Popüler Konu Emziren annelerin zayıflama grubu

• Konu Sahibi Konu Sahibi Sgm
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

yok canım burdayım. eğer sütümde ciddi bir artış görseydim belki diyeti bir süre öteleyebilirdim.
zaten çok sıkmıyordum. hatta diyetle daha düzgün besleniyorum aslında.

belki nisana 79 olurum diyordum ama sanırım bu mümkün olmayacak. cumaya kadar çok dikkat etmeye çalışıcam. umarım artıda çıkmam.

Rebel92 canım pili bitiyor olsa az çıkarsın. Geçen gün 30 kilo çıktım ordan biliyorum :)) cumaya kadar dikkat et eksimçıkarsın inşallaj
Hımm o zman ben bildiğin iki günde 3 kilo aldım yada spor yaptım dün ilk defa o o dan kaynaklı vucut suyu tuttu

Hımm o zman ben bildiğin iki günde 3 kilo aldım yada spor yaptım dün ilk defa o o dan kaynaklı vucut suyu tuttu
Yok öyle 3 kilo aldım diye düşünme su tütmüş olabilir vücudun kasların kasılmış olabilir. Bolca su iç hergün su fazlanı atarsın yoksa 3 kilo alacak kadar bişey Yemen pek mümkün değildir bence 2 günde

Bigün bi öğlen yedim ama kahvaltım normaldi akşam yemedim ve çok misafirim olduğu için çok yoruldum yani nasip artık cuma görücez ne olduğunu anlarız

Ya kızlar geçen hafta kilomu korumuştum67.5 tum pazar bi tartıldım 66.6 çıktım çok sevindim adetimin sonuna yaklaşmıştım çnkü ama bu sabah da dayanamadm bi daa tartıldım 67.3 çıktım kilo mu aldım acaba :/ yoksa ödem gaz falan mı

Kırkı çıktığı gün regl olan benden başkası var mı acaba :) oğlum nerdeyse 3 aylık olacak 2. Regl oldum Bile
benim lohusalığım bittikten tam bir ay sonra normal adet düzenine geri döndüm. aslında uzun sürse daha güzel olurdu. hamilelikte ne güzel öyle bir derdim yoktu

benim lohusalığım bittikten tam bir ay sonra normal adet düzenine geri döndüm. aslında uzun sürse daha güzel olurdu. hamilelikte ne güzel öyle bir derdim yoktu
Ama onunda şişliği oluyo hatta bence psikolojik de etkisi oluyodur menopoz gibii bi dönem sonuçta ve benm cildim acayip kurudu

Yarın iki günlük ayran detoksuna başlayacağım inş bakalım ne kadar gidecek ...
ben de cumaya kadar normal öğünlerimle beslenicem. cuma artı çıkma ihtimalim çok yüksek. eğer artı çıkarsam ben de ayran detoksu yapıcam. hem ayran süt yapar derler.
ne güzel 83 olmuştum. inş 85 i görmem cuma günü

Sabah 2 yumurta, domates salatalık salatası dereotlu 1/2 kase, çay, 2 ince dilim ekmek, 1 YK pekmez, peynir. Öğlen yarım lavaş (ekmekten azmis kalorisi), tavuk ciğer soğan kavurma, az salata ve ayran. Bu iki öğün toplam 858 kalori. Ara öğün spordan sonra keten tohumlu yoğurt. Akşama da kıymalı yoğurtlu ıspanak, planım. Bu ara midem sisiyor ama gözüm doymuyor . Tarçın buna da iyi gelir mı acaba..

Bende yine cozuttum tatlilar fln . Bgn yine protein detoksu yapiyrm ins bozmam aksama kadar. Disari fln cikicam.

Bende yine cozuttum tatlilar fln . Bgn yine protein detoksu yapiyrm ins bozmam aksama kadar. Disari fln cikicam.
Protein detoksunu nasıl yapıyorsun? 15 gundur proteinde hep açık veriyorum. Ayarlayamadim bir türlü. Anlatır mısın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…