyorsunuz belli haklısınız da ama argümanlar yanlış işte.
 
Memnun musunuz robottan.temizlemesi iyi mi
Memnunum işimi görüyor ama şimdiki aklım olsa lidar sensörlü alırdım. Benimki xiomi 1c. İnce diye bunu aldım ama haritalarken zorlanıyor lidar olmadığı için.
 
Kesinlikle robot +ucuz dik Süpürge. Yani fantomun kırmızı süpürgesi çok iyi diyorlar mesela. Robotun tek eksisi köşeleri iyi alamıyor. Onu da dik supurge ile beş dk halledersiniz.
 
M -mathilda- Ne yaptınız?

Bazı üyeler abartıyor eleştiriyi cidden. Bu temizlik üzerinden kadının kadını vurması çok itici yahu. Yani kendinin ne kadar temiz olduğunu anlatıp kadına alenen pis deyince durum değişmiyor ki? Ben de öneride bulundum ama bazıları eleştiri dozunu aşıyor. Ekransiz çocuk büyütürken ev işi yapabilmek, hele de aşırı hareketli ve kucak sevdalısı çocukla çok zor. Yaşadım biliyorum. Hala hareketli ama en azından kendi kendine oyalanabilir yasa geldi biraz rahat ettim. Hepsi bir dönem, geçecek. Üzme kendini.
 
+
2+1annesi ben aynı soruyu soruyorum yolu yordami varmidir
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…