Tarçın çok iyi geliyo içine bide top karabiberle birkaç karanfil atıyorum. Dene istersen.Sabah 2 yumurta, domates salatalık salatası dereotlu 1/2 kase, çay, 2 ince dilim ekmek, 1 YK pekmez, peynir. Öğlen yarım lavaş (ekmekten azmis kalorisi), tavuk ciğer soğan kavurma, az salata ve ayran. Bu iki öğün toplam 858 kalori. Ara öğün spordan sonra keten tohumlu yoğurt. Akşama da kıymalı yoğurtlu ıspanak, planım. Bu ara midem sisiyor ama gözüm doymuyor . Tarçın buna da iyi gelir mı acaba..
İnşallah Can'ım .brnimde Bi ara sütü. Azalmıştı .kompostolar vs vs Bi sürü şey denedim olmadı sonra da nasipten öteye geçilmez deyip normal yememe döndüm ister gel ister gelme dedim rahat bıraktım kendimi ;sonuç 2 yaşına kadar emzirdim bir oğlumu diğeri 1,5 oda emiyor maşallah .ben süt için kuru mayanın faydasını gördüm biiznillah .aklam yatmadan önce 1 tatlı kaşığı içip üstüne su içiyordum .tatı pek hoş değil fakat çocuklar için denemeye değer ...ben de cumaya kadar normal öğünlerimle beslenicem. cuma artı çıkma ihtimalim çok yüksek. eğer artı çıkarsam ben de ayran detoksu yapıcam. hem ayran süt yapar derler.
ne güzel 83 olmuştum. inş 85 i görmem cuma günü
Ben de arada telaşa düşqyorum canım 10 aylık kızım hala olmadım başka nedni olabilir mi diyeKırkı çıktığı gün regl olan benden başkası var mı acaba :) oğlum nerdeyse 3 aylık olacak 2. Regl oldum Bile
Benim 2 yıl emzirme boyunca adet görmeyen gebelerim oldu. Ama istersen bir doktora da görünebilirsin.Ben de arada telaşa düşqyorum canım 10 aylık kızım hala olmadım başka nedni olabilir mi diye
Yok canım görünmeye gerek yoktur herhalde. ilk bebeğimde oğlum 82 günlük falandı adet gördqğümde o yüzden biraz kafam kurcalanııyorBenim 2 yıl emzirme boyunca adet görmeyen gebelerim oldu. Ama istersen bir doktora da görünebilirsin.
Tahlil yaptir önce. Arkadaşım diyetisyen gittiğinde TSH da bakılmışti. Hatta hastanede diyetisyen varsa görüş.florence_N verdiğin siteden bende baya şay öğrendim. bende insülin direnci var kesin. süt veriyorum diye ilaç alamam ama emzirme bitince dahiliyeye görünücem inş
Hamile olmayasınYok canım görünmeye gerek yoktur herhalde. ilk bebeğimde oğlum 82 günlük falandı adet gördqğümde o yüzden biraz kafam kurcalanııyor
İnşallah Can'ım .brnimde Bi ara sütü. Azalmıştı .kompostolar vs vs Bi sürü şey denedim olmadı sonra da nasipten öteye geçilmez deyip normal yememe döndüm ister gel ister gelme dedim rahat bıraktım kendimi ;sonuç 2 yaşına kadar emzirdim bir oğlumu diğeri 1,5 oda emiyor maşallah .ben süt için kuru mayanın faydasını gördüm biiznillah .aklam yatmadan önce 1 tatlı kaşığı içip üstüne su içiyordum .tatı pek hoş değil fakat çocuklar için denemeye değer ...
Ben de arada telaşa düşqyorum canım 10 aylık kızım hala olmadım başka nedni olabilir mi diye
canım sen hemşiresin daha iyi bilirsin ama kıymalı ıspanak iyi bir demir deposu. üzerine yoğurt koyunca demirinden istifade edemezsin. ayrıca keten tohumuda östrojen içerdiği için sütüne zararı olabilir.Sabah 2 yumurta, domates salatalık salatası dereotlu 1/2 kase, çay, 2 ince dilim ekmek, 1 YK pekmez, peynir. Öğlen yarım lavaş (ekmekten azmis kalorisi), tavuk ciğer soğan kavurma, az salata ve ayran. Bu iki öğün toplam 858 kalori. Ara öğün spordan sonra keten tohumlu yoğurt. Akşama da kıymalı yoğurtlu ıspanak, planım. Bu ara midem sisiyor ama gözüm doymuyor . Tarçın buna da iyi gelir mı acaba..
yani dikkat ediyorum herhalde olmam amaHamile olmayasın
aman canım allahın versiğine birşey diyemem ama ikisi beni zorluyor yeterince. Kızım her gece adet edindi 3 te uyanıyor bir buçuk iki saat oturyor sonra tekrar uyuyor bende o halde işe gidiyorum sabah.şimdi dikkat ediyorum o yüzdenbende artık akışına bırakıcam canım. ne kadar olursa emsin bebeğim... mayayı ilk defa duyuyorum. şişlik hissi vermiyor mu
ayyyy yeni bebek mi geliyor yoksaaaa
Evet Can'ım bebeğim daha 35 günlük dediğim gibi ben öyle hafta da 1 2 kşlı veremem ayda 1 kşlı versem yeter çünkü emziriyorum sütümün azalmasını istemiyorum zaten iştahım acık kilo almamam Bile mucize. Ama verememek üzüyor şimdi kızım uyudu 10 dk dans ettim kendimi yorgun hissettim bıraktım daha tam toparlanamadım yaGünaydın Hanımlar, listeyi ilk sayfada düzenledim.
kilo veren herkesi tebrik ederim. yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz. hep birlikte zayıflıycaz inş.
florence_N süper bir başlangıç yapmışsın. bu baya motive etmiş olmalı seni canım... aynen devam... tebrik ederim.
ebruliki canım yine ilk 3 desin maşallah. ilk hedefini de gerçekleştirmişsin... seni ayrıca tebrik ediyorum. liste için de uğraşmışsın eline sağlık.
M Misafir1427 canım 64,4 bildirmişsin kilonu; 1,1kg ediyor fark ama 900gr yazmışsın. ben 1,1kg verdiğini düşündüm. yanlış düşündüysem söyle de listeyi düzeltiyim.
@Anneoldumben toparlanmaya çalış, herşey insanlar için bu hayatta... hepsi geçicek inşallah.
spor cezanı yapmaya çalış, en azından kalori yakmış olursun...
E eminim 2 haftadır aynı kilodasın, artıda olmaman da güzel birşey ama acaba bişeyleri eksik mi yapıyorsun? suyu mu arttırsan, gerçi senin bebeğin çok küçüktü diye hatırlıyorum
Benim eşim de yiyor yiyor hala 90 kilo sinir oluyorum bende dikkat ediyorum 88 kiloyum ya insan bir gram veremez mi sinir oluyor O 2 gün dikkat ediyor 2 kşlı veriyorErkekler biraz dikkat etsin ekmeği kessin biraz spor yapsın hemen veriyorlar kas oranları fazla olduğu için ama bizim vücudumuz yağ depolamaya çok müsait ama biz göndericez o yağları vücudumuzdan
Ben demiştim beslenmenle alakalı degil zamanla süt azalıyor csnım .kızlar benim durumumu sorarsanız;
perşembeden itibaren emzirme kampındaydım-mümkün olduğunca tabi-
bebeğime yemek de verdim, 10 aylık oldu doymazdı zaten sütle.. baya emzirdim. onunla birlikte uyumaya çalıştım, bırakana kadar emzirdim... yedim içtim, bulgur pilavına baya yüklendim vs vs
bugünden baya ümidim vardı. şuan işteyim. sabah göğsümü sağdım. ikisinden toplam 30cc çıktı. yani değişen çok da bişey olmadı... ama tartıda eminim 2 kiloya yakın artış olmuştur. olsun... en azından vicdanım rahat olcak.
anladım ki benim sütümün az olması yapımla alakalı birşey... o yüzden diyetime devam etmeye karar verdim...
Çok iyi beslenmişsin Can'ım bende böyle besleniyorIm ama hiç kşlı veremiyorumSabah 2 yumurta, domates salatalık salatası dereotlu 1/2 kase, çay, 2 ince dilim ekmek, 1 YK pekmez, peynir. Öğlen yarım lavaş (ekmekten azmis kalorisi), tavuk ciğer soğan kavurma, az salata ve ayran. Bu iki öğün toplam 858 kalori. Ara öğün spordan sonra keten tohumlu yoğurt. Akşama da kıymalı yoğurtlu ıspanak, planım. Bu ara midem sisiyor ama gözüm doymuyor . Tarçın buna da iyi gelir mı acaba..
Hiç kesmiyorum canım o kadar yapamıyorum ödem için ki ben diyette de çok zorlanmaya başladım . Sofradan kalkarken daha şimdi ne yeaem diye düşünüyorum.Kızlar siz tuz alımını napıyosunuz komple kesmek istemiyorum ben
Ya bende kesmek istemiyorum çünkü zewk alamıyorum yediğimden temelli yemiyorum zaten sıkıntılı yemeyi bitirdim bugün yine 800 kalori diyoHiç kesmiyorum canım o kadar yapamıyorum ödem için ki ben diyette de çok zorlanmaya başladım . Sofradan kalkarken daha şimdi ne yeaem diye düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?